Criteriul National

Papule, Ciuma Roșie autorizează mall-uri în parc, nu corturi pe trotuar!

Papule, Ciuma Roșie autorizează mall-uri în parc, nu corturi pe trotuar!
septembrie 23
10:53 2016

33

 

Multe evenimente se succed cu viteză în viața publică locală și în Capitală, mișcări de stradă, alegeri, șmenozeli ale noilor conduceri, etc. La durerosul moment Colectiv, sute de mii de oameni au strigat în toată țara ,,PSD și PNL aceeași mizerie”. Toată lumea vrea o schimbare în politică sau măcar o contrapondere, dar prea puțini au curaj, viziune și ambiție să se înhame.

Singurul partid care a luat naștere în 2016 și care a reușit să se impună chiar în alegerile locale tot de anul acesta este noua formațiune USR derivată din USB și Asociația Salvați Bucureștiul. Deși este un partid nou, dânșii fac eforturi să creeze filiale măcar în reședințele de judet din provincie, așa că într-un final au ajuns și la malul mării. Micul grup nou format la Constanța în siajul USR are o primă sarcină dificilă: 8700 de semnături până la sfârșitul lui Octombrie. Astfel o cerere de autorizație (detalii aici) pentru campania de semnături a fost înaintată primăriei, dar ce să vezi, surpriză! Cererea a fost refuzată pe motiv că circulația pietonală ar fi încurcată, deși spațiile propuse erau foarte generoase. Având în vedere mișcarea puternică de stradă de ieri în care mii de oameni scandau „PSD, ciuma roșie” ne inchipuim astfel raspunsul administrației locale la conducerea căreia se afla președintele PSD Constanța:

,,Papule, Ciuma Roșie autorizează mall-uri în parc, nu corturi pe trotuar!”

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo