Criteriul National

Oare Victor Maxim şi „sultanul cu cearşaf” au tranformat Biblioteca Colorată într-n Club privat? Partea Întâi

Oare Victor Maxim şi „sultanul cu cearşaf” au tranformat Biblioteca Colorată într-n Club privat? Partea Întâi
aprilie 18
16:11 2016
biblioteca-colorata
Scandalurile şi anomaliile care au loc în locaţia administrată de către Victor Maxim depăşesc orice limită. Problema este atât de gravă, încât la una din situaţiile acestea a fost nevoie să intervină Poliţia.
imag_1
Întrucât Victor Maxim nu plăteşte chirie pentru spaţiul pe care l- a primit în administrare iar după scandalurile care se ţin lanţ în locul acesta public , el a luat un anumit tip de decizie despre care vă vom vorbi în rândurile de mai jos. Am decis să formulăm această întrebare existentă în titlu acestui articol- ” Oare Victor Maxim şi ” Sultanul cu cearşaf ” au transformat Biblioteca Colorată într-un club privat? „
V M           Segher
          Victor Maxim                                                             Adrian Şegher
 Înainte să vă prezentăm o anumită anomalie cât şi o serie de alte lucruri care se petrec în respectiva locaţie şi pe care noi le vedem ca fiind de o gravitate ieşită din comum, considerăm important să vă spunem cine este colaboratorul lui Victor Maxim , pe care colegii noştri l-au denumit “Sultanul cu cearşaf “şi cum a început să se poarte de îndată ce a primit o astfel de poreclă.
Până atunci, ca sa puteţi înţelege legătura dintre Victor Maxim şi „Sultanul cu cearşaf ” găsim relevant să aflaţi următoarele lucruri ce au fost aflate de mai mulţi redactori şi colaboratori ai ziarului nostru.
 „Sultanul cu Cearşaf” indiferent unde şi cu cine se întâlneşte, încă de la prima vedere se declară mândru că a fost împuşcat în zona capului în timpul Revoluţiei din 1989.Tot domnia sa a afirmat în cadrul unei discuţii private avute cu o jurnalistă din corpul nostru redacţional că a rămas paralizat o bună bucată de vreme, dar apoi a reuşit să devină teolog, jurist şi chiar să aibe vreo 13 meserii ce le afişează cu aceeaşi emfază!
Ţinând cont că de fiecare dată vine cu alte cifre, în cazul în care „Sultanul ” va considera că prin prezentarea unui număr mai mic de meserii şi abilităţi decât cele (despre care vorbeşte cu atâta patos şi mândrie), îl invităm dacă va considera oportun să ne trimită cifra exactă a meseriilor pe care le are și eventual o listă completă a lor.
Cum se poate vedea, din respect pentru dânsul am făcut referire doar la faptul că este teolog şi jurist întrucât nu dorim să oferim o eventuală informaţie care nu este completă și astfel să îi aducem  un deserviciu de imagine domnului Adrian Şegher. În altă ordine de idei, într-un alt material, ziarul Criteriul Naţional v-a informat de faptul că Victor Maxim a urmat unele studii (nefinalizate) ale Facultăţii de Teologie Ortodoxă.
biblioteca-colorata
 Mergând pe această logică a faptelor vă mai spunem că în desele intervenţii şi discuţii pe care „Sultanul cu cearşaf ” le-a avut cu unii dintre redactorii noştri -atât prin intermediul unor conversaţii private cât şi cu ocazia unor discuţii de taină-  a spus printre zeci de alte lucruri că ” legătura lui de suflet cu Victor Maxim este una divină .”
În relatările sale, dânsul merge mai departe şi probabil foarte “departe “ şi spune că de multe ori foloseşte telepsihia pentru a comunica cu El Lider Maxim. Pentru a putea fi mai credibil în ceea ce afirmă, a povestit recent unui redactor al ziarului în ce fel a reuşit performanţa de a comunica cu Victor Maxim prin această capacitate extra-senzorială folosind telepsihia într-o zi în care domnul Maxim deja ajunsese la Medgidia în drumul spre Bucureşti.Pentru a-i face redatorului nostru o idee despre conjunctura în care o astfel de comunicare s-a întâmplat a declarat că Vitor Maxim uitase unele chei de care avea nevoie atunci cand ajungea la Bucureşti în locaţia Bibliotecii Colorate de unde please cu o oră înainte.
psihie
De ce personajul din poveste a fost poreclit de către colegii noştri „Sultanul cu cearşaf” şi cum a început să se comporte de îndată ce a primit o astfel de poreclă? La unul dintre scandalurile petrecute în locaţia administrată de către Victor Maxim, un echipaj de Poliţie din cadrul Secţiei Trei care a sosit la faţa locului l-a legitimat pe unul dintre cei implicaţi ca fiind domnul Adrian Şegher. După ce ziarul nostru a oferit mai multe informaţii despre cele întâmplate, un cititor a lăsat un comentariu în care a afirmat că îl cunoaşte bine pe domnul Şegher publicând un mesaj scris într-un limbaj greu de reprodus…
Ceva care, după adaptare ar putea fi rescris în felul următor : “Într-o anumită perioadă,domnul Adrian Şegher umbla cu cearşafuri prin cap în oraș”. La aflarea acestor lucruri, mulţi dintre cititori au considerat situaţia ca find “funny”. Cu toate aceastea plecând de la faptul că ştiam că Victor Maxim a urmat anumite cursuri fără să termine Facultatea de Teologie, iar domnul Adrian Segher se mândreşte că este teolog si că are „o legătură de suflet cu domnul Maxim „, atunci am publicat acest articol unde, printre altele invităm pe cititori să privească situaţia din alte puncte de vedere şi cât este posibil, într-un alt context.
sultan  Suleyman
   Un pseudo-sultan                      Suleyman Magnificul
În acest sens, cu acel respect cuvenit celor mai în vârstă îi putem spune să ia în calcul viteza uriaşă a gloanţelor trase la Revoluţia din 1989… cât mai ales capacitatea lor de distrugere. În consecinţă, dacă domnul Adrian Şegher a fost împuşcat în cap şi a reuşit să supravieţuiască este clar o minune dumnezeiască! Iar dacă, după aceea a devenit telolog, jurist şi a avut peste 13 meserii este ceva care ar trebui să ne bucure şi totodată să ne considerăm onoraţi că suntem contemporani cu asemenea capacităţi, cu asemenea oameni talentaţi…
Ţinând cont că scriitori unor seriale de groază, atunci când în puţinele cazuri ajung într-un moment în care ei găsesc ocazia să aşterne pe hârtie cuvântul „Bucurie” opresc episodul imediat, ca să nu încălcăm această regulă o să încheiem acest articol, urmând ca în materialul următor sa vă oferim şi alte informaţii despre absolut tot ceea ce am promis.
Pamflet Criteriul va continua să investigheze acest caz şi să vă informeze cu desfăşurarea ulterioară a evenimentelor!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo