Criteriul National

Obtinerea permisului de conducere pas cu pas

Obtinerea permisului de conducere pas cu pas
august 07
22:47 2020

Indiferent ca vrei un permis auto categoria C , categoria B sau permis pentru motociclete, pentru a putea sa il obtii trebuie sa treci printr-un examen. Un astfel de examen are atat probe teoretice, cat si proba practice si poate sa puna destul de mari probleme, atata vreme cat nu te pregatesti.

Daca iti doresti sa promovezi examenul pentru permisul auto, iata cativa pasi simpli pe care este bine sa ii urmezi:

1. Acorda atentie orelor de curs. Daca ai intrebari, nu ezita sa le pui si daca simti ca sunt lucruri practice pe care instructorul nu ti le explica, solicita-le. Solicita sa conduci in conditii cat mai diferite de drum, atat dimineata cat si seara, atat pe ploaie, cat si pe soare.

2. Nu spune nimanui ca faci scoala de soferi. Daca spui, vei avea o presiune in plus, care nu te ajuta.

3. Fa cat mai multe teste! Testele DRPCIV sunt un instrument excelent care te ajuta sa promovezi partea teoretica a examenului. Fa cat mai multe, deoarece te ajuta.

4. Fa-ti un plan de bataie pe care sa il respecti. Nu este suficienta pregatirea din timpul orelor de cursa sau din timpul orelor practice. Este bine sa ai un plan de studiu pentru acasa, pe care trebuie sa il respecti. Nu trebuie sa studiezi foarte mult, insa trebuie sa o faci si sa fii foarte atent;

5. Ramai calm. Indiferent de situatie este bine sa ramai calm. Chiar si in timpul examenului, calmul te poate ajuta sa promovezi. Pana la urma, in cazul in care nu reusesti sa promovezi nu se intampla nimic rau. Pur si simplu vei avea o a doua ocazie sa dai examenul.

6. Nu incerca sa trisezi. Cu siguranta, orice persoana a copiat macar o data in viata in scoala. In cazul examenului auto, copiatul nu este o solutie. Pana la urma, permisul de conducere iti da dreptul sa conduci pe drumurile publice iar atunci cand faci acest lucru trebuie sa fii pregatit. in cazul in care nu esti pregatit, pui in pericol siguranta ta si a celor din jur.

Scoala de soferi nu este grea, insa necesita multa atentie. Daca esti o persoana atenta la detalii si calma, ai toate sansele sa promovezi din prima si sa te bucuri de fiecare moment in care esti in spatele volanului.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Razvan Nemesu

Razvan Nemesu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul