Criteriul National

Papetaria s-a mutat pe online

Papetaria s-a mutat pe online
decembrie 20
07:24 2016

Magazinele fizice de birotica si papetarie se imputineaza de la o zi la alta in intreaga tara. Din ce motiv? Pentru ca in ultimii ani romanii au prins tot mai multa incredere si prefera sa isi comande produsele dorite de pe internet, din magazine online, fara pic de efort si in deplina siguranta. Pe site-ul Zenon, de exemplu, toate produsele de papetarie sunt ieftine, oferta este foarte diversificata, iar livrarea se face in scurt timp (aproximativ 24 de ore), motiv pentru care tot mai multe persoane aleg sa isi comande obiectele de care au nevoie numai de acolo.

Chiar si in acest secol super tehnologizat, in care calculatoarele au preluat o mare parte din munca omului, obiectele de papetarie raman indispensabile anumitor activitati. In gradinite si in scoli inca se lucreaza pe caiete, se scrie cu pixul, creionul sau stiloul, se deseneaza /coloreaza / picteaza cu acuarele, carioci si creioane colorate. In orice firma sau institutie, fie ele de stat sau private, birourile sunt pline de pixuri, markere, capsatoare, perforatoare, mape, agrafe, clipsuri, dosare, bibliorafturi, cuburi din hartie, agende, plicuri variate si hartie A4.

Nici macar nu e un lucru rau faptul ca in atat de multe domenii de activitate inca se lucreaza folosind diverse obiecte de papetarie. Calculatoarele isi au rostul lor, insa indemanarea necesara pe tot parcursul vietii se capata in primii ani de viata, cand copiii invata sa deseneze si sa decupeze un desen de pe o foaie de hartie A4. Anumite documente oficiale sau chiar cartile trimise cadou stau cel mai bine in plicuri mari. Fie acasa, fie la birou, cuburile de hartie sunt aproape indispensabile si exemplele pot continua la nesfarsit. Produsele de papetarie nu trebuie sa lipseasca in anumite activitati.

Atelierele de creatie se numara, de asemenea, printre clientii fideli ai magazinului online zenon.ro, caci respectul si profesionalismul de care dau permanent dovada persoanele din echipa zenon.ro au dat roade si au dus la colaborari de lunga durata. Este de mentionat faptul ca in acest magazin online nu se vand numai produse de birotica si papetarie, ci se ofera si servicii de consultanta cu scopul de a optimiza nevoile de consum ale fiecarui client in parte.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro