Criteriul National

Panica generală urmată de dezamăgirea totală

Panica generală urmată de dezamăgirea totală
iunie 17
11:34 2016

În urma unui articol scris de către domnul Ion Cristoiu s-a instalat o panică generală. Ca să puteţi înţelege gravitatea unei astfel de situaţii o să vă reamintim de faptul că domnul Ion Cristoiu poate fi considerat omul care a inventat şi dezvoltat presa scrisă din România.

cristoiu

De- a lungul anilor a avut numeroase legături profesionale cu atât de multă lume care a avut şi care încă are puterea decizională, încât atunci cînd spune ceva, cuvântul său atârnă greu … Din cauza aceasta poate fi considerat ca fiind una dintre personalităţile media care beneficiază de cele mai credibile surse din România. Poate din cauza aceasta platforma media ale Maestrului sunt aşa de vizitate zilnic de un număr relativ mare de persoane. Bazându-se pe sursele sale şi legăturile profesioniste la nivelurile cele mai de sus, a publicat o informaţie care a creat panică şi în acelaşi timp o undă puternică de dezamăgire mai ales în rândul românilor de bună credinţă şi cei care sunt gata să lupte şi să demaşte anumite grupuri de interese cât şi planurile lor diabolice.

Ca să puteţi afla chiar de la domnul Ion Cristoiu de ce o naţiune întreagă a rămas atât de consternată o să vă prezentăm în acest articol câteva pasaje unde autorul spune un lucru o dată ca să putem vedea despre ce este vorba . Apoi în mod surpinzător la distanţă de doar câteva rânduri revine , confirmă celor spuse iar ulterior ne repetă acelaşi lucru ca să fie sigur că ne-a ajutat să înţelegem ceva care în alte condiţii nu aveam cum să-l aflăm deoarece nu avem surse pe care Maestrul le are şi le-a tot avut de a lungul timpului. Nicuşor Dan, acum de unul singur se luptă cu partidele, cu presa, mai puţin cu Serviciile (prietenii ştiu de ce…) “…Traian Băsescu, îi mai poate tine în cizmele lor de la cazarmă pe sergentii majori mesianici care vor tot mai mult să intre în pantofi de conducători de tară. Am votat-o pe Clotilde Armand, pentru că e frantuzoaică. După ce televiziunea Trustului de presă al SRI a dat-o primar la sectorul unu într-un sondaj în interiorul marjei de eroare,scorul obtinut de partidul lui de familiută, e un miracol, chiar dacă unii spun că e un miracol cu epoleţi.” Aşa cum procedează oamenii pricepuţi din presa anglofonă vom închide acest articol cu un “no comment”. Vom face acest lucru deoarece atunci cand un Maestrul precum Ion Cristoiu spune un lucru de o manieră aşa directă dacă la finalul cele prezentate de către domnia sa am adăuga şi opinia noastră ,înseamnă că am fi subestimat inteligenţa cititorilor noştrii. Singura noastră întrebare ar fi : Oare cealaltă creaţie dintr-o serie asemănătoare şi care s-a remarcat doar prin faptul că se folosea de brandul lui Vlad Ţepeş a fost aruncat la pubelă? Băieţii ar trebui să ştie că la un moment dat un preşedinte din Statele Unite a spus : “ Poţi să prosteşti pe câţiva dar nu poţi prosti pe toată lumea în acelaşi timp.”

În acest scop recunoaştem, dacă domnul Ion Cristoiu nu ar fi prezentat astfel de informaţii noi nu am fi putut să imaginăm că se poate întâmpla aşa ceva. Ca atare am fi considerat o astfel de construcţie politică de laborator ca find o alternativă şi am fi pierdut timpul să stăm la coada celor care vor putea să- i voteze la toamnă. Într-o astfel de situaţie am fi riscat să intrăm în lista celor care vor fi consideraţi “stupid people” de către cei în cauză. Încheiem acest articol dar nu înainte să lăsăm mulţumirile noastre atât Maestrului Ion Cristoiu cât şi surselor sale.

Sursa foto : www.ziaristionline.ro

Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro