Criteriul National

Paharele comestibile Chocup oferă savoare consumatorilor prin Saveo.ro

Paharele comestibile Chocup oferă savoare consumatorilor prin Saveo.ro
martie 08
14:33 2019

Tot mai multe persoane își încep ziua cu o ceașcă de cafea. Automatele de cafea sunt nelipsite din principalele instituții, organizații și corporații. Toată lumea profită de un moment de pauză, pentru a-și servi lichidul care îi ajută să își desfășoare activitățile zilnice, adeseori extrem de solicitante. Însă alături de cunoscuta cafea și de automatele de cafea, în zilele noastre consumatorii de cafea își pot savura lichidul preferat dintr-un pahar comestibil de la Chocup.

Invenția Chocup este cât se poate de bine-venită, având în vedere că, în zilele noastre, cantități impresionante de pahare de plastic și carton sunt aruncate la coșul de gunoi în fiecare zi. Chocup produce pahare comestibile, ideale pentru cafea și nu numai. Aceste pahare comestibile sunt prietenoase cu mediul înconjurător și sunt și delicioase, totodată.

Importatori și distribuitori Chocup

Deși conceptul este unui străin, a ajuns și la noi în țară, prin intermediul Saveo, care este unul dintre principalii importatori și distribuitori Chocup. Astfel, pe site-ul Saveo, consumatorii de cafea pot găsi diverse seturi cu căni comestibile, de diferite dimensiuni și cu un anumit număr de astfel de pahare într-o cutie.

Chocup este un pahar din napolitană cu ciocolată și poate fi folosit pentru cafea, brandy, cremă de whisky, înghețată și alte deserturi. La Saveo, consumatorii găsesc pahare comestibile produse din napolitană specială, acoperită cu glazură de ciocolată belgiană neagră, fină, în proporție de 60%. Iar alături de aceste căni comestibile, consumatorii care își doresc să își savureze cafeaua într-un mod cât mai plăcut, pot achiziționa și lingurițe comestibile, produse din biscuiți.

Astfel, Chocop este o soluție ideală pentru consumatorii de cafea și nu numai, întrucât îmbină savoarea pe care consumatorul o va resimți consumând aceste produse, cu grija pentru mediul înconjurător. Cafeaua consumată dintr-o cană comestibilă devine mai savuroasă, iar consumatorul se va bucura și de delicioasa napolitană cu ciocolată, după savurarea cafelei. Completată cu o linguriță comestibilă din biscuit, cafeaua în pahar comestibil Chocup va fi cu adevărat magnifică.

Cei care adoră cafeaua și nu se dau la o parte de la a încerca tot ce apare nou pe piață trebuie să încerce și noile pahare comestibile Chocup, achiziționate de la distribuitori autorizați. Paharele comestibile Chocup de la Saveo vin în două dimensiuni – medii și mini, astfel că fiecare client poate alege modelul de pahar comestibil potrivit nevoilor sale.

Varietate de produse

Saveo le oferă clienților săi o varietate de produse Chocup savuroase, ideale pentru cafea și deserturi. Alături de aceste pahare comestibile, pe site se găsesc și lingurițe comestibile din biscuiți, dar ți alte produse pentru consumatorii de cafea și nu numai. Printre produsele distribuite pe site se numără cafeaua boabe, cafeaua măcinată, cafeaua instant, capsule de cafea, cappuccino, ciocolată caldă și ceai.

Produsele nu sunt însă singurele de care consumatorii se pot bucura, întrucât Saveo are și un serviciu numit „Cafea la birou”, prin intermediul căruia firmele pot să obțină o soluție completă pentru a avea necesarul de cafea la locul de muncă.

Astfel, consumatorii de cafea pot să își achiziționeze produsele favorite de la magazinul de cafea Saveo și să își savureze cafeaua într-un mod inedit, folosind pahare comestibile Chocup și lingurițe comestibile din biscuiți.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei