Criteriul National

Onlaptop – service pentru orice laptop

Onlaptop – service pentru orice laptop
decembrie 04
19:19 2016

Traim intr-o lume in care Internetul face parte din viata noastra de zi cu zi, iar atunci cand laptopul nu mai functioneaza cautam rapid o solutie eficienta, convenabila si sigura. Onlaptop reprezinta aceasta solutie pentru dumneavoastra.

Cat costa reparatia unui laptop?

Pretul difera in functie de natura problemei si mai ales de componenta defecta. Stim deja ca laptopurile, aceste mici jucarii portabile tehnice care ne deschid larg portile spre lumea digitala, sunt formate din sute de piese minuscule. Oricare dintre acestea poate fi afectata, iar primul pas este sa diagnosticam cauza problemei pentru a actiona eficient. Noi oferim clientilor nostri diagnosticare gratuita, iar mai departe vor achita doar serviciile de reparatie si eventual componentele necesare.

In general defectarea unui laptop il ia prin surprindere pe client si atunci e normal ca prima intrebare pe care si-o adreseaza acesta este cea legata de costuri. Pana la urma este vorba despre o cheltuiala neprevazuta. Operatiunea de curatare a unui laptop costa in intre 80 si 150 de lei, inlocuirea unei tastaturi poate fi intre 150 lei si 250 lei, in functie de modelul laptopului, hard diskul sau SSD-ul poate costa in jur de 200 lei pana la 1000 de lei daca discutam despre o capacitate mai mare. Pentru inlocuirea unui display clientul va trebui sa scoata din buzunar intre 250 si 550 de lei sau daca este vorba doar despre reparatie atunci aceasta poate fi de aproximativ 150 de lei. Pentru alte servicii si inlocuire componente (placa de baza, balamale, mufe, porturi, reballing, carcase, baterii si alimentatoare, probleme de natura software inclusiv devirusare sau hardware) clientii pot gasi pe site-ul Onlaptop lista completa de preturi. Sigur ca acestea sunt orientative in functie de tipul laptopului, componenta afectata si dificultatea reparatiei.

Cat de importanta este calitatea reparatiilor?

Esentiala. Daca reparatia nu este facuta bine, problema poate sa reapara la scurt timp. Desigur, costul reparatiei este unul din criteriile dupa care clientii cauta un service de laptop in Bucuresti atunci cand vor sa repare un laptop. Cu toate acestea, recomandam clientilor sa nu se ghideze strict dupa cel mai mic pret atunci cand aleg o firma de reparatii, pentru ca in aceeasi masura este importanta si calitatea lucrarilor efectuate. O reparatie fiabila face ca laptopul sa functioneze bine pentru o perioada lunga de timp, dar daca ea nu a fost efectuata cum trebuie, riscati sa va confruntati din nou cu aceeasi problema. Iar acest lucru poate fi frustrant. De aceea, alegeti bine de prima data. Incredintati-va laptopul unei firme de incredere. In acelasi timp, costul reparatiilor ar trebui sa fie unul convenabil. Preturile practicate de Onlaptop.ro sunt foarte avantajoase, in conditiile unui nivel de calitate excelent.

Ce caracteristici trebuie sa aiba o firma de reparatii laptopuri?

Profesionalismul si buna pregatire a specialistilor din centrul de reparatii sunt esentiale pentru o astfel de afacere. Daca problemele nu se rezolva si nu se rezolva responsabil, in sensul ca trebuie sa fie durabile, nu putem discuta despre succes. Daca un client este multumit de modul in care i-a fost reparat laptopul, el va recomanda firma prietenilor si cunoscutilor sai. La Onlaptop.ro am strans pe langa noi cei mai buni tehnicieni si stim ca succesul nostru se datoreaza seriozitatii cu care trateaza fiecare problema in parte.

Ce fel de reparatii efectueaza Onlaptop?

Serviciile noastre de reparatii acopera orice probleme legate de laptopuri, de la placi de baza, hard diskuri, displayuri si tastaturi pana la balamale, ventilatoare de racire si porturi. Specialistii nostri sunt pregatiti sa solutioneze probleme legate de orice marca si model de laptop, de la cele mai cunoscute cum sunt Dell, HP, Asus, Apple, Acer, Toshiba si Sony pana la cele mai putin populare, ca de exemplu Packard Bell si Emachines.

Peste 95% rata de succes a reparatiilor

Onlaptop este o firma ce actioneaza pe plan local, la nivelul tuturor sectoarelor din Bucuresti. In conditiile in care exista destul de multe firme ce ofera servicii similare de reparatii, credem ca principalul nostru avantaj competitiv este reprezentat de gradul excelent de pregatire a specialistilor cu care lucram. Acesta este motivul pentru care ne mandrim cu o rata de succes a reparatiilor ce depaseste 95%. Reparam tot ceea ce se poate repara tinand cont de faptul ca acea componenta trebuie sa dea randament in continuare. De aceea reparatiile pe care le efectuam sunt durabile si beneficiaza de garantie. Actionam responsabil, avem in dotare aparatura de ultima generatie si folosim piese originale – iata 3 lucruri principale care ne ajuta sa avem succes in ceea ce facem. In plus, toti cei care apeleaza la serviciile noastre beneficiaza de cel mai bun raport calitate versus pret, de garantie pentru orice fel de reparatie si de un termen scurt de solutionare a problemei.

Centrul de service Onlaptop se afla in sectorul 2, dar preluam echipamente pentru reparatii din toate zonele Bucurestiului. Clientii ne pot vizita pe site-ul www.onlaptop.ro sau ne pot contacta la numerele de telefon 0761 431 575 si 0761 431 576.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei