Criteriul National

O să regreți dacă ai prea multă/puțină mobilă și nu citești asta!

O să regreți dacă ai prea multă/puțină mobilă și nu citești asta!
septembrie 27
14:04 2022

Mobila este o pacoste fie dacă ai prea multă, fie dacă îți mai trebuie. Numai un număr optim de piese de mobilier te va mulțumi și îți va face viața frumoasă și liniștită. Există soluții pentru a ajunge la acest număr, iar ca să ai din start un reper te poți gândi la servicii de transport mobilă București.

Citește aici dacă ai prea multă mobilă

Dacă în urma unei mutări sau a unor schimbări ai rămas sau vei rămâne cu prea multă mobilă, vrei să o duci altundeva pentru a fi păstrată sau cauți pe cineva să o preia, pentru a scăpa de ea.

Iar cum a posta un anunț pe diferite platforme implică mult timp și preocupare din partea ta, pe care poate pur și simplu nu le ai, poți opta pentru un transport de mobilă din București în altă parte, fie la o casă de vacanță, fie la casa părintească sau casa socrilor, în București sau în afara orașului, fie într-o boxă de depozitare pe care să o închiriezi.

Îți faci calculele referitoare la volumul și tipul mobilei (mai ales dacă este cu o tapițerie mai pretențioasă sau cu piele, cu sticlă sau oglinzi, cu finisaje premium cromate sau din lemn masiv), stabilești destinația mobilei care consideri că este în plus și după aceea chemi în ajutor profesioniști în transport mobilă care să pună în aplicare planul tău. Fără să lași nimic în ploaie, fără zgârieturi sau loviri ori spargeri, fără holuri și încăperi blocate sau spații inutil consumate. Și fără să îi deranjezi pe ceilalți cu mobila ta.

Citește aici dacă ai prea puțină mobilă

Dacă ai mai puțină mobilă decât îți este necesar observi că cea pe care o folosești deja este înțesată cu lucruri care stau unele peste altele și care nu îți oferă posibilitatea de a le ordona, de a le accesa ușor și de a le păstra în stare bună. Este greșit să menții această situație incomodă, așa că a aduce mai multă mobilă este sau ar trebui să însemne o prioritate pentru tine.

Poți achiziționa mobilă de la anumite magazine de profil însă, dacă nu îți convin condițiile lor pentru transport, vei apela la o firmă specializată de transport mobilă din București pentru a îndeplini această misiune. Să o transporți de unul singur sau cu vreo cunoștință care are dubă este complicat și prezintă riscuri. Ar fi și păcat ca mobila nou cumpărată să ajungă acasă la tine deja zgâriată, așa este?

Să cumperi mobilă la comandă este de asemenea o opțiune, iar de transportat să se ocupe o firmă de transport. Așa acorzi importanță mobilei tale, casei tale și familiei tale, care o va utiliza.

Citește aici dacă vrei mobilă la perfecție

Astăzi este simplu să ajungi la mobila potrivită la perfecție din toate punctele de vedere: model, culoare, dimensiune sau număr corpuri. De transport se poate ocupa o firmă de profil, și dacă este Mutari-bucuresti.ro, firma care bifează cu succes orice transport mobilă București, atunci scapi de griji și de nesiguranță.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul National

Criteriul National

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul