Criteriul National

Onlaptop – service pentru orice laptop

Onlaptop – service pentru orice laptop
decembrie 04
19:19 2016

Traim intr-o lume in care Internetul face parte din viata noastra de zi cu zi, iar atunci cand laptopul nu mai functioneaza cautam rapid o solutie eficienta, convenabila si sigura. Onlaptop reprezinta aceasta solutie pentru dumneavoastra.

Cat costa reparatia unui laptop?

Pretul difera in functie de natura problemei si mai ales de componenta defecta. Stim deja ca laptopurile, aceste mici jucarii portabile tehnice care ne deschid larg portile spre lumea digitala, sunt formate din sute de piese minuscule. Oricare dintre acestea poate fi afectata, iar primul pas este sa diagnosticam cauza problemei pentru a actiona eficient. Noi oferim clientilor nostri diagnosticare gratuita, iar mai departe vor achita doar serviciile de reparatie si eventual componentele necesare.

In general defectarea unui laptop il ia prin surprindere pe client si atunci e normal ca prima intrebare pe care si-o adreseaza acesta este cea legata de costuri. Pana la urma este vorba despre o cheltuiala neprevazuta. Operatiunea de curatare a unui laptop costa in intre 80 si 150 de lei, inlocuirea unei tastaturi poate fi intre 150 lei si 250 lei, in functie de modelul laptopului, hard diskul sau SSD-ul poate costa in jur de 200 lei pana la 1000 de lei daca discutam despre o capacitate mai mare. Pentru inlocuirea unui display clientul va trebui sa scoata din buzunar intre 250 si 550 de lei sau daca este vorba doar despre reparatie atunci aceasta poate fi de aproximativ 150 de lei. Pentru alte servicii si inlocuire componente (placa de baza, balamale, mufe, porturi, reballing, carcase, baterii si alimentatoare, probleme de natura software inclusiv devirusare sau hardware) clientii pot gasi pe site-ul Onlaptop lista completa de preturi. Sigur ca acestea sunt orientative in functie de tipul laptopului, componenta afectata si dificultatea reparatiei.

Cat de importanta este calitatea reparatiilor?

Esentiala. Daca reparatia nu este facuta bine, problema poate sa reapara la scurt timp. Desigur, costul reparatiei este unul din criteriile dupa care clientii cauta un service de laptop in Bucuresti atunci cand vor sa repare un laptop. Cu toate acestea, recomandam clientilor sa nu se ghideze strict dupa cel mai mic pret atunci cand aleg o firma de reparatii, pentru ca in aceeasi masura este importanta si calitatea lucrarilor efectuate. O reparatie fiabila face ca laptopul sa functioneze bine pentru o perioada lunga de timp, dar daca ea nu a fost efectuata cum trebuie, riscati sa va confruntati din nou cu aceeasi problema. Iar acest lucru poate fi frustrant. De aceea, alegeti bine de prima data. Incredintati-va laptopul unei firme de incredere. In acelasi timp, costul reparatiilor ar trebui sa fie unul convenabil. Preturile practicate de Onlaptop.ro sunt foarte avantajoase, in conditiile unui nivel de calitate excelent.

Ce caracteristici trebuie sa aiba o firma de reparatii laptopuri?

Profesionalismul si buna pregatire a specialistilor din centrul de reparatii sunt esentiale pentru o astfel de afacere. Daca problemele nu se rezolva si nu se rezolva responsabil, in sensul ca trebuie sa fie durabile, nu putem discuta despre succes. Daca un client este multumit de modul in care i-a fost reparat laptopul, el va recomanda firma prietenilor si cunoscutilor sai. La Onlaptop.ro am strans pe langa noi cei mai buni tehnicieni si stim ca succesul nostru se datoreaza seriozitatii cu care trateaza fiecare problema in parte.

Ce fel de reparatii efectueaza Onlaptop?

Serviciile noastre de reparatii acopera orice probleme legate de laptopuri, de la placi de baza, hard diskuri, displayuri si tastaturi pana la balamale, ventilatoare de racire si porturi. Specialistii nostri sunt pregatiti sa solutioneze probleme legate de orice marca si model de laptop, de la cele mai cunoscute cum sunt Dell, HP, Asus, Apple, Acer, Toshiba si Sony pana la cele mai putin populare, ca de exemplu Packard Bell si Emachines.

Peste 95% rata de succes a reparatiilor

Onlaptop este o firma ce actioneaza pe plan local, la nivelul tuturor sectoarelor din Bucuresti. In conditiile in care exista destul de multe firme ce ofera servicii similare de reparatii, credem ca principalul nostru avantaj competitiv este reprezentat de gradul excelent de pregatire a specialistilor cu care lucram. Acesta este motivul pentru care ne mandrim cu o rata de succes a reparatiilor ce depaseste 95%. Reparam tot ceea ce se poate repara tinand cont de faptul ca acea componenta trebuie sa dea randament in continuare. De aceea reparatiile pe care le efectuam sunt durabile si beneficiaza de garantie. Actionam responsabil, avem in dotare aparatura de ultima generatie si folosim piese originale – iata 3 lucruri principale care ne ajuta sa avem succes in ceea ce facem. In plus, toti cei care apeleaza la serviciile noastre beneficiaza de cel mai bun raport calitate versus pret, de garantie pentru orice fel de reparatie si de un termen scurt de solutionare a problemei.

Centrul de service Onlaptop se afla in sectorul 2, dar preluam echipamente pentru reparatii din toate zonele Bucurestiului. Clientii ne pot vizita pe site-ul www.onlaptop.ro sau ne pot contacta la numerele de telefon 0761 431 575 si 0761 431 576.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo