Criteriul National

Pachete festive pentru sărbătorile pascale 2022 la Hotel IZVOARE Căciulata

Pachete festive pentru sărbătorile pascale 2022 la Hotel IZVOARE Căciulata
martie 22
16:41 2022

Sărbătorile sunt mult mai frumoase cu cei dragi alături. Știm cu toții asta. Și de cele mai multe ori, Sărbătorile Pascale sunt motivul pentru care familia se reunește, iar toți cei apropiați se bucură de cele mai frumoase momente petrecute împreună.

Situat în centrul stațiunii Căciulata, vis-a-vis de Parcul Căciulata, Hotelul IZVOARE îți pune la dispoziție 110 locuri de cazare, restaurant și piscină exterioară cu apă termală unde vei avea parte de o experiență deosebită într-o ambianță încântătoare, care antrenează meditația și relaxarea.

Pachete festive pentru sărbătorile pascale

La Hotel IZVOARE Căciulata, am pregătit pachete turistice cu pensiune completă pentru sărbătorile pascale. Te poți caza, împreună cu familia în camere duble, triple și apartamente. Pachetele includ cazare, mic dejun, prânz și cină, acces la ciubar si piscina exterioară cu apă termală, loc de joacă interior și exterior pentru copii (<9 ani), sala de sport, parcare și internet Wi-Fi. Opțional, poți opta pentru saună finlandeză sau masaj, cu programare în prealabil. La cina festivă de Paște, atmosfera muzicală va fi asigurată de Dj.

Tariful pentru pachetul festiv începe de la: 

  • 1485 lei/ pers/ sejur cazată în cameră Dublă Standard
  • 1800 lei/ pers/ sejur cazată în cameră Single Standard

Politica pentru cei mici

Copiii între 0-7 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi mic dejun (cazaţi în camere duble fără pat suplimentar). Pentru mesele festive, cei mici (3-7 ani) vor achita 300 lei/ copil/ sejur. În ceea ce privește costurile adiționale pentru cazare hotel Căciulata, pentru copiii între 7-12 ani tariful este de 750 lei/ copil/ sejur, iar pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 12-18 ani tariful este de 990 lei/ copil/ sejur.

Ne dorim să ai parte de sărbători pline de momente extraordinare și toți cei dragi alături. Pentru orice solicitări suplimentare sau detalii, ne poți contacta oricând pe mail la una din adresele rezervari@hotelizvoare.ro, office@hotelizvoare.ro sau telefonic la numerele 0752787787, 0746348607, 0350412201

Hotel Izvoare este destinația ideală atât pentru cuplurile ce doresc să aibă parte de liniște și relaxare, pentru grupurile de prieteni dornici de plimbare și distracție, pentru familiile cu copii, cât și pentru grupurile organizate, aflate în tranzit sau venite pentru întâlniri de afaceri, conferințe, evenimente corporate sau team building-uri.

Modalități de rezervare

Pentru a rezerva unul dintre pachetele pachetele noastre speciale ne poți trimite o solicitare scrisă la adresele office@hotelizvoare.ro sau rezervari@hotelizvoare.ro. Te rugăm să menționezi datele de facturare (nume adresă și CNP pentru persoane fizice sau datele de identificare pentru persoană juridică), perioada dorită, numărul de persoane, inclusiv copii și alte aspecte de care îți dorești să ținem cont, pentru ca totul să fie așa cum îți dorești.

Vom reveni către tine în maximum 24h cu un răspuns pentru solicitarea ta. Ulterior, pentru ca rezervarea să devină fermă, e necesară achitarea unui avans de minimum 50 % din contravaloarea serviciilor comandate. Te rugăm ca în termen de 7 zile să achiți avansul urmând ca diferența să o poți achita până la 10 aprilie 2022. După această dată, rezervările devin ferme doar cu plata integrală în avans. Rezervarea locurilor la restaurant, atât pentru copii cât și pentru adulți, se face odată cu rezervarea pachetului. Pentru grupuri mai mari de 10 persoane se va oferi un discount de 7% din contravaloarea totală a serviciilor comandate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul