Criteriul National

Paharele comestibile Chocup oferă savoare consumatorilor prin Saveo.ro

Paharele comestibile Chocup oferă savoare consumatorilor prin Saveo.ro
martie 08
14:33 2019

Tot mai multe persoane își încep ziua cu o ceașcă de cafea. Automatele de cafea sunt nelipsite din principalele instituții, organizații și corporații. Toată lumea profită de un moment de pauză, pentru a-și servi lichidul care îi ajută să își desfășoare activitățile zilnice, adeseori extrem de solicitante. Însă alături de cunoscuta cafea și de automatele de cafea, în zilele noastre consumatorii de cafea își pot savura lichidul preferat dintr-un pahar comestibil de la Chocup.

Invenția Chocup este cât se poate de bine-venită, având în vedere că, în zilele noastre, cantități impresionante de pahare de plastic și carton sunt aruncate la coșul de gunoi în fiecare zi. Chocup produce pahare comestibile, ideale pentru cafea și nu numai. Aceste pahare comestibile sunt prietenoase cu mediul înconjurător și sunt și delicioase, totodată.

Importatori și distribuitori Chocup

Deși conceptul este unui străin, a ajuns și la noi în țară, prin intermediul Saveo, care este unul dintre principalii importatori și distribuitori Chocup. Astfel, pe site-ul Saveo, consumatorii de cafea pot găsi diverse seturi cu căni comestibile, de diferite dimensiuni și cu un anumit număr de astfel de pahare într-o cutie.

Chocup este un pahar din napolitană cu ciocolată și poate fi folosit pentru cafea, brandy, cremă de whisky, înghețată și alte deserturi. La Saveo, consumatorii găsesc pahare comestibile produse din napolitană specială, acoperită cu glazură de ciocolată belgiană neagră, fină, în proporție de 60%. Iar alături de aceste căni comestibile, consumatorii care își doresc să își savureze cafeaua într-un mod cât mai plăcut, pot achiziționa și lingurițe comestibile, produse din biscuiți.

Astfel, Chocop este o soluție ideală pentru consumatorii de cafea și nu numai, întrucât îmbină savoarea pe care consumatorul o va resimți consumând aceste produse, cu grija pentru mediul înconjurător. Cafeaua consumată dintr-o cană comestibilă devine mai savuroasă, iar consumatorul se va bucura și de delicioasa napolitană cu ciocolată, după savurarea cafelei. Completată cu o linguriță comestibilă din biscuit, cafeaua în pahar comestibil Chocup va fi cu adevărat magnifică.

Cei care adoră cafeaua și nu se dau la o parte de la a încerca tot ce apare nou pe piață trebuie să încerce și noile pahare comestibile Chocup, achiziționate de la distribuitori autorizați. Paharele comestibile Chocup de la Saveo vin în două dimensiuni – medii și mini, astfel că fiecare client poate alege modelul de pahar comestibil potrivit nevoilor sale.

Varietate de produse

Saveo le oferă clienților săi o varietate de produse Chocup savuroase, ideale pentru cafea și deserturi. Alături de aceste pahare comestibile, pe site se găsesc și lingurițe comestibile din biscuiți, dar ți alte produse pentru consumatorii de cafea și nu numai. Printre produsele distribuite pe site se numără cafeaua boabe, cafeaua măcinată, cafeaua instant, capsule de cafea, cappuccino, ciocolată caldă și ceai.

Produsele nu sunt însă singurele de care consumatorii se pot bucura, întrucât Saveo are și un serviciu numit „Cafea la birou”, prin intermediul căruia firmele pot să obțină o soluție completă pentru a avea necesarul de cafea la locul de muncă.

Astfel, consumatorii de cafea pot să își achiziționeze produsele favorite de la magazinul de cafea Saveo și să își savureze cafeaua într-un mod inedit, folosind pahare comestibile Chocup și lingurițe comestibile din biscuiți.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei