Criteriul National

O opinie onesta despre lenjerii de pat

mai 06
20:47 2020

Cei care nu scriu recenzii la produsele pe care cumpara nici nu merita sa le citeasca pe ale altora pentru ca sunt sigur ca fac asta atunci cand isi comanda orice. Asa faceam si eu, iar faca recenzii pur si simplu nu stiu ce cumpar si nu vreau sa ma complic cu retur sau alte batai de cap. Am sa imi spun parerea chiar si cu o simpla lenjerie de pat pe care am cumparat-o de la Casa New Concept.

Sunt sigur ca cei mai multi cumpara astfel de produse la intamplare, pe primele pe care le gasesc in magazine si eventual se uita ca modelul sa fie unul frumos. Dar pe langa model e mult mai importanta calitatea, iar majoritatea lenjeriilor pe care le gasim stau foarte prost la acest capitol. Ce am observat ca inseamna o lenjerie ieftina? In primul rand, un aspect sters, nici pe departe de cel care se recomanda a fi. De atatea ori am comandat lenjerii de pat care aratau super ok in poze, dar in realitate erau dezamagitoare. In al doilea rand, dimeansiunea poate sa nu fie cea potrivita. Adica una scrie, dar alta e realitate pentru ca se mai pierd cativa centimetri pe drum. In al treilea rand, o lenjerie ieftina vezi prin ea la cat de subtire e si cat de putin densa, iar la atingere se simt foarte uscate.

Astfel, eu m-am documentat putin si asa am aflat de lenjerii pat bumbac de la CasaNewConcept, produse pe care multa lumea le-a laudat pe forumuri sau pe diferite alte site-uri. Nu pot sa zic ca eram neaparat sceptic, dar nu ma asteptam ca lenjeriile sa fie atat de ok in realitate. Am ales ceva cu un model simplu, dar placut si mi se pare ca aduce completarile de care aveam nevoie in dormitor.

Lenjeria arata bine, e foarte placuta la atingere, atat si cearsaful, cat si fetele de perna, iar la capitolul intretinere nu am nimic de reprosat. O lenjerie de calitate e mult mai usor de intretinut decat una slaba si se prezinta mult mai bine in timp pentru ca nu se deterioreaza de la prima spalare. Si culorile se pastrea vii si intense, ceea ce e un mare plus. Daca mai alegi si un balsam ok pentru rufe atunci clar nu dai gres.

Bineinteles, nu aveam cum sa uit de preturi ca dupa asta se uita toata lumea. Sincer preturile sunt ok, nici prea mari, nici prea mici, adica oricine isi permite sa isi cumpere o lenjerie buna de pat si nu are nicio scuza atunci cand alege unele mai putin reusite. Personal recomand CasaNewConcept pentru ca am numai cuvinte de lauda la adresa lor.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul