Criteriul National

Oja semipermanentă, mai avantajoasă și dorită de cliente – află de ce

Oja semipermanentă, mai avantajoasă și dorită de cliente – află de ce
octombrie 30
16:41 2018

În ultimii ani manichiura a cunoscut evoluție astfel că piața de profil servește celor doritoare soluții complete, produse de calitate și mai durabile ca oricând. Aici se înscrie și oja semipermanentă, de calitate și rezistență superioare față de clasica variantă. Nu este de mirare de ce o astfel de opțiune este tot mai populară, ținând cont de avantajele pe care le prezintă. Iată și despre ce este vorba.

Avantaje și ce pledează în favoarea ojei semipermanente

Când vine vorba de oja semipermanenta într-o notă comparativă cu cea clasică, se distinge în primul rând timpul mai îndelungat de rezistență pe suprafața unghiei. Acest termen poate ajunge și până la 3 săptămâni, timp în care unghiile sunt impecabile. Aceasta nu se ciobeşte, nu se zgârie, nu se decolorează sau nu își pierde luciul specific. Iar dacă modelul ales a fost unul cu aplicații și picturi acestea rămân de asemenea intacte pentru mai mult timp.

Secretul acestui tip de ojă se referă la componenţa sa, însă și la faptul că se fixează pe suprafața unghiei cu ajutorul lămpii cu UV. În plus, ștergerea când chiar se dorește îndepărtarea acesteia se va realiza nu cu dizolvant clasic, ci unul special sau cu o freză, mânuită de expert.

Ce trebuie să știe doritoarele

Alegând o manichiură realizată cu ojă semipermanentă nu se exclud etapele manichiurii clasice. Astfel, unghia se pregătește pentru a primi un strat de ojă colorată. După curățare, aceasta se pilește corespunzător, i se aplică un strat de protecție, o bază incoloră, ce permite ca oja să adere mai bine pe suprafața în cauză.

Oja semipermanentă se aplică în două straturi, pentru ca la final să se aplice soluția de tip top sealer; acesta are rol de a proteja culoarea, dar și strălucirea ojei, contribuind și la rezistența acesteia. Între aplicări unghia se expune la lampă pentru un termen de 2 minute. Cât despre timpul necesar unei manichiuriste să realizeze o manichiură cu ojă semipermanentă acesta poate ajunge până la 45 de minute.

Întreținerea nu este una dificilă și presupune umplerea acelui gol de pe unghie unde cea naturală crește. Însă este timp suficient cât doritoarea să se bucure de un aspect impecabil al unghiilor ei. Desigur că se pot alege modele variate, aplicații, astfel de unghii se pot picta în fel și chip. În funcție de priceperea manichiuristei desigur.

Ojele semipermanente de la Nolia Shop

Trebuie spus că magazinul specializat Nolia Shop oferă o gamă variată de oje semipermanente. Acestea țin cont de calitate și durabilitate, sunt testate și dispun de varietate privind paleta de culoare. Spre exemplu cele thermo, ojă care își schimbă culoarea la rece și cald este doar una dintre cele spectaculoase, opțiuni interesante pentru femeile jucăușe.

În cadrul aceluiași magazin, noliashop.com, se vor găsi culori vibrante, culori tari sau pastel, opțiuni încântătoare pentru toate gusturile. Pentru cele care doresc însă să țină cont si de trendurile în materie de manichiură marsala poate fi o prima alegere, în timp ce nude-ul este atemporal.

Îndrăznește să îți expui cât mai multă culoare pe unghiile tale, alegând în același timp o ojă calitativă.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu