Criteriul National

Panoul gard bordurat – Solutia ideala pentru garduri ieftine

septembrie 06
10:36 2019

Panoul gard bordurat – Solutia ideala pentru garduri ieftine

Un panou gard bordurat este confectionat din plasa sudata zincata si acoperita cu polimer. Panourile sunt realizate cu diferite inaltimi si lungimi. Poti cumpara intotdeauna panou gard bordurat, panou gard bordurat plastifiat, panou gard zincat, plasa bordurata, panou gard verde etc. din magazinul online depo-materiale-constructii.ro. Culoarea standard pentru vopsirea panourilor este verde RAL 6005, si, de asemenea este posibila producerea de panouri intr-o culoare diferita in functie de sistemul RAL. Panourile gard bordurat au un aspect estetic, o durata de viata indelungata si sunt fabricate pe echipamente de inalta calitate.

Panouri gard bordurat – Design

Panourile gard bordurat se potrivesc perfect in zona inconjuratoare, completand armonios aspectul structurilor. Sunt ideale pentru imprejmuirea diferitelor tipuri de obiecte. Gardurile de plasa si plasa bordurata  pot fi cu celule diferite de la 50×50 la 200×50. Sistemele de panouri gard zincat sunt utilizate pentru a cuprinde diverse obiecte: de la parcele de gradina la constructii mari si instalatii de inalta securitate. Principalele avantaje ale panourilor gard sunt: teritoriul vizionat atat in ​​interior, cat si in exterior, ceea ce simplifica implementarea functiilor de securitate ale instalatiei; pastreaza frumusetea peisajului si a imprejurimilor; rezistenta mare la stres datorat vantului si a zapezii, fiind deosebit de important pentru conditiile climatice existente; viata lunga si usurinta de utilizare, aspect estetic; instalarea sistemului de gard bordurat nu necesita sudare, deoarece asamblarea se efectueaza fara utilizarea de electricitate, ceea ce iti permite sa instalezi gardul oriunde. Un set complet de panouri este, de asemenea, format din porti, stalpi cu cleme sau stalpi cu suporturi pentru fixare.

Gard din plasa

Dupa cumpararea unei casute de vara sau a unei zone industriale mari, se pune intrebarea ce tip de material sa folosesti pentru garduri. Toata lumea decide sa foloseasca un gard de plasa sau sa cumpere un gard finalizat din panouri sudate in functie de buget si de sarcinile pe care le va realiza gardul. Multi sunt interesati de un gard pentru gradina.  Pe langa garda, vei avea nevoie si de stalpi care trebuie sa fie instalati la o distanta de unu si jumatate pana la doi metri. In al doilea rand, se utilizeaza  panouri gata facute cu o inaltime de 450 mm, 650 mm, 1050 mm si o lungime de 2500 mm, dar in acest caz, se va obtine un gard de dimensiune mica sau dreptunghiulara. Pentru a instala un gard, vei avea nevoie de stalpi speciali pentru un gard de 50×40 cu lungimea de 1125 sau 1500 mm cu brate de montare, apoi trebuie doar sa betonezi stalpii si sa fixezi panourile.  

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei