Criteriul National

Oja semipermanentă, mai avantajoasă și dorită de cliente – află de ce

Oja semipermanentă, mai avantajoasă și dorită de cliente – află de ce
octombrie 30
16:41 2018

În ultimii ani manichiura a cunoscut evoluție astfel că piața de profil servește celor doritoare soluții complete, produse de calitate și mai durabile ca oricând. Aici se înscrie și oja semipermanentă, de calitate și rezistență superioare față de clasica variantă. Nu este de mirare de ce o astfel de opțiune este tot mai populară, ținând cont de avantajele pe care le prezintă. Iată și despre ce este vorba.

Avantaje și ce pledează în favoarea ojei semipermanente

Când vine vorba de oja semipermanenta într-o notă comparativă cu cea clasică, se distinge în primul rând timpul mai îndelungat de rezistență pe suprafața unghiei. Acest termen poate ajunge și până la 3 săptămâni, timp în care unghiile sunt impecabile. Aceasta nu se ciobeşte, nu se zgârie, nu se decolorează sau nu își pierde luciul specific. Iar dacă modelul ales a fost unul cu aplicații și picturi acestea rămân de asemenea intacte pentru mai mult timp.

Secretul acestui tip de ojă se referă la componenţa sa, însă și la faptul că se fixează pe suprafața unghiei cu ajutorul lămpii cu UV. În plus, ștergerea când chiar se dorește îndepărtarea acesteia se va realiza nu cu dizolvant clasic, ci unul special sau cu o freză, mânuită de expert.

Ce trebuie să știe doritoarele

Alegând o manichiură realizată cu ojă semipermanentă nu se exclud etapele manichiurii clasice. Astfel, unghia se pregătește pentru a primi un strat de ojă colorată. După curățare, aceasta se pilește corespunzător, i se aplică un strat de protecție, o bază incoloră, ce permite ca oja să adere mai bine pe suprafața în cauză.

Oja semipermanentă se aplică în două straturi, pentru ca la final să se aplice soluția de tip top sealer; acesta are rol de a proteja culoarea, dar și strălucirea ojei, contribuind și la rezistența acesteia. Între aplicări unghia se expune la lampă pentru un termen de 2 minute. Cât despre timpul necesar unei manichiuriste să realizeze o manichiură cu ojă semipermanentă acesta poate ajunge până la 45 de minute.

Întreținerea nu este una dificilă și presupune umplerea acelui gol de pe unghie unde cea naturală crește. Însă este timp suficient cât doritoarea să se bucure de un aspect impecabil al unghiilor ei. Desigur că se pot alege modele variate, aplicații, astfel de unghii se pot picta în fel și chip. În funcție de priceperea manichiuristei desigur.

Ojele semipermanente de la Nolia Shop

Trebuie spus că magazinul specializat Nolia Shop oferă o gamă variată de oje semipermanente. Acestea țin cont de calitate și durabilitate, sunt testate și dispun de varietate privind paleta de culoare. Spre exemplu cele thermo, ojă care își schimbă culoarea la rece și cald este doar una dintre cele spectaculoase, opțiuni interesante pentru femeile jucăușe.

În cadrul aceluiași magazin, noliashop.com, se vor găsi culori vibrante, culori tari sau pastel, opțiuni încântătoare pentru toate gusturile. Pentru cele care doresc însă să țină cont si de trendurile în materie de manichiură marsala poate fi o prima alegere, în timp ce nude-ul este atemporal.

Îndrăznește să îți expui cât mai multă culoare pe unghiile tale, alegând în același timp o ojă calitativă.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei