Criteriul National

Obiecte promotionale personalizate pentru o strategie de marketing eficienta

Obiecte promotionale personalizate pentru o strategie de marketing eficienta
iunie 25
20:02 2017

Indiferent de mediul de activitate, promovarea afacerii este un aspect pe care nu  trebuie sa il ignori, pentru a-ti face cunoscuta afacerea si serviciile oferite, si in final pentru te dezvolta si a atrage noi clienti si colaboratori.

Metodele de promovare a serviciilor, produselor comercializate  si afacerilor sunt tot mai diversificate si mai variate: de la clasicele flyere si afise promotinle, la reclame TV, spoturi audio, anunturi in mediul online, comunicate de presa si obiectele promotionale personalizate. Toate aceste metode au ca socop atragerea de clienti noi, crearea imaginii firmei si intiparirea in mintea colaboratorilor a serviciilor sau afacerii promovate.

Obiectele promotionale personalizate  – mijloace eficiente de marketing si fidelizare

Obiectele promotionale personalizate sunt mai mult decat un fel de a-ti face cunoscut numele sau serviciile oferite de firma pe care o coordonezi,  sunt si un mod fundamental  de multumire pentru increderea acordata celor cu care colaborezi. Fie ca le  oferi clientilor, ca forma de multumire a increderii acordate, fie ca le oferi  angajatilor pentru a arata cat le apreciezi efortul pe care il depun, astfel de obiecte trebuie sa fie desavarsite.

Materiale promotionale, indiferent de tipul acestora  – pixuri, memorii USB, brelocuri de chei, agende, stilouri, baterii externe de incarcare a dispozitivelor electonice, obiecte textile – sunt aprope e clienti si angajati, de aceea este important ca acestea sa fie de cea mai buna calitate. Pentru a beneficia de cele mai bune servicii pentru materiale promotionale este important sa colaborati cu o echipa serioasa, care ofera astfel de servicii.

Lexivo este una dintre companiile care iti vine in ajutor cu o gama foarte variata de materiale promotionale, menite sa evidentieze potentialul companiei pe care o conduci.   Rapiditatea este o alta caracteristica importanta in acest domeniu, deci daca alegi sa colaborezezi cu aceata firma poti avea obiecte promotionale aflate in stoc in maxim 48 de ore de la lansarea comenzi.

Deversitatea este o alta caractristica a materialelor promotionale, tot la Lexivo gasesti si peste 10.000 de obiecte promotionale, menite sa promoveze imaginea companiei pe care o conduci. Poti alege din gama de materiale de birou, calatorie, timp liber, electronice si textile pe cele perfecte care se potrivesc cu activitatea pe care o desfasori.

Costurile nu trebui ignorate cand vine vorba de materiale promotionale si cadouri busines, iar specialistii de la Lexivo sunt in masura sa gaseasca cele mai potrivite solutii, care sa se incadreze in bugetul de care dispui.  Tehnica de personalizare folosita este inovatoare iar acest fapt se caracterizeaza prin faptul ca obiectele promotionale isi pastreaza culoarea intensa si dupa multe utilizare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo