Criteriul National

Onlaptop – service pentru orice laptop

Onlaptop – service pentru orice laptop
decembrie 04
19:19 2016

Traim intr-o lume in care Internetul face parte din viata noastra de zi cu zi, iar atunci cand laptopul nu mai functioneaza cautam rapid o solutie eficienta, convenabila si sigura. Onlaptop reprezinta aceasta solutie pentru dumneavoastra.

Cat costa reparatia unui laptop?

Pretul difera in functie de natura problemei si mai ales de componenta defecta. Stim deja ca laptopurile, aceste mici jucarii portabile tehnice care ne deschid larg portile spre lumea digitala, sunt formate din sute de piese minuscule. Oricare dintre acestea poate fi afectata, iar primul pas este sa diagnosticam cauza problemei pentru a actiona eficient. Noi oferim clientilor nostri diagnosticare gratuita, iar mai departe vor achita doar serviciile de reparatie si eventual componentele necesare.

In general defectarea unui laptop il ia prin surprindere pe client si atunci e normal ca prima intrebare pe care si-o adreseaza acesta este cea legata de costuri. Pana la urma este vorba despre o cheltuiala neprevazuta. Operatiunea de curatare a unui laptop costa in intre 80 si 150 de lei, inlocuirea unei tastaturi poate fi intre 150 lei si 250 lei, in functie de modelul laptopului, hard diskul sau SSD-ul poate costa in jur de 200 lei pana la 1000 de lei daca discutam despre o capacitate mai mare. Pentru inlocuirea unui display clientul va trebui sa scoata din buzunar intre 250 si 550 de lei sau daca este vorba doar despre reparatie atunci aceasta poate fi de aproximativ 150 de lei. Pentru alte servicii si inlocuire componente (placa de baza, balamale, mufe, porturi, reballing, carcase, baterii si alimentatoare, probleme de natura software inclusiv devirusare sau hardware) clientii pot gasi pe site-ul Onlaptop lista completa de preturi. Sigur ca acestea sunt orientative in functie de tipul laptopului, componenta afectata si dificultatea reparatiei.

Cat de importanta este calitatea reparatiilor?

Esentiala. Daca reparatia nu este facuta bine, problema poate sa reapara la scurt timp. Desigur, costul reparatiei este unul din criteriile dupa care clientii cauta un service de laptop in Bucuresti atunci cand vor sa repare un laptop. Cu toate acestea, recomandam clientilor sa nu se ghideze strict dupa cel mai mic pret atunci cand aleg o firma de reparatii, pentru ca in aceeasi masura este importanta si calitatea lucrarilor efectuate. O reparatie fiabila face ca laptopul sa functioneze bine pentru o perioada lunga de timp, dar daca ea nu a fost efectuata cum trebuie, riscati sa va confruntati din nou cu aceeasi problema. Iar acest lucru poate fi frustrant. De aceea, alegeti bine de prima data. Incredintati-va laptopul unei firme de incredere. In acelasi timp, costul reparatiilor ar trebui sa fie unul convenabil. Preturile practicate de Onlaptop.ro sunt foarte avantajoase, in conditiile unui nivel de calitate excelent.

Ce caracteristici trebuie sa aiba o firma de reparatii laptopuri?

Profesionalismul si buna pregatire a specialistilor din centrul de reparatii sunt esentiale pentru o astfel de afacere. Daca problemele nu se rezolva si nu se rezolva responsabil, in sensul ca trebuie sa fie durabile, nu putem discuta despre succes. Daca un client este multumit de modul in care i-a fost reparat laptopul, el va recomanda firma prietenilor si cunoscutilor sai. La Onlaptop.ro am strans pe langa noi cei mai buni tehnicieni si stim ca succesul nostru se datoreaza seriozitatii cu care trateaza fiecare problema in parte.

Ce fel de reparatii efectueaza Onlaptop?

Serviciile noastre de reparatii acopera orice probleme legate de laptopuri, de la placi de baza, hard diskuri, displayuri si tastaturi pana la balamale, ventilatoare de racire si porturi. Specialistii nostri sunt pregatiti sa solutioneze probleme legate de orice marca si model de laptop, de la cele mai cunoscute cum sunt Dell, HP, Asus, Apple, Acer, Toshiba si Sony pana la cele mai putin populare, ca de exemplu Packard Bell si Emachines.

Peste 95% rata de succes a reparatiilor

Onlaptop este o firma ce actioneaza pe plan local, la nivelul tuturor sectoarelor din Bucuresti. In conditiile in care exista destul de multe firme ce ofera servicii similare de reparatii, credem ca principalul nostru avantaj competitiv este reprezentat de gradul excelent de pregatire a specialistilor cu care lucram. Acesta este motivul pentru care ne mandrim cu o rata de succes a reparatiilor ce depaseste 95%. Reparam tot ceea ce se poate repara tinand cont de faptul ca acea componenta trebuie sa dea randament in continuare. De aceea reparatiile pe care le efectuam sunt durabile si beneficiaza de garantie. Actionam responsabil, avem in dotare aparatura de ultima generatie si folosim piese originale – iata 3 lucruri principale care ne ajuta sa avem succes in ceea ce facem. In plus, toti cei care apeleaza la serviciile noastre beneficiaza de cel mai bun raport calitate versus pret, de garantie pentru orice fel de reparatie si de un termen scurt de solutionare a problemei.

Centrul de service Onlaptop se afla in sectorul 2, dar preluam echipamente pentru reparatii din toate zonele Bucurestiului. Clientii ne pot vizita pe site-ul www.onlaptop.ro sau ne pot contacta la numerele de telefon 0761 431 575 si 0761 431 576.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro