Criteriul National

(P) Mască protecție pentru elevi, profesori și studenți – Sanatate

(P) Mască protecție pentru elevi, profesori și studenți – Sanatate
septembrie 27
04:31 2020
Masca protectie Fashion reutilizabila marime copii,si adulti cu valva, plus 2 filtre carbon PM2.5, plus prindere pe cap, multicolor. Masca este usor de suportat de catre elevi in timpul orelor, nu transpira si permite o conversatie inteligibila la distanta. Detalii si comenzi

Ofera protectie impotriva patrunderii stropilor de saliva si alte lichide, particulelor de praf, gaze nocive, a alergenilor(inclusiv ambrozia). Poate fi folosita atat in timpul epidemiilor, cat si la lucrari in spatii cu eliberare intensa de praf, in vopsitorii si alte activitati industriale cu eliberare de noxe, in saloane de infrumutesare, in transportul public sau in timpul plimbarilor, folosirii bicicletelor sau a scuterelor.

Masca este recomandata pentru uz multiplu, numai filtrele este indicat sa se inlocuiasca, in buzunarul destinat lor, la 7 zile. Protectia fata de particule solide, lichide si gaze toxice, alergii si microbi (atestat N90) are eficienta de 94,6-95,1% conform testului atasat, ce este de fapt, un grad de protectie chiar langa N95/FFP2.Filtrul are 5 straturi, dintre care, unul cu carbon activ.

Se va spala manual sau cu masina (numai in sac de spalare) in apa de 60 °C . Se recomanda, de asemenea, si calcarea cu aburi la temperatura cf materialelor textile enumerate mai sus.

Detalii si comenzi

AVANTAJE

- respiratie foarte usoara.

- 100% bumbacul ecologic de contact cu epiderma, il face f suportabil de purtat pe fata.

- dubla filtrare prin materialele ce compun masca propriu zisa si prin filtrul PM2.5,cu 5 straturi, inlocuibil.

-intaritura metalica pentru nas

-reglaj prin stoppere pentru elastic prindere urechi.

-intinzator elastic pentru prinderea optionala in jurul capului.

-masca se livreaza impreuna cu 2 filtre profesionale PM2.5.

Compozitie:

- 3 straturi de material textil,

- stratul de la exterior este bumbac certificat Oeko-Tex fabricat in UE, cel intermediar este un netesut propilenic, iar cel din interior este dintr un bumbac ecologic de acoperire fabricat in Ro.

- 1 valva de expiratie.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul