Criteriul National

O noua modalitate de impresionat prietenii: tablourile personalizate cu poze

O noua modalitate de impresionat prietenii: tablourile personalizate cu poze
martie 13
09:09 2017

Alegerea cadourilor nu mai este o problemă, deoarece magazinul online StarGift.ro se asigură că toți clienții care îi trec pragul virtual al magazinului vor avea de unde alege cadouri speciale pentru cei dragi. O idee originală de cadou pe care magazinul StarGift o dezvăluie sunt tablourile personalizate cu poze pe care le au în toate formate și varietățile de design, pentru ca cei care caută un anumit tip de cadou să nu aibă prea mult de căutat.

Tablourile personalizate online sunt de mai multe tipuri, însă cele care predomină sunt tablourile personalizate de tip colaj cu poze, fiecare model având un anumit număr de poze disponibil, într-un format și o aranjare specifică. Avantajul personalizării unui astfel de tablou în mediul online este faptul că cel care face acest lucru direct pe platforma StarGift deține controlul total asupra procesului de personalizare, pentru a obține efectul dorit.

Cu ce tablouri personalizate online îți poți impresiona prietenii?

Pentru ca toți clienții să poată găsi tabloul personalizat perfect pentru persoana pe care doresc să o surprindă, StarGift a pregătit zeci de variante pentru astfel de cadouri cu personalitate. Astfel, clienții pot avea atât o libertate mare de alegere, cât și libertatea de a controla întreg procesul de personalizare.

Având în vedere numărul mare de posibilități, clienții StarGift pot alege dintre următoarele variante:

  • Tablouri personalizate de tip colaj foto – acest tip de tablouri pot fi personalizate cu un număr mare de fotografii, ce pot fi încărcate direct de pe device-ul clientului în platforma magazinului online
  • Tablouri personalizate cu poza și mesaj – pe lângă alegerea pozei (sau pozelor, în funcție de caz), clienții au la dispoziție și un spațiu pentru a dedica un mesaj special celor dragi
  • Tablouri personalizate cu mesaj și un design aparte – personalizarea constă, în aceste cazuri, în scrierea unui mesaj care va fi dedicat sărbătoritului care primește acest cadou
  • Tablouri personalizate cu numele persoanei (sau persoanelor dragi) – în acest caz, fie că e vorba de numele partenerului de viață, al familiei, al celor doi îndrăgostiți dintr-un cuplu sau al persoanei dragi care va primi acest dar, este disponibilă o căsuță specială unde poate fi scris numele celui care va primi cadoul personalizat

Oricare dintre aceste opțiuni au la rândul lor foarte multe variante, care pot fi alese cu ușurință de clienții magazinului online în funcție de preferințele lor și de personalitatea persoanei pe care doresc să o surprindă.

Cui pot fi oferite tablourile personalizate online pe StarGift.ro?

Tablouri personalizate de pe acest site sunt atât generale, caz în care cel care le achiziționează va decide cum le va personaliza pentru a se potrivi mai bine cu persoana dragă, dar sunt și tematice, cele mai populare fiind tablourile personalizate pentru cupluri. Acestea sunt fie presărate cu diverse elemente tematice, precum inimioare, culori ale pasiunii sau ursuleți, fie au un design specific pentru a fi completate cu poze, mesaje sau nume ale celor doi îndrăgostiți.

Oricare ar fi opțiunile, magazinul online StarGift.ro este pregătit să onoreze fiecare comandă de tablouri personalizate cu poze sau fără, garantând pentru calitatea fotografiilor, în cazul celor cu poza, și acuratețea informațiilor, în cazul celor cu text. Tablourile comandate pot fi livrate prin curier sau pot fi ridicate personal de la sediul StarGift din București, strada Crișana, nr.9.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo