Criteriul National

Pantofi pe comandă românești, cea mai bună alegere pentru orice persoană

Pantofi pe comandă românești, cea mai bună alegere pentru orice persoană
iunie 19
11:42 2018

A cumpăra pantofi la comandă este o idee excelentă care te scutește de noianul de neplăceri pe care îl aduce cu sine o pereche de încălțăminte ieftină, de serie, cumpărat din talcioc, ori chiar de pe net, dintr-un magazin no name.

Argumente ca să alegi pantofi pe comandă

  • Calitatea superioară.
  • Design-ul special.
  • Comoditatea în folosire.
  • Prevenirea unor probleme de sănătate.

Mai ales dacă este vorba de niște pantofi personalizați din piele de calitate superioară, satisfacția cumpărătorului va fi deplină.

Nici măcar nu sunt atât de scumpi, precum s-ar putea crede, iar confortul și modul de fabricație sunt mai presus de orice îndoială, dacă alegi bine locul unde să dai comanda.

Mai ales dacă este vorba de un producător autohton, cu mare experiență în domeniu, există garanția că perechea de încălțăminte va fi una deosebită, care o să o facă fericită pe acea persoană ce i-a cumpărat chiar multe sezoane de acum înainte, dacă modelul este unul clasic, care nu se demodează foarte ușor, iar întreținerea produsului se face în mod corespunzător.

În cazul unor pantofi personalizați, aproape totul se realizează manual, de aceea și este mai scumpă manopera decât la execuția unei perechi de încălțăminte de serie, industrial.

Materialele folosite, atenția la detalii, dăruirea meșterului ce îi realizează face diferența.

O pereche de pantofi de bună calitate realizată manufacturier va avea inclusiv căptușeala din piele naturală, nu doare exteriorul.

Pielea de vițel este pe scară largă folosită în realizarea de încălțăminte la comandă, deoarece conferă flexibilitate și rezistență în egală măsură, la un preț accesibil.

Important la pantofii buni este ca tălpile să fie cusute, nu lipite, pentru a fi mai solide și să se elimine pericolul dezlipirii după o scurtă perioadă de utilizare.

Cusăturile fine sunt și ele esențiale în realizarea unor pantofi aspectuoși, de care să vă bucurați pe deplin și din punctul de vedere al design-ului, nu doar din acela al comodității.

Pantofi handmade pe comandă nu înseamna nicidecum niște pantofi grosolani, cu un design respingător.

Un cizmar bun va lua în considerare măsurile de la ambele picioare, deoarece ele sunt rareori identice. Este o garanție în sensul că perechea de încălțăminte pe care o va realiza o să fie perfect potrivită.

Încălțămintea din comerț de serie este realizată tradițional cu forme standard, tocmai de aceea ele nu se potrivesc nimănui cu adevărat, deși este luată în calcul o medie.

Nu-i așa că de cele mai multe ori ați observat că pantoful drept sau stâng este mai strâmt decât celălalt?

Acest lucru poate genera probleme cu picioarele, genunchii, coloana vertebrală. De aceea, trebuie aleasă acea pereche de încălțăminte potrivită cu morfologia particulară a picioarelor. Iar pe comandă acest lucru este posibil.

Trebuie să existe o corespondență deplină între:

  • - arcul pantofului (curba pornind de la vârful călcâiului) și arcul piciorului;
  • - lățimea piciorului și lățimea pantofului propriu-zis;
  • - tocuri (care trebuie să aibă aceeași înălțime).

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu