Criteriul National

Optimizare SEO , servicii profesionale de la Bullet Advertising

mai 07
11:23 2019

Prin optimizare SEO se realizeaza un intreg proces pentru a fi evidentiata afacerea ta pe motoarele de cautare.

Unul dintre cele mai importante motoare de cautare este Google, fiindca ofera multe plusuri printre care vanzare, trafic si brand awareness.

Bullet Advertising, reprezinta un jucator important pe piata de marketing online si iti ofera optimizare SEO care iti va conduce afacerea spre success facand-o cunoscuta pe canalele organice.

Iti vom putea pune la dispozitie analize complete privind raspunsul in motoare de cautare pentru a identifica astfel profile de utilizatori, posibilitati de optimizare landing pages strategice si nise noi.

Poti deveni beneficiarul analizei elementelor SEO on-page care pot influenta pozitiv rezultatele organice prin optimizarea SEO la care putem lucra impreuna etapa cu etapa pana cand obtinem traficul dorit.

Stim cu totii ca social media a devenit in ultimii ani o forta de comunicare mondiala si cu totii ne informam accesand Facebook, Instagram, Linkedin sau YouTube .

 Ne conving articolele documentate si cu un continut util. Acestea genereaza afacerii leaduri si automat cresteri substantiale de vanzari.

Dar pentru aceasta este necesara optimizarea SEO a continutului, fiind una din cele mai importante tehnici care fac parte din intreg procesul de optimizare on-page.

Necesitatea optimizarii SEO

Optimizare SEO

Trebuie avut in vedere ca fiecare cuvant cheie trebuie sa fie reprezentativ si desigur contextul in care acesta este inserat pentru a impacta engine-ul motorului de cautare, evident prin prisma algoritmilor utilizati.

Totodata, vom tine cont de titlul paginii tale web si alegerea acestuia trebuie sa fie reprezentativa si sa contina cuvintele cheie targetate. Acestea pentru a se mari oportunitatea ca site-ul sa ajunga pe primele pagini ale rezultatelor motoarelor de cautare.

Motoarele principale de cautare Google, Yahoo si chiar Bing acorda importanta cuvintelor cheie si chiar meta tagurilor pentru a putea realiza clasamentul intern. Evident, fara cuvinte cheie si fara ca acestea sa fie pozitionate in slug si in continutul paginilor, indexarea site-ului tau nu ar putea fi posibila.

Un alt factor extrem de important in optimizarea SEO este utilizarea algoritmilor. Spre exemplu Google se bazeaza pe cautarea continutului in paginile site-ului web si atat cuvintele cheie, cat si slug-ul sunt edifictoare aratand ca acel continut este deosebit de important pentru pagina respectiva. Daca aceste tag-uri nu ar exista, indexarea nu ar fi performanta ci una liniara si trebuie sa stii ca search engine-ul  cauta doar block-uri de text.

Totodata, imaginea, ocupa un loc deosebit de important in optimizare SEO a unui site web.

Este necesar sa se foloseasca eticheta ALT intrucat, spre exemplu Google are cautare separate pentru imagini.

Ce inseamna toate acestea in cadrul optimizarii SEO?

In acest mod, o imagine avand toate atributele definite clar si anume Title, Alt, Description si alte atribute de interes, poate sa impinga mult mai in fata in rezultatele motoarelor de cautare site-ul tau.

De ce sa astepti privind cum in jurul tau se nasc si prospera in scurt timp diferite tipuri de afaceri printre care si cele in domeniul tau, in timp ce afacerea ta stagneaza?

Cauta-ne apasand click aici si impreuna vom reusi!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul