Criteriul National

Oportunitati de cariera pentru femeia moderna

Oportunitati de cariera pentru femeia moderna
aprilie 01
12:57 2017

Femeia moderna iubeste sa isi exploreze feminitatea si sa gaseasca intotdeauna modalitati noi de a-si pune in valoare trasaturile naturale. De aceea, se orienteaza si in cariera catre domenii care ii pot fructifica talentele naturale si care ii pot explora toate fatetele feminitatii.

Piata muncii este intr-o continua dezvoltare, astfel ca au luat nastere mai multe domenii care fructifica senzualitatea si puterea feminina. In acest sens, exista anumite job-uri care pot fi incadrate in categoria celor dominate de femei. Daca pana acum aveam de-a face cu domenii care se afla sub patronajul barbatilor, iata ca a venit si randul femeilor sa ocupe anumite arii, in care sa exceleze si sa se simta apreciate.

Idei de joburi pentru femeile moderne

Model – pentru ca frumusetea naturala este intotdeauna incurajata, femeile pot profita de trasaturile innascute pentru a-si castiga existenta. Acest concept a luat nastere odata cu aparitia celebrei actrite Marilyn Monroe, care, in timp, a devenit un stereotip al femeii care domina prin felul in care arata. Pornind de la aceasta ideea, Enjoystudios.ro pune un accent deosebit pe modul in care femeia moderna stie sa profite de trasaturile sale si stie sa isi puna in valoare feminitatea, astfel incat sa impresioneze si sa reuseasca sa faca fata intr-o lume dominata de barbati.

Front Office – in cele mai multe receptii, fie ele de hoteluri, companii sau clinici, vom gasi femei care ne vor oferi informatiile de care avem nevoie si care vor gestiona relatiile cu clientii. Acest lucru se bazeaza pe o serie de principii clare, adanc inradacinate in mentalitatea colectiva, care pornesc in special de la studiile de gen, care au pus accentul pe faptul ca femeia exprima intotdeauna caldura, compasiune, este asociata cu figura materna, astfel ca institutia manifesta o deschidere uriasa, o atitudine calma, calda si primitoare atunci cand alege pentru front office o femeie. Practic, rolul acesteia este mai mult decat cel de a oferi informatii si de a stabili conexiunea dintre companie si public; ea reprezinta primul contact, prima imagine pe care cel din afara si-o face despre statutul, reputatia si atitudinea companiei respective.

Hostess – acest job a inceput sa fie din ce in ce mai popular in randul femeilor moderne, care doresc sa-si exploreze feminitatea si sa se intalneasca cu persoane importante din diverse domenii de activitate. Misiunea acestora este aceea de a se asigura ca un eveniment se desfasoara exact asa cum trebuie, fara incidente si fara probleme care nu pot fi rezolvate. De cele mai multe ori, rolul lor este acela de a insoti, de a primit invitatii si de a le oferi informatiile de care au nevoie. Acest job este preferat in special de studente, pentru ca le permite un program flexibil si le ofera suport financiar pe timpul facultatii.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro