Criteriul National

Optiuni de cazare in orasul Galati

Optiuni de cazare in orasul Galati
noiembrie 02
08:58 2015

Galatiul este un oras care ofera multe din punct de vedere turistic. Fiind situat pe fluviul Dunarea, respectiv pe cea mai importanta artera comercial fluviala din Europa, Canalul Dunare-Main-Rin, Galatiul este si unul dintre cele mai mari centre economice din Romania.

Turismul este o ramură importanta a economiei orasului Galati întrucat turistii au la dispoziţie o varietate de locuri de vizitat, iar numarul celor care viziteaza acest oras cu o bogata istorie creste de la an la an. Dintre obiectivele turistice nu trebuie ratate: Biserica fortificata Sf.Precisa, Muzeul de Arta Vizuala sau Gradina Botanica din Galati.

Cu toate acestea, optiunile de cazare in Galati nu sunt la fel de bogate ca optiunile din alte mari orase turistice ale tarii.

In Galati, principala optiune de cazare sunt hotelurile, orasul fiind sarac in moteluri si pensiuni. Pentru optiunile de cazare mai ieftine, varianta ideala sunt apartamentele in regim hotelier. In functie de scopul si durata vizitei, dar si de preferintele proprii, majoritatea turistilor care vin in Galati apeleaza la una dintre aceste doua optiuni.

Pentru cei ce nu doresc sa stea la hotel sau nu agreeaza ideea unei pensiuni, apartamentele in regim hotelier sunt cea mai buna si cea mai viabila optiune pentru cazarea in cele mai frumoase si cochete locatii din Galati. Confortul in astfel de apartamente este sporit iar pretul este mai agreabil comparativ cu camerele de hotel.

Astfel de apartamente luxoase, pozitionate in zona centrala sau ultracentrala a Galatiului sunt dotate cu dressinguri generoase, gresie, faianta, bai spatioase si curate, dar si spatii de dormit si relaxare mobilate modern si cochet. Camerele pentru dormit sunt spatioase si au paturi comode, mari si extrem de odihnitoare. Zonele de recreere sunt dotate cu canapele elegante si televizoare mari la care se pot urmari peste cinci zeci de canale distincte. Turistii pot accesa paginile web specifice, pentru a afla informatii despre obiectivele turistice ale Galatiului datorita serviciilor de internet wireless de mare viteza.

Elementele de decor sunt elegante, moderne si se imbina perfect pentru a oferi turistilor un sejur placut si relaxant. In apartamentele inchiriate in regim hotelier, curatenia este asigurata de persoane competente a caror singur scop este sa asigure cele mai calitative servicii.

Un alt avantaj de care se pot bucura turistii ce aleg cazarea apartamente in regim hotelier in Galati este accesul la bucatarii moderne, compet echipate, pe care le pot utiliza dupa bunul plac.

Asa ca daca aveti drum prin Galati si doriti cateva zile de cazare nu ezitati sa cautati un apartament in regim hotelier care, pe langa confortul de multe ori superior unui hotel va aduce si o economie deloc neglijabila pentru bugetul dumneavoastra de calatorie!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo