Criteriul National

ONORANT! Un arbitru român va arbitra finala Europeanului de Fotbal în sală din acest an!

ONORANT! Un arbitru român va arbitra finala Europeanului de Fotbal în sală din acest an!
februarie 12
22:03 2016

Finala EURO 2016 la futsal va arbitrată de românul Bogdan Sorescu cît şi de italianul Alessandro Malfer . Este o premieră în materie, acum când un arbitru din ţara noastră bifează prezenţa în ultimul act al unui turneu final. La actuala ediţie a Campionatului European din Serbia, domnul Sorescu a mai condus un sfert de finală, Serbia – Ucraina 2-1, şi meciul de debut al grupei B, Spania – Ungaria 5-2.

Bogdan Sorescu-futsal Reamintim faptul că Bogdan Sorescu, fiul unui fost arbitru piteştean, a fluierat la centru finala UEFA Cup din futsal (echivalenta Ligii Campionilor din fotbalul mare), meciul dintre Barcelona şi Dinamo Moscova,partida încheiată cu scorul de 3-1 pentru catalani.

La acest turneu final european participă şi preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din România, Kyros Vassaras, în calitate de reprezentant al Comisiei de arbitri a UEFA.

Bogdan Sorescu are de 36 de ani şi este arbitru de Liga I la futsal fiind considerat în momentul de faţă al cincilea ca valoare în Europa şi al optulea la nivel mondial.

Piteşteanul este fost arbitru de fotbal şi a fost prezent şi la ultimele două turnee finale europene, disputate în Ungaria şi Croaţia, acolo unde s-a impus de fiecare dată Spania, iar acum s-a aflat în lotul de 16 arbitrii delegaţi de UEFA.

Sursa foto scoaladearbitri.blogspot.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro