Criteriul National

Optiuni de cazare in orasul Galati

Optiuni de cazare in orasul Galati
noiembrie 02
08:58 2015

Galatiul este un oras care ofera multe din punct de vedere turistic. Fiind situat pe fluviul Dunarea, respectiv pe cea mai importanta artera comercial fluviala din Europa, Canalul Dunare-Main-Rin, Galatiul este si unul dintre cele mai mari centre economice din Romania.

Turismul este o ramură importanta a economiei orasului Galati întrucat turistii au la dispoziţie o varietate de locuri de vizitat, iar numarul celor care viziteaza acest oras cu o bogata istorie creste de la an la an. Dintre obiectivele turistice nu trebuie ratate: Biserica fortificata Sf.Precisa, Muzeul de Arta Vizuala sau Gradina Botanica din Galati.

Cu toate acestea, optiunile de cazare in Galati nu sunt la fel de bogate ca optiunile din alte mari orase turistice ale tarii.

In Galati, principala optiune de cazare sunt hotelurile, orasul fiind sarac in moteluri si pensiuni. Pentru optiunile de cazare mai ieftine, varianta ideala sunt apartamentele in regim hotelier. In functie de scopul si durata vizitei, dar si de preferintele proprii, majoritatea turistilor care vin in Galati apeleaza la una dintre aceste doua optiuni.

Pentru cei ce nu doresc sa stea la hotel sau nu agreeaza ideea unei pensiuni, apartamentele in regim hotelier sunt cea mai buna si cea mai viabila optiune pentru cazarea in cele mai frumoase si cochete locatii din Galati. Confortul in astfel de apartamente este sporit iar pretul este mai agreabil comparativ cu camerele de hotel.

Astfel de apartamente luxoase, pozitionate in zona centrala sau ultracentrala a Galatiului sunt dotate cu dressinguri generoase, gresie, faianta, bai spatioase si curate, dar si spatii de dormit si relaxare mobilate modern si cochet. Camerele pentru dormit sunt spatioase si au paturi comode, mari si extrem de odihnitoare. Zonele de recreere sunt dotate cu canapele elegante si televizoare mari la care se pot urmari peste cinci zeci de canale distincte. Turistii pot accesa paginile web specifice, pentru a afla informatii despre obiectivele turistice ale Galatiului datorita serviciilor de internet wireless de mare viteza.

Elementele de decor sunt elegante, moderne si se imbina perfect pentru a oferi turistilor un sejur placut si relaxant. In apartamentele inchiriate in regim hotelier, curatenia este asigurata de persoane competente a caror singur scop este sa asigure cele mai calitative servicii.

Un alt avantaj de care se pot bucura turistii ce aleg cazarea apartamente in regim hotelier in Galati este accesul la bucatarii moderne, compet echipate, pe care le pot utiliza dupa bunul plac.

Asa ca daca aveti drum prin Galati si doriti cateva zile de cazare nu ezitati sa cautati un apartament in regim hotelier care, pe langa confortul de multe ori superior unui hotel va aduce si o economie deloc neglijabila pentru bugetul dumneavoastra de calatorie!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo