Criteriul National

Optimismul si semnele zodiacale

Optimismul si semnele zodiacale
ianuarie 16
21:03 2021

Cu siguranta, multi dintre noi am observant ca avem in jur persoane care mereu vad partea plina a paharului si persoane care pur si simplu demoralizeaza prin pesimismul lor constant, indiferent despre ce domeniu de viata este vorba. Optimistii sunt cei care indeamna sa incerci, sa faci un pas inainte, sau ai curaj pentru cad oar astfel se poate ajunge undeva, in vreme ce pesimistii au mereu un discurs descurajator, fiind tematori si meuer indoindu-se de posibilul potential bun al oricarei situatii. Optimisii sunt cei care vorbesc de bine pe toti ceilalti, care apreciaza orice lucru bun din viata proprie, dar si a celorlalti, iar din ceea ce nu le iese asa cum si-au dorit, trag invatamintele de rigoare, vazand aceste situatii ca oportunitati de  creste in experienta si nu ca pe evenimente negative din viata lor. Optimistii sunt cei in preajma carora simtim cum ni se ridica moralul, cum ne creste increderea in propriile forte, cum ni se lumineza perspectivele de viitor. Optimistii vor spune mereu ca fiecare situatie in parte, oricat de dificila ar fi ea, are mereu si o parte buna.

Din perspectiva horoscopului, se pare ca exista o predispozitie a persoanelor nascute in anumite zodii spre optimism, in vreme ce altii prezinta un pesimism si negativism innascut. Astrologic vorbind, putem afla multe despre trasaturile caracteristice generale ale unei persoane, in functie de data nasterii sale, cu ajutorul careia este incadrat intr-o anumita zodie. Analizand caracteristicile generale ale fiecarei zodii in parte, observam ca nativii Berbec, Leu, Balanta si Sagetator tind sa fie printre cei mai optimisti, persoane vesele, extrovertite, pline de speranta.

BERBECUL (21 martie – 19 aprilie) – Nativii Berbec sunt persoane foarte realiste, cunosc bine mersul vietii si alternanta intre bine sir au, insa inteleg foarte bine ca, a-si plange de mila nu este un lucru deloc constructiv. Energia lor este inepuizabila, considera orice fapt de viata ca fiind o provocare, careia trebuie sa ii gaseasca o rezolvare viabila si potrivita. Sunt perfect constienti de riscurile pe care si le asuma, dar stiu ca, la un moment dat, sorta le vas i surade; nu sunt deloc persoane care sa renunte. Dimpotriva, de cele mai multe ori sunt capabili sa mearga pana-n panzele albe, indiferent cat de greu le este. A avea un nativ Berbec in preajma inseamna a primi un impuls de optimism care sa puna lucrurile in miscare. Nativii Berbec vor duce, intotdeauna, lucrurile pana la capat si vor avea, intotdeauna, o atitudine pozitivia, indiferent cate dificultati ar intampina in viata lor.

LEUL (23 iulie – 22 august) – Sarmantii Lei au, uneori, prea multa incredere in ei insisi. Din fericire, le prieste! Pentru ca eforturile pe care le fac nu sunt, niciodata, in van. Privind din afara, s-ar putea spune ca sunt aroganti; insa sunt personalitati magnetice, lideri innascuti, au o inima imensa si imprastie in jurul lor atata lumina, incat este imposibil sa nu fie apreciati. Pozitivismul lor este, intotdeauna, molipsitor. Sunt intuitivi si reusesc sa faca lucrurile sa mearga in favoarea lor si nu impotriva lor; si tocmai pentru ca atrag atat de mute persoane in jurul lor, mereu se va gasi cineva care sa ii sprijine in demersurile pe care le intreprind.

BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie) – Nativii Balanta nu isi pierd usor speranta; chiar si atunci cat lucrurile par sa o fi luat razna, in momentele in care unii ar considera situatia fara solutie, ei vor reusi sa vada acel ceva salvator. Au o empatie deosebita, ii simt pe cei cu moralul la pamant, mereu sunt pe faza si spun ceea ce trebuie, la momentul potrivit. Au nevoie de oameni zambitori in jurul lor, pentru a se incarca pozitiv din punct de vedere emotional. Nativii Balanta vor incerca mereu sa nu se implice in conflicte; vor face tot ce le sta in putinta sa aplaneze, subliniid ceea ce e pozitiv, in orice situatie. Vor incerca sa scoata tot ce este mai bun atat din oameni, cat si din ceea ce se petrece in viata lor. Pastrarea armoniei si echilibrului este o prioritate pentru ei.

SAGETATORUL (22 noiembrie – 21 decembrie) – Sagetatorii au un optimism plin de entuziasm, care, uneori, ii face sa para niste idealisti visatori. Insa, nu sunt deloc nerealisti, inearca doar sa inlature tot ceea ce i-ar putea impiedica sa ajunga acolo unde isi doresc. Le place distractia, aventura ii incita si le confera un scop pentru a merge inainte. Daca ceva merge prost si nu gasesc o solutie convenabila pentru problema cu care se confrunta, lasa in urma si trec mai departe. Nu isi vor plange niciodata de mila, iar entuziasmul lor ii va molipsi si pe ceilalti. Gasesc mereu aspectele pozitive si incearca sa ignore tot ceea ce poate fi negative, ceea ce ii poate trage inapoi. Sunt veseli din fire si mereu trateaza situatiile cu mult umor, sporind moralul celor care le sunt prin preajma. Mai multe detalii pe site-ul ezodii.com.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul