Criteriul National

Padișahul litoralului, turnat de Victor Ponta?

Padișahul litoralului, turnat de Victor Ponta?
ianuarie 24
12:33 2016

Padișahul litoralului, turnat de Victor Ponta?

de Spiridon Bogdan

 Ponta

Mulți dintre cei care au participat în luna august a anului trecut la întâlnirea din stațiunea Mamaia dintre conducerea Federației Patronatelor din Turismul Românesc și primul ministru de atunci Victor Viorel Ponta ar fi spus că între șeful Guvernului și Mohammed Murad – padișahul litoralului s-a legat un lanț de iubire. Asta în ciuda incidentului menționat la acea vreme la Realitatea TV de către Rareș Bogdan, care îl acuza pe Victor Ponta de rasism deoarece, la întâlnirea cu pricina, când a intrat în sală, a dat mâna cu aproape toată conducerea FPTR, mai puțin cu Mohammed Murad.

Se pare totuși că în privința conflictului dintre Murad și Ponta, cel care a avut dreptate a fost Rareș Bogdan, în ciuda imaginilor cordiale surprinse de fotoreporterii prezenți la evenimentul de la țărm de mare.

De ce? Pentru că sursele noastre afirmă că padișahul litoralului a primit de curând o amendă babană: vreo 3 milioane de euro, pentru chestii vechi, din urmă cu câțiva ani. Sursele noastre susțin că Murad a fost călcat de inspectorii ANAF care s-au dus chitiți pe ce știau că trebuie să caute și au descoperit buba padișahului care a tăcut mâlc, a înghițit broasca și a scos banul. Mai mult, din verificările noastre, am văzut că și presa centrală nu a prins acest subiect, dovadă fiind că s-a mers pe burtă în privința informațiilor.

Așa cum vă spuneam Murad a scos banul… De fapt nu l-a scos, pentru că nu avea cash atâția bani. Sursele noastre susțin că Mohammed s-a dus și s-a împrumutat de la bancă trei milioane de euro pentru a plăti amenda primită, dar nu a efectuat plata într-o singură tranșă, ci s-a înțeles cu cei de la ANAF să achite în rate.

Am discutat referitor la această problemă și cu un angajat de-al lui Murad, unul dintre cei care se ocupă de finanțele padișahului. Conform acestui angajat, Mohammed Murad susține că verificările efectuate de cei de la ANAF au avut la bază informații primite de la Victor Ponta, padișahul afirmând chiar că Ponta i-a tras-o.

Nu știm dacă Ponta este delatorul de la ANAF în cazul Murad, dar este posibil ținând cont de faptul că omul tocmai și-a făcut o fundație și are nevoie de resurse financiare. Poate că o fi apelat și la padișahul litoralului iar ăsta nu a vrut să cotizeze, crezând că Viorel nu mai poate influența lucrurile și jocul politic. Se pare că Mohammed s-a înșelat.

Din păcate, Murad este încă bine, deoarece, așa cum ne spun sursele noastre, atât timp cât arabul va fi ținut în brațe de servicii, nu i se va întâmpla ceva foarte grav.  Să sperăm că va veni timpul când serviciile îl vor scăpa și nu se vor mai ocupa de mușamalizarea scandalurilor financiare în care este implicat Mohammed Murad.

 

Sursa foto : Spiridon Bogdan

 

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește inspiratului autor pentru acest document ce ni l-a oferit în exclusivitate!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro