Criteriul National

Obtine zambetul perfect cu fatete dentare ceramice de calitate

Obtine zambetul perfect cu fatete dentare ceramice de calitate
mai 08
13:07 2017

Tratamente_ stomatologice_DrLeahu

In societatea de astazi, zambetul este primul lucru pe care un interlocutor il observa atunci cand purtam o discutie. Pentru a pasi cu incredere si pentru a duce o viata fara complexe legate de dantura, trebuie sa respecti regulile de igiena orala si sa te prezinti la cabinetul stomatologic ori de cate ori simti ca ceva este in neregula cu dintii tai.

Din diverse motive, foarte multe persoane amana vizita la medicul dentist si ajung acolo doar in momentul in care problema se acutizeaza. Din pacate, uneori este prea tarziu pentru a remedia situatia si ajung sa isi piarda dinti ce ar fi putut fi salvati daca mergeau mai repede la clinica stomatologica. Tine minte: este mult mai bine sa previi, decat sa tratezi.

De multe ori, complexele legate de dantura nu se rezuma doar la dinti lipsa, ci si la defecte ale dintilor existenti: de la culoare, pana la structura. Pentru aceste tipuri de probleme, rezolvarea este foarte simpla: montarea unor fatete dentare ceramice de calitate.

Daca vorbim despre fatetele dentare ceramice realizate de catre specialistii clinicii Dr Leahu, acestea sunt realizate din portelan de cea mai buna calitate si sunt folosite pentru a reda aspectul natural si fara cusur al dintilor, oferindu-le in acelasi timp rezistenta.

Exista numerosi pacienti care isi neglijeaza dantura si nu mai merg la dentist, deoarece sunt traumatizati de experientele prin care au trecut in cabinete stomatologice indoielnice, unde au avut de suferit din cauza unor medici dentisti fara suficienta experienta in domeniu sau din cauza tratamentelor incorecte realizate folosind materiale de slaba calitate.

De aceea, ar trebui sa apelezi la serviciile unei clinici credibile, cu renume in acest domeniu, unde poti fi sigur ca beneficiezi de cele mai bune fatete dentare ceramice realizate de dentisti cu o vasta experienta dovedita in ani intregi de activitate. La clinicile Dr. Leahu, medicii specialisti se vor ocupa sa gaseasca cele mai bune solutii pentru problema ta si sa le rezolve intr-un timp cat mai scurt, folosind o aparatura ultra-moderna si materiale de cea mai buna calitate.

Daca iti doresti un zambet perfect, care sa iti redea increderea in fortele proprii, atunci fa-ti o programare cat mai curand la orice medic specialist din cadrul clinicilor Dr Leahu. Iti garantam, pe langa cele mai bune rezultate gratie fatetelor dentare ceramice, o recuperare rapida, astfel incat sa iti poti relua in cel mai scurt timp activitatile zilnice.

Sanatatea ta este cea mai importanta, inclusiv cea dentara, de aceea este important sa apelezi la o clinica de incredere, unde sa pasesti fara teama si de unde sa pleci multumit de rezultate. Daca sunt realizate si montate cu grija, de catre persoane avizate, fatetele dentare ceramice iti pot schimba complet aspectul in bine!

Realizand aceasta procedura la clinicile Dr Leahu, poti avea certitudinea ca te vei bucura de investitia facuta pentru mult timp sau de ce nu, poate chiar pentru toata viata. Desigur, cu conditia sa respecti regulile de igiena orala, sa eviti alimentele interzise si sa mergi periodic la control la medicul dentist.

Asadar, spune adio complexelor si fa-ti o programare chiar astazi pentru a beneficia de un zambet perfect, gratie fatetelor dentare ceramice de la Dr. Leahu!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

clinica implant dentar timisoara