Criteriul National

Ondulatorul de par, accesoriul ideal pentru o femeie practica

Ondulatorul de par, accesoriul ideal pentru o femeie practica
aprilie 12
06:17 2017

De cele mai multe ori spalarea, uscarea sau aranjarea parului poate creea ceva batai de cap doamnelor si domnisoarelor daca nu dispun de accesorii profesioniste care sa ofere proprietati unice.

Cele mai multe dintre ele, din pacate, intr-un sondaj efectuat recent de un site de specialitate din domeniul online, apeleaza la saloane ori de cate ori se necesita aranjarea sau coafarea parului din cauza lipsei de accesorii, a timpului sau a confortului.

Oare aceasta sa fie solutia ideala si economica pe termen lung? Noi venim si spunem ca nu, iar accesorizarea cu un ondulator de ultima generatie, practic si cu multiple functii de coafare, poate fi exact ceea ce aveti nevoie pentru un real castig in timp si spatiu.

Un ondulator de par este acel accesoriu care este langa dumneavoastra la bine si la greu, care poate opera atat pentru a da volum cat si pentru a face diferite bucle sau coafuri non-conformiste.

Care sunt principalele avantaje ale unui ondulator de par pentru bucle mari sau mici? In primul rand, acesta ofera posibilitatea unei coafari rapide si care fereste parul de stricaciuni, datorita stratului ionic avut in dotare.

Acesta fereste parul tuturor doamnelor de fenomenul clasic de electrizare, astfel incat aspectul parului sa fie unul atragator, stralucitor si moale.

In aceste luni, diverse ondulatoare pot veni la pachet cu o placa de par si alte accesorii capabile sa ne ofere un aspect placut parului la un pret de invidiat.

Niste bigudiuri, clame sau duze de concentrare ale aerului sunt accesorii care nu lipsesc cand achizionam un ondulator de par, lucru care este perfect si ne scuteste de alte cheltuieli.

Diversitatea dar si proprietatile lor unice ar trebui sa ofere alternative pentru toate buzunarele, iar in domeniul online putem gasi reduceri chiar si cu 30% fata de valoarea initiala a produsului.

Actionand acum, puteti avea parte de un ondulator profesionist capabil sa va scoata din impas in orice moment al zilei sau al noptii, indiferent de evenimentul sau locul unde doriti sa mergeti.

De multe ori, nici macar saloanele de infrumusetare nu ne pot asigura lookul pe care il dorim, drept pentru care coafarea individuala poate fi acea operatiune care sa ofere un plus de eleganta si rafinament aspectului nostru fizic.

Poate nu o sa va vina sa credeti, dar un ondulator profesionist poate fi gasit si la 100 lei, iar cele mai cautate sunt cele din gama Babyliss, Remington sau Philips, care au cu siguranta proprietati unice si se diferentiaza indubitabil de restul!

Asa ca ce mai asteptati? Nu lasati pe maine ce puteti face astazi!

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro