Criteriul National

O scrisoare emoționantă adresată tuturor mamelor

O scrisoare emoționantă adresată tuturor mamelor
martie 05
10:57 2018

scrisoare
Dragă MAMĂ,

Iartă-mă că nu ți-am expediat la timp scrisoarea pe care o port în mine de când am plecat „de acasă” , dar niciodată de la tine.
Să știi că, de când nu mai sunt copil, respectiv de când tu ai plecat „Dincolo”, văd așa de bine copilăria mea încât și azi mă simt ocrotit !
Nici acum nu înțeleg când și ce mâncai, când te odihneai, de vreme ce dăruiai totul nouă, celor patru copii. Nu te-am auzit că îți trebuie ceva. Spuneai : ” Dacă aveți voi ce vă trebuie, am ți eu ! ”

Ne-am facut mari ți, la fel ca puii de rândunică de la streașina casei noastre, am plecat în lume, dar o parte din mine a rămas „acasă”. Te simțeam lângă mine ori de câte ori îmi era greu, te strigam și , așa ca din senin, găseam forța să trec peste necazuri. Îndemnurile tale pe care mi le -ai dat , după împrejurări, au fost ABECEDARUL drumului meu în viață: „Să fii cumpătat ” și „Să nu mă faci de rușine „.Pe acestea le-am respectat și , datorită lor, am ajuns… Om.
Iartă-mă că uneori te lăsam mult timp fără să-ți dau vreun semn , însă TU, MAMA îmi spuneai că „Mă făceai din ochi ” și vedeai pe loc cum sunt .
Darurile primite de la tine mă însoțesc și azi , însă am uitat sa te intreb : „Mama, tu ce-ai primit de la viață ?”
Sărut mâna Mamă !

Confesiune

„Scrisoarea” mea se adresează deopotrivă tuturor mamelor, surorilor, iubitelor, vecinelor … cărora le doresc să fie generoase,cochete, gingașe, misterioase, să iubească și să fie iubite!
Vă doresc dragi FEMEI : „Mulți ani sănătoși,împliniți si rodnici ! ”

Sursa foto :Libertatea

Redacția platformei media Criteriul Național mulțumește domnului Vasile Soroceanu pentru această emoționantă scrisoare oferită în exclusivitate astăzi 5 Martie 2018

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro