Criteriul National

O nunta pe acorduri de Mozart…

O nunta pe acorduri de Mozart…
iulie 31
10:02 2017

20375968_1529116013798751_3729209312186846937_nZiarul CRITERIUL NATIONAL a sarbatorit duminica un eveniment cu totul special, o noua familie care si-a pus bazele in mijlocul nostru.

Redactorul sef prof. dr. Mihai Daniel a renuntat la burlacie, oferindu-si inima Alinei care i-a devenit sotie. Inconjurati de flori si cu sufletul trepidind de emotie, colegul nostru si Alina si-au unit destinele la Constanta, in mijlocul rudelor, prietenilor si apropiatilor. Nasii care ii vor calauzi prin viata si le vor fi alaturi spiritual sunt familia Adrian si Delia Teodoreanu.

Ceremonia civila a avut loc intr-un cadru intim, iar tinerii au radiat de fericire la inceputul drumului pe care-l vor parcurge impreuna. Si cununia religioasa a fost una speciala, fiind oficiata la Biserica „Sfantul Mare Mucenic Mina”.

Cei peste 100 de invitati au petrecut pina in zori la Restaurantul Zorile din Constanta, intr-o atmosfera calda si prieteneasca, completata de un meniu savuros si o muzica pe care s-au incins hore, sirbe, dar si valsuri. Nuntasii s-au simtit bine si au dorit sa le fie alaturi mirilor pina dimineata, nu doar prin sprijinul pus la temelia casatoriei lor.

O surpriza cu adevarat placuta a fost recitalul sustinut de tatal mirelui, impreuna cu cele doua fiice si fiul sau, acestia au cintat la vioara ridicind de pe scaune invitatii cu piese superbe din repertoriul clasicilor Mozart si Verdi.

La acest moment de mare bucurie, le uram inca o data colegilor nostri „Casa de piatra” si un lung drum prin viata impreuna, cu multa, multa fericire si noroc!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo