Criteriul National

O nunta pe acorduri de Mozart…

O nunta pe acorduri de Mozart…
iulie 31
10:02 2017

20375968_1529116013798751_3729209312186846937_nZiarul CRITERIUL NATIONAL a sarbatorit duminica un eveniment cu totul special, o noua familie care si-a pus bazele in mijlocul nostru.

Redactorul sef prof. dr. Mihai Daniel a renuntat la burlacie, oferindu-si inima Alinei care i-a devenit sotie. Inconjurati de flori si cu sufletul trepidind de emotie, colegul nostru si Alina si-au unit destinele la Constanta, in mijlocul rudelor, prietenilor si apropiatilor. Nasii care ii vor calauzi prin viata si le vor fi alaturi spiritual sunt familia Adrian si Delia Teodoreanu.

Ceremonia civila a avut loc intr-un cadru intim, iar tinerii au radiat de fericire la inceputul drumului pe care-l vor parcurge impreuna. Si cununia religioasa a fost una speciala, fiind oficiata la Biserica „Sfantul Mare Mucenic Mina”.

Cei peste 100 de invitati au petrecut pina in zori la Restaurantul Zorile din Constanta, intr-o atmosfera calda si prieteneasca, completata de un meniu savuros si o muzica pe care s-au incins hore, sirbe, dar si valsuri. Nuntasii s-au simtit bine si au dorit sa le fie alaturi mirilor pina dimineata, nu doar prin sprijinul pus la temelia casatoriei lor.

O surpriza cu adevarat placuta a fost recitalul sustinut de tatal mirelui, impreuna cu cele doua fiice si fiul sau, acestia au cintat la vioara ridicind de pe scaune invitatii cu piese superbe din repertoriul clasicilor Mozart si Verdi.

La acest moment de mare bucurie, le uram inca o data colegilor nostri „Casa de piatra” si un lung drum prin viata impreuna, cu multa, multa fericire si noroc!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo