Criteriul National

Oprea implicat activ în goana după pușcăriabili

Oprea implicat activ în goana după pușcăriabili
martie 24
07:11 2015

 Parlamentarii  UNPR răspund prezent la chemarea liderului Gabriel Oprea. Acesta susține că, toți parlamentarii formațiunii pe care o reprezintă vor vota pentru începerea urmăririi penale pentru deputatul Theodor Nicolescu și senatorii Dan Șova și Darius Vâlcov . Declarația a fost făcută luni, în urma apariției  lui Oprea într-o emisiune a postului TV, Realitatea.

În momentul în care vicepremierul Gabriel Oprea a fost întrebat despre poziția formațiunii sale, cu privire la ridicarea imunității celor trei, acesta replicat că, ”cu tot respectul pentru colegii mei din Guvern, foști colegi de Executiv, nu avem cum să facem altceva dacă vrem ca România să meargă înainte, să fie respectată de UE, de SUA — fiindcă cel mai mult ne respectă pentru sacrificiile din teatrele de operații americanii, în care militarii români sunt foarte apreciați — decât să respectăm justiția”.

Punctul său de vedere vine să întărească convingerea unanimă, cum că, această goană după cei care au delapidat statul, este o acțiune justificată și necesară a DNA. Oprea vine să întărească acest lucru și pune umărul alături de colegii de partid, la susținerea DNA. În opinia sa, această amplă acțiune de curățare a clasei politice românești, va aduce un val de aprecieri internaționale pentru lupta anticorupție.

Această declarație a fost o avanpremieră la ceea ce se va întâmpla mâine în Senat. Ședința care va avea loc, va aduce în prim-plan rapoartele Comisiei juridice pentru cererile de ridicare a imunității parlamentare, solicitate de către DNA. Prin acestea se cere reținerea și arestarea preventivă a lui Șova, Nicolescu și Vâlcov. Anunțul a fost făcut de președintele Comisiei juridice a Senatului României, senatorul PNL, Cătălin Boboc.

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo