Criteriul National

Oportunitati de cariera pentru femeia moderna

Oportunitati de cariera pentru femeia moderna
aprilie 01
12:57 2017

Femeia moderna iubeste sa isi exploreze feminitatea si sa gaseasca intotdeauna modalitati noi de a-si pune in valoare trasaturile naturale. De aceea, se orienteaza si in cariera catre domenii care ii pot fructifica talentele naturale si care ii pot explora toate fatetele feminitatii.

Piata muncii este intr-o continua dezvoltare, astfel ca au luat nastere mai multe domenii care fructifica senzualitatea si puterea feminina. In acest sens, exista anumite job-uri care pot fi incadrate in categoria celor dominate de femei. Daca pana acum aveam de-a face cu domenii care se afla sub patronajul barbatilor, iata ca a venit si randul femeilor sa ocupe anumite arii, in care sa exceleze si sa se simta apreciate.

Idei de joburi pentru femeile moderne

Model – pentru ca frumusetea naturala este intotdeauna incurajata, femeile pot profita de trasaturile innascute pentru a-si castiga existenta. Acest concept a luat nastere odata cu aparitia celebrei actrite Marilyn Monroe, care, in timp, a devenit un stereotip al femeii care domina prin felul in care arata. Pornind de la aceasta ideea, Enjoystudios.ro pune un accent deosebit pe modul in care femeia moderna stie sa profite de trasaturile sale si stie sa isi puna in valoare feminitatea, astfel incat sa impresioneze si sa reuseasca sa faca fata intr-o lume dominata de barbati.

Front Office – in cele mai multe receptii, fie ele de hoteluri, companii sau clinici, vom gasi femei care ne vor oferi informatiile de care avem nevoie si care vor gestiona relatiile cu clientii. Acest lucru se bazeaza pe o serie de principii clare, adanc inradacinate in mentalitatea colectiva, care pornesc in special de la studiile de gen, care au pus accentul pe faptul ca femeia exprima intotdeauna caldura, compasiune, este asociata cu figura materna, astfel ca institutia manifesta o deschidere uriasa, o atitudine calma, calda si primitoare atunci cand alege pentru front office o femeie. Practic, rolul acesteia este mai mult decat cel de a oferi informatii si de a stabili conexiunea dintre companie si public; ea reprezinta primul contact, prima imagine pe care cel din afara si-o face despre statutul, reputatia si atitudinea companiei respective.

Hostess – acest job a inceput sa fie din ce in ce mai popular in randul femeilor moderne, care doresc sa-si exploreze feminitatea si sa se intalneasca cu persoane importante din diverse domenii de activitate. Misiunea acestora este aceea de a se asigura ca un eveniment se desfasoara exact asa cum trebuie, fara incidente si fara probleme care nu pot fi rezolvate. De cele mai multe ori, rolul lor este acela de a insoti, de a primit invitatii si de a le oferi informatiile de care au nevoie. Acest job este preferat in special de studente, pentru ca le permite un program flexibil si le ofera suport financiar pe timpul facultatii.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo