Criteriul National

ONORANT! Tenisul autohton este aproape de o performanţă deosebită !

octombrie 03
18:58 2015

 

Jucatorul de tenis originar din Constanţa-Horia Tecau, campionul de la Wimbledon,ocupă locul patru in clasamentul ATP de dublu, insă ar putea face un salt istoric dupa Turneul Campionilor, de la Londra.

horia rojer

 Romanul si partenerul sau, olandezul Jean-Julien Rojer, sunt doar a doua pereche masculina calificata pentru Londra dupa fratii americani Bryan.Acestia din urma ocupa si primele doua pozitii din clasamentul ATP de dublu, cu cate 9.490 de puncte.Cei doi americani au castigat anul trecut Turneul Campionilor si au de aparat cele 1.500 de puncte primite pentru victorie.De cealalta parte, Tecau si Rojer se afla pe locurile 4 si 5 in ierarhie.

O victorie la Londra i-ar duce pe cei doi la cate 8.390 de puncte in ierarhia finala a sezonului. Iar daca fratii Bryan vor avea o evolutie sub asteptari si vor fi eliminati inca din grupe, vor ajunge la 7.990 de puncte, astfel ca Horia ar deveni in premiera lider in clasamentul ATP.

Chiar daca aceste calcule sunt destul de dificil de realizat, nu trebuie uitat faptul ca gemenii Bryan au deja 37 de ani si nu vor mai evolua mult timp la nivel inalt, in timp ce Horia, la doar 30 de ani, are sanse reale sa se instaleze pe prima pozitie a topului in sezoanele urmatoare.

Sursa foto : www.treizecizero.ro

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo