Criteriul National

Oferta ideala de inchirieri apartamente in regim hotelier in Cluj Napoca

Oferta ideala de inchirieri apartamente in regim hotelier in Cluj Napoca
ianuarie 13
17:40 2017

Orasul Cluj-Napoca este al patrulea oras ca marime din Romania si este unul dintre cele mai importante centre industriale, culturale si academice din Romania.

Situat in centrul Transilvaniei, Cluj-Napoca are o diversitate de monumente si atractii turistice, cum ar fi Palatul de Justitie din Piata Avram Iancu, Biserica Sfantul Mihail din Piata Unirii, construita in secolul XIV in stil gotic, Universitatea Babes-Bolyai, cea mai mare universitate din Romania, parcul Central, fondat in secolul XIX, care include un lac artificial cu o insula sau faimoasa Gradina Botanica, situata in apropiere de centrul orasului.

Fie ca alegeti sa vizitati acest minunat oras in interes turistic sau pentru afaceri, prima problema pe care trebuie sa o rezolvati este locul in care veti sta, sa va asigurati conditiile si confortul pe care vi le doriti.

 

Cazare in regim hotelier Cluj

Hotelurile sau pensiunile nu se ridica la nivelul de intimitate si confort si dorit de dumneavoastra? O solutie mereu la indemana pentru dumneavoastra sunt ofertele de inchirieri in regim hotelier Cluj Napoca. Este cea mai noua si populara tendinta de pe piata turismului atat in Romania, cat si in strainatate.

De ce credem ca un concediu in regim hotelier este cea mai buna solutie? Pe langa faptul ca sunt dotate cu toate facilitatile si utilitatile de care aveti nevoie, apartamentele pe care firma de regim hotelier Cluj Napoca Apartments vi le pune la dispozitie spre cazare au un alt avantaj crucial fata de hotel, indiferent cate stele ar avea acesta: iti ofera acea intimitate pe care numai acasa o ai, fara sa depinzi de nimeni, de programul unei receptii sau de vreun regulamentul intern. Iar siguranta ta si a bunurilor tale este mereu pe primul plan. In plus, credem ca pentru a avea concediul mult dorit nu trebuie sa renuntati la alte planuri pe care le aveti din punct de vedere financiar: preturile sunt extrem de avantajoase, astfel incat veti ramane cu suficienti bani in buzunar pentru a va bucura cu adevarat de frumusetile acestui oras.

Firma de regim hotelier Cluj Napoca Apartments nu ofera spre inchiriere doar apartamente, ci si garsoniere, astfel incat cei care calatoresc singuri vor avea, de asemenea, o optiune avantajoasa atat din punct de vedere practic, cat si economic.

Avand in vedere ca majoritatea obiectivelor de interes, atat pentru turisti, cat si pentru persoanele care calatoresc in interes de afaceri sunt in centru, Cluj Napoca Apartments va pune la dispozitie cele mai bune conditii de cazare in regim hotelier, solutia ideala de cazare in Cluj, in centrul orasului, unde rafinamentul, eleganta, confortul si intimitatea sunt la ele acasa.

Nu-i asa ca v-am convins ca atunci cand va deplasati in Cluj pentru cateva zile si aveti nevoie

de un loc confortabil si intim pentru a innopta veti alege Cluj Napoca Apartaments?

Este o alternativa mult mai buna decat optiunile de cazare clasice (pensiune, hotel). Apartamentele dispun de o bucatarie complet dotata şi utilata unde se poate gati si lua masa in orice moment al zilei, fara a fi conditionat de meniul sau programul unui restaurant.

Aceste apartamente prezintă dotari moderne de inaltă calitate: mobilier de lux, internet wi-fi, TV, DVD player, bucatarie complet utilata şi dotata, aer condiţionat si loc de parcare.

Regim hotelier Cluj Napoca Apartaments – acces la cazare in centru, in conditii excelente. Puteti avea parte de concediul ideal daca alegeti sa inchiriati un apartament de la Cluj Napoca Apartments care sa va ofere confort, intimitate, siguranta si economie la buzunare.

O noua experienta. Si veti reveni intotdeaua cu placere.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo