Criteriul National

Oportunitati de cariera pentru femeia moderna

Oportunitati de cariera pentru femeia moderna
aprilie 01
12:57 2017

Femeia moderna iubeste sa isi exploreze feminitatea si sa gaseasca intotdeauna modalitati noi de a-si pune in valoare trasaturile naturale. De aceea, se orienteaza si in cariera catre domenii care ii pot fructifica talentele naturale si care ii pot explora toate fatetele feminitatii.

Piata muncii este intr-o continua dezvoltare, astfel ca au luat nastere mai multe domenii care fructifica senzualitatea si puterea feminina. In acest sens, exista anumite job-uri care pot fi incadrate in categoria celor dominate de femei. Daca pana acum aveam de-a face cu domenii care se afla sub patronajul barbatilor, iata ca a venit si randul femeilor sa ocupe anumite arii, in care sa exceleze si sa se simta apreciate.

Idei de joburi pentru femeile moderne

Model – pentru ca frumusetea naturala este intotdeauna incurajata, femeile pot profita de trasaturile innascute pentru a-si castiga existenta. Acest concept a luat nastere odata cu aparitia celebrei actrite Marilyn Monroe, care, in timp, a devenit un stereotip al femeii care domina prin felul in care arata. Pornind de la aceasta ideea, Enjoystudios.ro pune un accent deosebit pe modul in care femeia moderna stie sa profite de trasaturile sale si stie sa isi puna in valoare feminitatea, astfel incat sa impresioneze si sa reuseasca sa faca fata intr-o lume dominata de barbati.

Front Office – in cele mai multe receptii, fie ele de hoteluri, companii sau clinici, vom gasi femei care ne vor oferi informatiile de care avem nevoie si care vor gestiona relatiile cu clientii. Acest lucru se bazeaza pe o serie de principii clare, adanc inradacinate in mentalitatea colectiva, care pornesc in special de la studiile de gen, care au pus accentul pe faptul ca femeia exprima intotdeauna caldura, compasiune, este asociata cu figura materna, astfel ca institutia manifesta o deschidere uriasa, o atitudine calma, calda si primitoare atunci cand alege pentru front office o femeie. Practic, rolul acesteia este mai mult decat cel de a oferi informatii si de a stabili conexiunea dintre companie si public; ea reprezinta primul contact, prima imagine pe care cel din afara si-o face despre statutul, reputatia si atitudinea companiei respective.

Hostess – acest job a inceput sa fie din ce in ce mai popular in randul femeilor moderne, care doresc sa-si exploreze feminitatea si sa se intalneasca cu persoane importante din diverse domenii de activitate. Misiunea acestora este aceea de a se asigura ca un eveniment se desfasoara exact asa cum trebuie, fara incidente si fara probleme care nu pot fi rezolvate. De cele mai multe ori, rolul lor este acela de a insoti, de a primit invitatii si de a le oferi informatiile de care au nevoie. Acest job este preferat in special de studente, pentru ca le permite un program flexibil si le ofera suport financiar pe timpul facultatii.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei