Criteriul National

Ondulatorul de par, accesoriul ideal pentru o femeie practica

Ondulatorul de par, accesoriul ideal pentru o femeie practica
aprilie 12
06:17 2017

De cele mai multe ori spalarea, uscarea sau aranjarea parului poate creea ceva batai de cap doamnelor si domnisoarelor daca nu dispun de accesorii profesioniste care sa ofere proprietati unice.

Cele mai multe dintre ele, din pacate, intr-un sondaj efectuat recent de un site de specialitate din domeniul online, apeleaza la saloane ori de cate ori se necesita aranjarea sau coafarea parului din cauza lipsei de accesorii, a timpului sau a confortului.

Oare aceasta sa fie solutia ideala si economica pe termen lung? Noi venim si spunem ca nu, iar accesorizarea cu un ondulator de ultima generatie, practic si cu multiple functii de coafare, poate fi exact ceea ce aveti nevoie pentru un real castig in timp si spatiu.

Un ondulator de par este acel accesoriu care este langa dumneavoastra la bine si la greu, care poate opera atat pentru a da volum cat si pentru a face diferite bucle sau coafuri non-conformiste.

Care sunt principalele avantaje ale unui ondulator de par pentru bucle mari sau mici? In primul rand, acesta ofera posibilitatea unei coafari rapide si care fereste parul de stricaciuni, datorita stratului ionic avut in dotare.

Acesta fereste parul tuturor doamnelor de fenomenul clasic de electrizare, astfel incat aspectul parului sa fie unul atragator, stralucitor si moale.

In aceste luni, diverse ondulatoare pot veni la pachet cu o placa de par si alte accesorii capabile sa ne ofere un aspect placut parului la un pret de invidiat.

Niste bigudiuri, clame sau duze de concentrare ale aerului sunt accesorii care nu lipsesc cand achizionam un ondulator de par, lucru care este perfect si ne scuteste de alte cheltuieli.

Diversitatea dar si proprietatile lor unice ar trebui sa ofere alternative pentru toate buzunarele, iar in domeniul online putem gasi reduceri chiar si cu 30% fata de valoarea initiala a produsului.

Actionand acum, puteti avea parte de un ondulator profesionist capabil sa va scoata din impas in orice moment al zilei sau al noptii, indiferent de evenimentul sau locul unde doriti sa mergeti.

De multe ori, nici macar saloanele de infrumusetare nu ne pot asigura lookul pe care il dorim, drept pentru care coafarea individuala poate fi acea operatiune care sa ofere un plus de eleganta si rafinament aspectului nostru fizic.

Poate nu o sa va vina sa credeti, dar un ondulator profesionist poate fi gasit si la 100 lei, iar cele mai cautate sunt cele din gama Babyliss, Remington sau Philips, care au cu siguranta proprietati unice si se diferentiaza indubitabil de restul!

Asa ca ce mai asteptati? Nu lasati pe maine ce puteti face astazi!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo