Criteriul National

Optează pentru plăcere!

Optează pentru plăcere!
iunie 23
14:15 2020

Fie că ai un partener sau nu, optează pentru plăcere! Optează pentru cel mai cunoscut sex shop online din România, pentru a-ți satisface toate fanteziile sexuale și toate dorințele legate de acest aspect! Care este cel mai cunoscut sex shop? Pe cine se bazează cei care își doresc plăcere maximă?

sextoys4u-logo-web-ok-min

Ei bine, pe piața erotică din România, și-a făcut apariția unul dintre cele mai apreciate sex shop-uri din mediul online și anume sextoys4u.ro. Ai auzit despre el? Dacă îți sună cunoscut, însă nu ai comandat încă nimic de pe el, ar trebui să știi că te va întâmpina cu o sumedenie de jucării sexuale! Plăcerea în timpul și după utilizarea acestora poate fi și ea, de altfel, la nivel maxim! Nu asta cauți de la jucăriile sexuale, să te satisfacă cât mai bine cu putință?

Dacă te ghidezi după acest aspect și chiar vrei să-l atingi, atunci nu ezita să arunci o privire pe sextoys4u.ro – un sex shop online care are zilnic zeci sau chiar mii de comenzi! Toți cei care îți doresc plăcere, fără a fi nevoie de un partener alături, apelează la acesta! De ce n-ai face-o și tu?

Prima vizită pe site va fi cea care te va influența ce să achiziționezi! Vei avea posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de jucării sexuale. Cele mai achiziționate, fără dar și poate, sunt vibratoarele, dar și dildourile. Ele se numără printre preferatele clientelor, dar și printre cei care își doresc mai multă pasiune și plăcere în viața de cuplu. 

După cum bine s-ar putea să știi și tu, jucarii sexuale pentru fete sau baieti, nu sunt dedicate doar persoanelor singure. Ele pot fi puse în funcțiune chiar și de către cupluri. Pentru plăcere maximă, multe cupluri optează pentru achiziționarea jucăriilor sexuale. În acest fel, își asigură un moment de neuitat, poate cum vezi doar în filme.

Să nu mai vorbim despre persoanele care au diferite fetish-uri! Tu te numeri printre aceste persoane? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci pregătește-te! Din această gamă de jucării sexuale fac parte biciurile și bilele, cătușele, accesoriile inspirate din serialul faimos Fifty Shades of Grey, dar și inelele pentru penis sau chiar stimulatoarele electro! Nu contează fetish-ul pe care îl ai! Important este să găsești acele jucării sexuale care să te ajute să le pui în practică! 

Alege sextoys4u.ro ca sex shop online de încredere și nu vei fi dezamăgit! Plăcerea este la doar câteva click-uri distanță!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul