Criteriul National

Orice tip de accesorii pentru sistemele de irigatii, acum la oferta! Prinde preturile mici si bucura-te de avantaje

Orice tip de accesorii pentru sistemele de irigatii, acum la oferta! Prinde preturile mici si bucura-te de avantaje
noiembrie 25
19:38 2020

Fie ca ai o gradina sau un spatiu verde pe care il ingrijesti printr-o instalatie de picurare, fie ca folosesti un sistem de irigatii prin aspersiune pentru suprafete mari agricole, ai nevoie de anumite accesorii, ce te vor ajuta sa iti maximizezi rezultatele. Iar daca inca nu dispui de o astfel de instalatie, cu atat mai mult! Prinde preturile mici la accesoriile de sisteme irigatii si vei face o investitie renatbila. Scapa de munca repetitiva si istovitoare prin cele mai moderne echipamente, care iti vor asigura dezvoltarea culturilor in timp record.

Iata cum alegi sisteme irigatii de calitate.

 

Uita de udatul cu furtunul si galetile

Daca in trecut udatul cu furtun si galeti era o activitate constanta in viata unui agricultor, astazi – prin evolutia tehnologiei – putem vorbi despre sisteme complexe de irigatii, capabile de performanta. Exista mjloace eficiente ce asigura udarea suprafetelor agricole, a gradinilor sau a unui simplu spatiu verde. Este foarte important, insa, ca el sa fie adaptat scopului si sa asigure cantitatea de apa necesara, nici mai mult, nici mai putin. Daca dispui de un sistem de irigatii, dar nu ai remarcat pana acum contributiile sale pozitive, este foarte posibil ca el sa nu fie configurat corect. Ia in considerare si calitatile apei, pe langa necesarul cantitatii si tine cont de specificul fiecarei culturi in sine. Apeleaza la accesoriile necesare pentru eficienta.

 

Automatizarea proceselor repetitive, stilul de viata al agricultorului modern

Din fericire, odata cu avansul tehnologiei, au aparut solutii automatizate in agricultura, ce au revolutionat acest domeniu. Udarea plantelor este una din activitatile care a transformat munca repetitiva intr-un proces simplu, care nu mai necesita o investitie de timp. Sistemele de irigare sunt astazi mijloace eficiente ce te ajuta sa economisesti nu doar timp, ci si bani, pentru a obtine recolte bogate, chiar si atunci cand vorbim despre suprafetele agricole foarte extinse. Daca nu dispui inca de un astfel de echipament, trebuie sa stii ca achizitia lui implica anumite criterii de care trebuie sa tii cont pentru a face o alegere inspirata. Din seria criteriilor esentiale fac parte: tipul de sol, tipul de cultura agricola, clima, bugetul si nu numai.

 

Cum alegi sistemul de irigatii / accesoriile pentru terenul agricol sau gradina ta

Pentru a-ti maximiza sansele de reusita, trebuie sa tii cont, in primul rand, de tipul si suprafata terenului pentru care vei folosi sistemul si accesoriile necesare in irigare. Un alt criteriu definitoriu este tipul si sursa de apa care va alimenta sistemul. Parametrii optimi de functionare a echipamentului nu trebuie trecuti cu vederea, dar nici preferintele tale personale, care te vor ajuta sa iti eficientizezi activitatea. Este important sa descoperi ce furtun, dar si ce tip de aspersoare sunt potrivite scopului tau, dar si daca vei avea nevoie de un camin de alimentare sau de un put. Si nu in ultimul rand, trebuie sa tii cont de bugetul disponibil si de posibilitatile tale financiare. Cel mai simplu este sa discuti cu un expert din magazinele din domeniu.

 

RegalFermierul.ro: locul unde gasesti cea mai buna instalatie picurare, dar si consiliere

Daca vrei sa cumperi o instalatie picurare: www.regalfermierul.ro/instalatie-picurare,  una care sa se plieze exact pe nevoile tale, dar si accesorii la cel mai bun pret de pe piata, iti recomandam – cu mare incredere – magazinul RegalFermierul.ro. In acest mediu de achizitie, ai oferte extraordinare, dar beneficiezi si de expertiza specialistilor din domeniu. Vei primi consultanta!

 

Date de contact:

Tel:  0769493825 / 0336 802 328

E-mail: contact@regalfermierul.ro

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul