Criteriul National

Oja semipermanentă, mai avantajoasă și dorită de cliente – află de ce

Oja semipermanentă, mai avantajoasă și dorită de cliente – află de ce
octombrie 30
16:41 2018

În ultimii ani manichiura a cunoscut evoluție astfel că piața de profil servește celor doritoare soluții complete, produse de calitate și mai durabile ca oricând. Aici se înscrie și oja semipermanentă, de calitate și rezistență superioare față de clasica variantă. Nu este de mirare de ce o astfel de opțiune este tot mai populară, ținând cont de avantajele pe care le prezintă. Iată și despre ce este vorba.

Avantaje și ce pledează în favoarea ojei semipermanente

Când vine vorba de oja semipermanenta într-o notă comparativă cu cea clasică, se distinge în primul rând timpul mai îndelungat de rezistență pe suprafața unghiei. Acest termen poate ajunge și până la 3 săptămâni, timp în care unghiile sunt impecabile. Aceasta nu se ciobeşte, nu se zgârie, nu se decolorează sau nu își pierde luciul specific. Iar dacă modelul ales a fost unul cu aplicații și picturi acestea rămân de asemenea intacte pentru mai mult timp.

Secretul acestui tip de ojă se referă la componenţa sa, însă și la faptul că se fixează pe suprafața unghiei cu ajutorul lămpii cu UV. În plus, ștergerea când chiar se dorește îndepărtarea acesteia se va realiza nu cu dizolvant clasic, ci unul special sau cu o freză, mânuită de expert.

Ce trebuie să știe doritoarele

Alegând o manichiură realizată cu ojă semipermanentă nu se exclud etapele manichiurii clasice. Astfel, unghia se pregătește pentru a primi un strat de ojă colorată. După curățare, aceasta se pilește corespunzător, i se aplică un strat de protecție, o bază incoloră, ce permite ca oja să adere mai bine pe suprafața în cauză.

Oja semipermanentă se aplică în două straturi, pentru ca la final să se aplice soluția de tip top sealer; acesta are rol de a proteja culoarea, dar și strălucirea ojei, contribuind și la rezistența acesteia. Între aplicări unghia se expune la lampă pentru un termen de 2 minute. Cât despre timpul necesar unei manichiuriste să realizeze o manichiură cu ojă semipermanentă acesta poate ajunge până la 45 de minute.

Întreținerea nu este una dificilă și presupune umplerea acelui gol de pe unghie unde cea naturală crește. Însă este timp suficient cât doritoarea să se bucure de un aspect impecabil al unghiilor ei. Desigur că se pot alege modele variate, aplicații, astfel de unghii se pot picta în fel și chip. În funcție de priceperea manichiuristei desigur.

Ojele semipermanente de la Nolia Shop

Trebuie spus că magazinul specializat Nolia Shop oferă o gamă variată de oje semipermanente. Acestea țin cont de calitate și durabilitate, sunt testate și dispun de varietate privind paleta de culoare. Spre exemplu cele thermo, ojă care își schimbă culoarea la rece și cald este doar una dintre cele spectaculoase, opțiuni interesante pentru femeile jucăușe.

În cadrul aceluiași magazin, noliashop.com, se vor găsi culori vibrante, culori tari sau pastel, opțiuni încântătoare pentru toate gusturile. Pentru cele care doresc însă să țină cont si de trendurile în materie de manichiură marsala poate fi o prima alegere, în timp ce nude-ul este atemporal.

Îndrăznește să îți expui cât mai multă culoare pe unghiile tale, alegând în același timp o ojă calitativă.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei