Criteriul National

[P] TIGER te provoacă: depășește-ți emoțiile, trăiește-ți curajul! – Esential

[P] TIGER te provoacă: depășește-ți emoțiile, trăiește-ți curajul! – Esential
august 18
09:14 2020
Scoate tigrrrul din tine!

Sunt multe situațiile în care n-ai avut curajul să acționezi după cum simțeai, nu-i așa? Și pe care le regreți acum. În fiecare zi îți spui că ai nevoie de o transformare, că TU poți să devii alt TU. Că trebuie să-ți depășești emoțiile și să trăiești așa cum simți: intens și cu bucurie.

Gata, de mâine chiar poți să începi transformarea! Nu mai aștepta! În tine stă forța pentru a fi ceea ce visezi să fii, în tine există curajul de a trăi așa cum îți place. Pentru că în fiecare dintre noi există un tigru puternic, pregătit pentru lupta cu prejudecățile, vânător tenace de experiențe unice, cu multă adrenalină. Trăiește-le pe toate acum, trăiește-ți curajul!

Scoate tigrrrul din tine!

Aceasta este provocarea TIGER, băutura energizantă carbogazoasă cu taurină, cafeină și vitamine. Potrivită oricând ai nevoie de un plus de energie. Și de curaj pentru a fi TU. Nu mai lăsa momentele să treacă pe lângă tine, nu mai amâna pentru un ”mai târziu” care poate fi prea târziu. TIGER te susține să fii așa cum îți dorești! Să te transformi acum și nu mâine. Să trăiești aici și nu acolo.

Antonia te provoacă.

TIGER are în derulare o campane în care îndemnul de a Scoate tigrrrul din tine este adresat de către Antonia. Cunoscută nu doar pentru vocea ei inconfundabilă dar și pentru modul ei nonconformist de a fi. Un model perfect pentru cei care caută schimbarea, pentru a-și pune în evidență adevărata personalitate.

Campania se desfășoară în perioada 20 iulie – 20 noiembrie 2020. Urmeaz-o pe Antonia și provocarea ”Scoate tigrrrul din tine”!

Despre TIGER
Produsul se regăsește în două variante: Tiger Classic și Tiger Max.
o TIGER energy drink classic 0.25L
o TIGER energy drink classic MAX 0.25L (50% more caffeine)

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul