Criteriul National

Ondulatorul de par, accesoriul ideal pentru o femeie practica

Ondulatorul de par, accesoriul ideal pentru o femeie practica
aprilie 12
06:17 2017

De cele mai multe ori spalarea, uscarea sau aranjarea parului poate creea ceva batai de cap doamnelor si domnisoarelor daca nu dispun de accesorii profesioniste care sa ofere proprietati unice.

Cele mai multe dintre ele, din pacate, intr-un sondaj efectuat recent de un site de specialitate din domeniul online, apeleaza la saloane ori de cate ori se necesita aranjarea sau coafarea parului din cauza lipsei de accesorii, a timpului sau a confortului.

Oare aceasta sa fie solutia ideala si economica pe termen lung? Noi venim si spunem ca nu, iar accesorizarea cu un ondulator de ultima generatie, practic si cu multiple functii de coafare, poate fi exact ceea ce aveti nevoie pentru un real castig in timp si spatiu.

Un ondulator de par este acel accesoriu care este langa dumneavoastra la bine si la greu, care poate opera atat pentru a da volum cat si pentru a face diferite bucle sau coafuri non-conformiste.

Care sunt principalele avantaje ale unui ondulator de par pentru bucle mari sau mici? In primul rand, acesta ofera posibilitatea unei coafari rapide si care fereste parul de stricaciuni, datorita stratului ionic avut in dotare.

Acesta fereste parul tuturor doamnelor de fenomenul clasic de electrizare, astfel incat aspectul parului sa fie unul atragator, stralucitor si moale.

In aceste luni, diverse ondulatoare pot veni la pachet cu o placa de par si alte accesorii capabile sa ne ofere un aspect placut parului la un pret de invidiat.

Niste bigudiuri, clame sau duze de concentrare ale aerului sunt accesorii care nu lipsesc cand achizionam un ondulator de par, lucru care este perfect si ne scuteste de alte cheltuieli.

Diversitatea dar si proprietatile lor unice ar trebui sa ofere alternative pentru toate buzunarele, iar in domeniul online putem gasi reduceri chiar si cu 30% fata de valoarea initiala a produsului.

Actionand acum, puteti avea parte de un ondulator profesionist capabil sa va scoata din impas in orice moment al zilei sau al noptii, indiferent de evenimentul sau locul unde doriti sa mergeti.

De multe ori, nici macar saloanele de infrumusetare nu ne pot asigura lookul pe care il dorim, drept pentru care coafarea individuala poate fi acea operatiune care sa ofere un plus de eleganta si rafinament aspectului nostru fizic.

Poate nu o sa va vina sa credeti, dar un ondulator profesionist poate fi gasit si la 100 lei, iar cele mai cautate sunt cele din gama Babyliss, Remington sau Philips, care au cu siguranta proprietati unice si se diferentiaza indubitabil de restul!

Asa ca ce mai asteptati? Nu lasati pe maine ce puteti face astazi!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei