Criteriul National

Optimizare seo la cele mai bune preturi oferite de Alin Manea

Optimizare seo la cele mai bune preturi oferite de Alin Manea
martie 25
16:48 2021

Atunci cand vine vorba de investitia in campaniile de marketing foarte multi au inceput sa devina sceptici deoarece marile firme ce ofera reclame platite asa cum sunt Google dar si Facebook au inceput sa perceapa un CPC (cost per click) foarte mare. Cresterea CPC se datoreaza faptului ca foarte multe firme au inceput sa treaca in mediul online dat fiind situatia creata de pandemia de Corona Virus. Bugetele au inceput sa explodeze pentru foarte multe firme iar tot mai multi au inceput sa renunte la campaniile de publicitate platita si sa se axeze pe traficul organic. Cresterea traficului organic se poate face in cea mai mare parte prin optimizare seo.

Ce inseamna optimizarea seo On Page a unui site?

 

Optimizarea Seo On Page a unui site inseamna crearea de continut atractiv pentru clientii vostri si adaugarea de text in toate paginile relevante ale sitelui. Alin Manea – consultant seo, face acest lucru pe cont propriu si incearca sa ofere clientilor o consultanta cat mai buna atunci cand vine vorba de optimizarea siteului lor. Fie ca este vorba de optimizarea textului si imaginilor existente pe site deja sau fie ca este vorba despre adaugare de text, acesta gaseste cele mai bune solutii pentru clientii lui si incearca sa ofere tot ceea ce este mai bun pentru ca acestia sa urce organic in pozitile motoarelor de cautare. Foarte multi au evitat aceasta strategie si au preferat sa investeasca in campaniile de publicitate platita la Google dar si la Facebok, pierzand foarte multi bani si neaducandu-le conversiile mult asteptate.

seo-strategy

De ce sa apelam la Alin Manea?

 

Alin este expert pe partea de optimizare SEO Off page, adica este expert in campaniile de link building, ceea ce ne ajuta foarte mult site-urile sa urcam in motoarele de cautare. Link-urile de calitate trimise catre site-urile noastre ajuta la cresterea in pozitiile motoarelor de cautare, mai pe scurt ne ajuta la cresterea traficului organic al siteului. Acesta va face o analiza a site-ului, va ofera consultanta in ceea ce priveste siteul vostru si va ofera serviciile mult dorite de optimizare a paginilor dumneavoastra pentru viitoarele campanii de link building. Asa ca daca aveti nevoie de un specialist puteti apela cu incredere la Alin Manea – expert seo.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul