Criteriul National

Papetaria s-a mutat pe online

Papetaria s-a mutat pe online
decembrie 20
07:24 2016

Magazinele fizice de birotica si papetarie se imputineaza de la o zi la alta in intreaga tara. Din ce motiv? Pentru ca in ultimii ani romanii au prins tot mai multa incredere si prefera sa isi comande produsele dorite de pe internet, din magazine online, fara pic de efort si in deplina siguranta. Pe site-ul Zenon, de exemplu, toate produsele de papetarie sunt ieftine, oferta este foarte diversificata, iar livrarea se face in scurt timp (aproximativ 24 de ore), motiv pentru care tot mai multe persoane aleg sa isi comande obiectele de care au nevoie numai de acolo.

Chiar si in acest secol super tehnologizat, in care calculatoarele au preluat o mare parte din munca omului, obiectele de papetarie raman indispensabile anumitor activitati. In gradinite si in scoli inca se lucreaza pe caiete, se scrie cu pixul, creionul sau stiloul, se deseneaza /coloreaza / picteaza cu acuarele, carioci si creioane colorate. In orice firma sau institutie, fie ele de stat sau private, birourile sunt pline de pixuri, markere, capsatoare, perforatoare, mape, agrafe, clipsuri, dosare, bibliorafturi, cuburi din hartie, agende, plicuri variate si hartie A4.

Nici macar nu e un lucru rau faptul ca in atat de multe domenii de activitate inca se lucreaza folosind diverse obiecte de papetarie. Calculatoarele isi au rostul lor, insa indemanarea necesara pe tot parcursul vietii se capata in primii ani de viata, cand copiii invata sa deseneze si sa decupeze un desen de pe o foaie de hartie A4. Anumite documente oficiale sau chiar cartile trimise cadou stau cel mai bine in plicuri mari. Fie acasa, fie la birou, cuburile de hartie sunt aproape indispensabile si exemplele pot continua la nesfarsit. Produsele de papetarie nu trebuie sa lipseasca in anumite activitati.

Atelierele de creatie se numara, de asemenea, printre clientii fideli ai magazinului online zenon.ro, caci respectul si profesionalismul de care dau permanent dovada persoanele din echipa zenon.ro au dat roade si au dus la colaborari de lunga durata. Este de mentionat faptul ca in acest magazin online nu se vand numai produse de birotica si papetarie, ci se ofera si servicii de consultanta cu scopul de a optimiza nevoile de consum ale fiecarui client in parte.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo