Criteriul National

O petrecere reusita este asigurata de o sonorizare excelenta!

O petrecere reusita este asigurata de o sonorizare excelenta!
aprilie 04
13:06 2016

sonorizareCele mai frumoase clipe din viata le sarbatorim impreuna cu membrii familiei si cu prietenii dragi. Pentru ca ne dorim sa ne bucuram de aceste momente cat mai intens este bine sa avem in vedere toate detalii care fac dintr-o petrecere oarecare o petrecere reusita. Trebuie aleasa locatia, decoratiunile salonului, trebuie pregatite invitatiile, gasite elementele care vor crea atmosfera speciala (candy bar-ul, fantana de ciocolata, animatorii, etc. ) si bineinteles trebuie asigurata sonorizarea perfecta!

Este important sa avem in vedere particularitatile evenimentului si sonorizarea, pentru ca muzica este cea care stabileste in proportie de 90% reusita acestuia.  Este indicat sa colaboram cu specialisti care ne pot asigura o sonorizare de foarte buna calitate in functie de specificul evenimentului, particularitatile locatiei si preferinte personale.

Sistemul de sonorizare trebuie sa fie adecvat pentru a crea o atmosfera relaxanta, in timpul servirii meselor si o atmosfera energizanta intre acestea. La orice petrecere voia buna este  oferita de muzica si sonorizarea excelenta, mancarea si bautura de bine gatite si bine servite si bineinteles de invitati!

Companiile care se ocupa cu aceasta activitate, inchiriere sonorizare, stiu cat de importante sunt aceste evenimente pentru cei ce le organizeaza, de aceea sunt pregatiti sa asigure servicii si echipamente excelente care sa corespunda cu toate cerintele impuse.  Acesti specialisti stiu sa recomande echipamentele audio, boxele, microfoanele si mixerele in functie de specificul locatiei si a evenimentului nu in functie de pret. Impreuna cu acesti specialisti putem  crea  play-listul petrecerii pentru a ne asigura ca distractia va fi maxima.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul