Criteriul National

Ondulatorul de par, accesoriul ideal pentru o femeie practica

Ondulatorul de par, accesoriul ideal pentru o femeie practica
aprilie 12
06:17 2017

De cele mai multe ori spalarea, uscarea sau aranjarea parului poate creea ceva batai de cap doamnelor si domnisoarelor daca nu dispun de accesorii profesioniste care sa ofere proprietati unice.

Cele mai multe dintre ele, din pacate, intr-un sondaj efectuat recent de un site de specialitate din domeniul online, apeleaza la saloane ori de cate ori se necesita aranjarea sau coafarea parului din cauza lipsei de accesorii, a timpului sau a confortului.

Oare aceasta sa fie solutia ideala si economica pe termen lung? Noi venim si spunem ca nu, iar accesorizarea cu un ondulator de ultima generatie, practic si cu multiple functii de coafare, poate fi exact ceea ce aveti nevoie pentru un real castig in timp si spatiu.

Un ondulator de par este acel accesoriu care este langa dumneavoastra la bine si la greu, care poate opera atat pentru a da volum cat si pentru a face diferite bucle sau coafuri non-conformiste.

Care sunt principalele avantaje ale unui ondulator de par pentru bucle mari sau mici? In primul rand, acesta ofera posibilitatea unei coafari rapide si care fereste parul de stricaciuni, datorita stratului ionic avut in dotare.

Acesta fereste parul tuturor doamnelor de fenomenul clasic de electrizare, astfel incat aspectul parului sa fie unul atragator, stralucitor si moale.

In aceste luni, diverse ondulatoare pot veni la pachet cu o placa de par si alte accesorii capabile sa ne ofere un aspect placut parului la un pret de invidiat.

Niste bigudiuri, clame sau duze de concentrare ale aerului sunt accesorii care nu lipsesc cand achizionam un ondulator de par, lucru care este perfect si ne scuteste de alte cheltuieli.

Diversitatea dar si proprietatile lor unice ar trebui sa ofere alternative pentru toate buzunarele, iar in domeniul online putem gasi reduceri chiar si cu 30% fata de valoarea initiala a produsului.

Actionand acum, puteti avea parte de un ondulator profesionist capabil sa va scoata din impas in orice moment al zilei sau al noptii, indiferent de evenimentul sau locul unde doriti sa mergeti.

De multe ori, nici macar saloanele de infrumusetare nu ne pot asigura lookul pe care il dorim, drept pentru care coafarea individuala poate fi acea operatiune care sa ofere un plus de eleganta si rafinament aspectului nostru fizic.

Poate nu o sa va vina sa credeti, dar un ondulator profesionist poate fi gasit si la 100 lei, iar cele mai cautate sunt cele din gama Babyliss, Remington sau Philips, care au cu siguranta proprietati unice si se diferentiaza indubitabil de restul!

Asa ca ce mai asteptati? Nu lasati pe maine ce puteti face astazi!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo