Criteriul National

O petrecere reusita este asigurata de o sonorizare excelenta!

O petrecere reusita este asigurata de o sonorizare excelenta!
aprilie 04
13:06 2016

sonorizareCele mai frumoase clipe din viata le sarbatorim impreuna cu membrii familiei si cu prietenii dragi. Pentru ca ne dorim sa ne bucuram de aceste momente cat mai intens este bine sa avem in vedere toate detalii care fac dintr-o petrecere oarecare o petrecere reusita. Trebuie aleasa locatia, decoratiunile salonului, trebuie pregatite invitatiile, gasite elementele care vor crea atmosfera speciala (candy bar-ul, fantana de ciocolata, animatorii, etc. ) si bineinteles trebuie asigurata sonorizarea perfecta!

Este important sa avem in vedere particularitatile evenimentului si sonorizarea, pentru ca muzica este cea care stabileste in proportie de 90% reusita acestuia.  Este indicat sa colaboram cu specialisti care ne pot asigura o sonorizare de foarte buna calitate in functie de specificul evenimentului, particularitatile locatiei si preferinte personale.

Sistemul de sonorizare trebuie sa fie adecvat pentru a crea o atmosfera relaxanta, in timpul servirii meselor si o atmosfera energizanta intre acestea. La orice petrecere voia buna este  oferita de muzica si sonorizarea excelenta, mancarea si bautura de bine gatite si bine servite si bineinteles de invitati!

Companiile care se ocupa cu aceasta activitate, inchiriere sonorizare, stiu cat de importante sunt aceste evenimente pentru cei ce le organizeaza, de aceea sunt pregatiti sa asigure servicii si echipamente excelente care sa corespunda cu toate cerintele impuse.  Acesti specialisti stiu sa recomande echipamentele audio, boxele, microfoanele si mixerele in functie de specificul locatiei si a evenimentului nu in functie de pret. Impreuna cu acesti specialisti putem  crea  play-listul petrecerii pentru a ne asigura ca distractia va fi maxima.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro