Criteriul National

Par subtire? Afla cum poti obtine un par gros si rezistent

Par subtire? Afla cum poti obtine un par gros si rezistent
noiembrie 05
18:58 2018

Parul subtire nu doar ca nu arata bine dar, de asemenea, nu pot fi experimentate diferite coafuri. Parul subtire se rupe usor ducand astfel la pierderea lui. Diferite produse pentru aranjarea parului duc la subtirea si ruperea acestuia foarte usor. Este foarte important sa ai un par rezistent, cat mai gros la fir.

Mai jos sunt cateva sfaturi ce va vor ajuta pentru a obtine un par rezistent si gros la fir:

  1. Parul subtire poate fi rezultatul unor mese necorespunzatoare. O dieta adecvata, bogata in vitamine, proteine si alte elemente nutritive ar duce la ingrosarea firelor de par. Fructe, legume, oua, peste si nuci proaspete ar trebui sa fie consumate in mod regulat, iar mancarea nesanatoasa ar trebui eliminata din dieta, deoarece aceasta nu va face nici un bine pentru par si nu numai.
  2. Incercati sa va spalati mai rar. De exemplu daca va spalati de trei ori pe saptamana acum incercati sa va spalati de doua ori pentru ca atunci ca dupa spalare parul se rupe mult mai usor.
  3. Dupa spalare, cand parul este ud nu trebuie pieptanat.
  4. Trebuie sa folositi branduri renumite pentru a spala parul. Produsele de buna calitate ajuta parul sa se ingroase la fir, pe cand sampoanele si balsamurile ieftine il pot afecta.
  5. Masajul capilar cu uleiuri esentiale ar putea fi, de asemenea, de ajutor pentru a obtine un par cu fir gros. Maseaza-ti parul cu ulei de nuca de cocos sau de masline inainte de a merge la culcare. Masati scalpul in mod corespunzator, pentru ca nutrientii sa fie depozitati. Vitaminele si alte elemente nutrive care sunt depozitate pe scalp vor ajuta la ingrosarea firelor de par.
  6. Tratamentele cu diferite creme care contin chimicale ar trebui sa fie evitate, deoarece parul subtire ar deveni si mai subtire, daca substantele chimice sunt depozitate. Folosirea fixativului, a vopselelor de par sau a altor produse pentru aranjarea parului si indreptarea acestuia dau rezultate bune atunci cand parul este gros la fir, dar cand este subtire nu ar trebui sa fie folosite.

Sursa: www.getlokal.ro

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu