Criteriul National

Omul acesta este pur și simplu excepțional, Constanța avea nevoie ca de aer și de cineva ca dânsul…

Omul acesta este pur și simplu excepțional, Constanța avea nevoie ca de aer și de cineva ca dânsul…
septembrie 14
13:55 2017

imag articol

in ultimii ani de zile, o gramada de nespalati ai orasului s-au trezit bucatari talentati se pare gata sa serveasca laturi colorate si frumos prezentate cu flori catifelate langa casierie si flori de mucegai in bucatarie. Campania maraton de verificare a acestor focare de infectie denumite in actele diferitelor restaurate -„bucatarii” – a demonstrat dezastrul general din oras si numarul crescut de pacienti din spital. Intr-un oras in care delasarea si ignoranta domina atitudinea miilor de lucratori din serviciul public, iata ca in sfarsit un om si-a facut curaj sa lupte aproape fizic cateodata si sa demonstreze cat de mare este dezastrul. In problema locurilor de joca, consumatorii fiind locuitorii foarte tineri ai orasului, seful OPC, Horia Constantineascu a masurat din pacate personal cat de gros este soriciul celor care conduc primaria, fiind plimbat de la un sediu la altul. Sper sa se inhame cu rabdare si sa nu ia in serios prea mult prostia celor ce conduc administratia, cu rabdare si perseverenta sunt convis ca dl Constantinescu isi va impune foarte diplomatic punctul de vedere si ca se vor lua masuri in consecinta. De acelasi zid al prostiei si nesimtirii m-am lovit si eu in primarie la varf, asa ca am luat altfel de masuri, eu fiind reprezentat sper al societatii civile si nu al unei institutii de stat – detalii

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andrei Chivu

Andrei Chivu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro