Criteriul National

Optiuni de cazare in orasul Galati

Optiuni de cazare in orasul Galati
noiembrie 02
08:58 2015

Galatiul este un oras care ofera multe din punct de vedere turistic. Fiind situat pe fluviul Dunarea, respectiv pe cea mai importanta artera comercial fluviala din Europa, Canalul Dunare-Main-Rin, Galatiul este si unul dintre cele mai mari centre economice din Romania.

Turismul este o ramură importanta a economiei orasului Galati întrucat turistii au la dispoziţie o varietate de locuri de vizitat, iar numarul celor care viziteaza acest oras cu o bogata istorie creste de la an la an. Dintre obiectivele turistice nu trebuie ratate: Biserica fortificata Sf.Precisa, Muzeul de Arta Vizuala sau Gradina Botanica din Galati.

Cu toate acestea, optiunile de cazare in Galati nu sunt la fel de bogate ca optiunile din alte mari orase turistice ale tarii.

In Galati, principala optiune de cazare sunt hotelurile, orasul fiind sarac in moteluri si pensiuni. Pentru optiunile de cazare mai ieftine, varianta ideala sunt apartamentele in regim hotelier. In functie de scopul si durata vizitei, dar si de preferintele proprii, majoritatea turistilor care vin in Galati apeleaza la una dintre aceste doua optiuni.

Pentru cei ce nu doresc sa stea la hotel sau nu agreeaza ideea unei pensiuni, apartamentele in regim hotelier sunt cea mai buna si cea mai viabila optiune pentru cazarea in cele mai frumoase si cochete locatii din Galati. Confortul in astfel de apartamente este sporit iar pretul este mai agreabil comparativ cu camerele de hotel.

Astfel de apartamente luxoase, pozitionate in zona centrala sau ultracentrala a Galatiului sunt dotate cu dressinguri generoase, gresie, faianta, bai spatioase si curate, dar si spatii de dormit si relaxare mobilate modern si cochet. Camerele pentru dormit sunt spatioase si au paturi comode, mari si extrem de odihnitoare. Zonele de recreere sunt dotate cu canapele elegante si televizoare mari la care se pot urmari peste cinci zeci de canale distincte. Turistii pot accesa paginile web specifice, pentru a afla informatii despre obiectivele turistice ale Galatiului datorita serviciilor de internet wireless de mare viteza.

Elementele de decor sunt elegante, moderne si se imbina perfect pentru a oferi turistilor un sejur placut si relaxant. In apartamentele inchiriate in regim hotelier, curatenia este asigurata de persoane competente a caror singur scop este sa asigure cele mai calitative servicii.

Un alt avantaj de care se pot bucura turistii ce aleg cazarea apartamente in regim hotelier in Galati este accesul la bucatarii moderne, compet echipate, pe care le pot utiliza dupa bunul plac.

Asa ca daca aveti drum prin Galati si doriti cateva zile de cazare nu ezitati sa cautati un apartament in regim hotelier care, pe langa confortul de multe ori superior unui hotel va aduce si o economie deloc neglijabila pentru bugetul dumneavoastra de calatorie!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei