Criteriul National

O petrecere reusita este asigurata de o sonorizare excelenta!

O petrecere reusita este asigurata de o sonorizare excelenta!
aprilie 04
13:06 2016

sonorizareCele mai frumoase clipe din viata le sarbatorim impreuna cu membrii familiei si cu prietenii dragi. Pentru ca ne dorim sa ne bucuram de aceste momente cat mai intens este bine sa avem in vedere toate detalii care fac dintr-o petrecere oarecare o petrecere reusita. Trebuie aleasa locatia, decoratiunile salonului, trebuie pregatite invitatiile, gasite elementele care vor crea atmosfera speciala (candy bar-ul, fantana de ciocolata, animatorii, etc. ) si bineinteles trebuie asigurata sonorizarea perfecta!

Este important sa avem in vedere particularitatile evenimentului si sonorizarea, pentru ca muzica este cea care stabileste in proportie de 90% reusita acestuia.  Este indicat sa colaboram cu specialisti care ne pot asigura o sonorizare de foarte buna calitate in functie de specificul evenimentului, particularitatile locatiei si preferinte personale.

Sistemul de sonorizare trebuie sa fie adecvat pentru a crea o atmosfera relaxanta, in timpul servirii meselor si o atmosfera energizanta intre acestea. La orice petrecere voia buna este  oferita de muzica si sonorizarea excelenta, mancarea si bautura de bine gatite si bine servite si bineinteles de invitati!

Companiile care se ocupa cu aceasta activitate, inchiriere sonorizare, stiu cat de importante sunt aceste evenimente pentru cei ce le organizeaza, de aceea sunt pregatiti sa asigure servicii si echipamente excelente care sa corespunda cu toate cerintele impuse.  Acesti specialisti stiu sa recomande echipamentele audio, boxele, microfoanele si mixerele in functie de specificul locatiei si a evenimentului nu in functie de pret. Impreuna cu acesti specialisti putem  crea  play-listul petrecerii pentru a ne asigura ca distractia va fi maxima.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo