Criteriul National

O noua investitie Digi in sectorul online! Iata ce facilitati ofera gigantul in telecomunicatii consumatorilor!

O noua investitie Digi in sectorul online! Iata ce facilitati ofera gigantul in telecomunicatii consumatorilor!
iulie 11
12:51 2019

 

 

Dupa ce in ultima vreme DIGI si-a inchis si deschis multiple statii de emisie, compania vine cu o veste bomba pentru utilizatori: o noua interfata si o noua aplicatie pentru mediul online. De fapt, este vorba despre o extensie speciala pentru browser, care iti semnaleaza ca utilizator orice tip de continut pe care il poti viziona acum mult mai usor in reteaua Digi.

 

Extensia pentru Google nu este o inventie de ultim moment, aceasta fiind disponibila de ceva timp pe platforma, insa nefiind deloc cunoscuta de catre utilizatori.

 

Insa, odata cu interfata schimbata de Digi Online, in umra cu ceva timp, noua extensie updatata intre timp de companie este gata sa revina la normal. Totusi, pentru ca aceasta sa poata functiona, utilizatorii vor trebui sa-si activeze o functionalitate in cadrul Google Chrome: fiind vorba despre un format WebGL in care functioneaza extensia.

 

Cum puteti seta noua extensie in asa mod incat sa devina functionala?

Pentru ca aplicatia sa functioneze, extensia trebuie setata in WebGl, accesand din bara de adresa „chrome://flags” si activand functia WebGL (o cautati si bifati functionalitatea). Apoi reporniti browserul si mica surpriza a companiei DIGI RCS & RDS va deveni activa. Pentru a fi perfect functionala insa, trebuie sa activati si functia ” Use hardware acceleration when available” din meniul de setari din Chrome.

 

Dupa ce ati efectuat aceste doua setari, reporniti browserul si extensia va fi functionala 100%, iar voi veti putea urmari mult mai rapid continutul interesant pe care il puteti gasi online pe platforma noua DIGI Online.

 

De unde descarcati noua extensie?

Pentru a descarca extensia valabila pe Google Chrome, intrati pe webstore si cautati aplicatia RCS & RDS Media Player Extension. oferita de catre Digi Romania si apasati pe butonul Add to Chrome, pentru a o aplica browserului vostru.

 

Pe pagina veti gasi si o multime de informatii despre aceasta extensie si o serie de review-uri de la utilizatorii care folosesc deja aplicatia. Asa cum spuneam, extensia nu este noua, ci a fost doar updatata la ultima versiune, odata cu schimbarea interfetei online a companiei DIGI RCS & RDS.

 

Cu ajutorul acestei extensii veti putea urmari continut mai usor, mai rapid, prin resursele oferite de compania DIGI in mediul online.

 

 

Noi schimbari DIGI in grila de programe

Digi pare sa pregateasca si alte schimbari, asta dupa ce grila de programe TV a avut de suferit. Iar acestea nu se vor observa doar online. Par a pregati noi abonamente si noi programe pentru intreaga retea de consumatori, nu doar pentru partea online.

 

Conducerea companiei a anuntat faptul ca mai multe detalii se vor afla pe parcurs, asta dupa ce au modificat de mai multe ori grila de programe si pregatesc modificari noi in continuare. Chiar incepand cu aceasta luna, 2 noi posturi au fost adaugate in grila. Unul este un post medical, Medika TV, iar cel de-al doilea are tematica de stiri, fiind vorba despre NCN.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul