Criteriul National

ONORANT! Simona Halep a cedat finala de la Cincinnati in favoarea numarului unu mondial Serena Williams!

august 24
09:35 2015

 

 Serena Williams a castigat turneul „Premier 5″ de la Cincinnati dupa o finala frumoasa cu Simona Halep. In urma acestui succes, jucatoarea din SUA conduce cu 6-1 la meciurile directe.

Halep

„Sunt trista pentru ca am pierdut. Am fost aproape, dar a ea a fost mai puternica. Am jucat un meci bun, cred. Am oferit un tenis bun, am fost agresiva cat de mult am putut. Am incercat sa continui sa lupt. A fost bine. Nu e usor sa-i returnezi serviciul. Am avut sanse de break, dar ea a servit bine in momentele importante. Cu Serena trebuie sa fii agresiva, sa iei mingea repede, sa lovesti mingea… Am facut asta astazi, dar am facut si greseli, greseli usoare si cu ea nu poti face greseli, pentru ca vine si te domina si apoi nu mai ai nicio şansa. Am inceput sa joc un tenis bun impotriva ei, cred” – Simona Halep, potrivit WTA Insider.

Sportiva originara din Constanta a completat declaratia cu o postare pe contul personal de Facebook:

„Bineinteles ca simt amaraciune ca am pierdut finala, dar nu pot spune ca sunt trista, deoarece am avut doua saptamani deosebite, cu un tenis frumos si meciuri grele. Darren, iti multumesc pentru faptul ca imi esti alaturi si pentru toate sfaturile! Multumesc Theo, Razvan, Dragos pentru sustinerea voastra! Am avut un public deosebit la fiecare meci” – Simona Halep.

Sursa foto : sport.hotnews.ro  

Rezumatul acestei finale il puteti vizona aici:

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo