Criteriul National

Obtine zambetul perfect cu fatete dentare ceramice de calitate

Obtine zambetul perfect cu fatete dentare ceramice de calitate
mai 08
13:07 2017

Tratamente_ stomatologice_DrLeahu

In societatea de astazi, zambetul este primul lucru pe care un interlocutor il observa atunci cand purtam o discutie. Pentru a pasi cu incredere si pentru a duce o viata fara complexe legate de dantura, trebuie sa respecti regulile de igiena orala si sa te prezinti la cabinetul stomatologic ori de cate ori simti ca ceva este in neregula cu dintii tai.

Din diverse motive, foarte multe persoane amana vizita la medicul dentist si ajung acolo doar in momentul in care problema se acutizeaza. Din pacate, uneori este prea tarziu pentru a remedia situatia si ajung sa isi piarda dinti ce ar fi putut fi salvati daca mergeau mai repede la clinica stomatologica. Tine minte: este mult mai bine sa previi, decat sa tratezi.

De multe ori, complexele legate de dantura nu se rezuma doar la dinti lipsa, ci si la defecte ale dintilor existenti: de la culoare, pana la structura. Pentru aceste tipuri de probleme, rezolvarea este foarte simpla: montarea unor fatete dentare ceramice de calitate.

Daca vorbim despre fatetele dentare ceramice realizate de catre specialistii clinicii Dr Leahu, acestea sunt realizate din portelan de cea mai buna calitate si sunt folosite pentru a reda aspectul natural si fara cusur al dintilor, oferindu-le in acelasi timp rezistenta.

Exista numerosi pacienti care isi neglijeaza dantura si nu mai merg la dentist, deoarece sunt traumatizati de experientele prin care au trecut in cabinete stomatologice indoielnice, unde au avut de suferit din cauza unor medici dentisti fara suficienta experienta in domeniu sau din cauza tratamentelor incorecte realizate folosind materiale de slaba calitate.

De aceea, ar trebui sa apelezi la serviciile unei clinici credibile, cu renume in acest domeniu, unde poti fi sigur ca beneficiezi de cele mai bune fatete dentare ceramice realizate de dentisti cu o vasta experienta dovedita in ani intregi de activitate. La clinicile Dr. Leahu, medicii specialisti se vor ocupa sa gaseasca cele mai bune solutii pentru problema ta si sa le rezolve intr-un timp cat mai scurt, folosind o aparatura ultra-moderna si materiale de cea mai buna calitate.

Daca iti doresti un zambet perfect, care sa iti redea increderea in fortele proprii, atunci fa-ti o programare cat mai curand la orice medic specialist din cadrul clinicilor Dr Leahu. Iti garantam, pe langa cele mai bune rezultate gratie fatetelor dentare ceramice, o recuperare rapida, astfel incat sa iti poti relua in cel mai scurt timp activitatile zilnice.

Sanatatea ta este cea mai importanta, inclusiv cea dentara, de aceea este important sa apelezi la o clinica de incredere, unde sa pasesti fara teama si de unde sa pleci multumit de rezultate. Daca sunt realizate si montate cu grija, de catre persoane avizate, fatetele dentare ceramice iti pot schimba complet aspectul in bine!

Realizand aceasta procedura la clinicile Dr Leahu, poti avea certitudinea ca te vei bucura de investitia facuta pentru mult timp sau de ce nu, poate chiar pentru toata viata. Desigur, cu conditia sa respecti regulile de igiena orala, sa eviti alimentele interzise si sa mergi periodic la control la medicul dentist.

Asadar, spune adio complexelor si fa-ti o programare chiar astazi pentru a beneficia de un zambet perfect, gratie fatetelor dentare ceramice de la Dr. Leahu!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo