Criteriul National

Pareri despre dieta Rina

Pareri despre dieta Rina
mai 11
02:30 2017

Chiar daca dieta Rina este considerata cea mai benefica dieta de slabit, indiferent de sex sau greutate, totusi spre surprinderea noastra inca sunt persoane care nu cunosc avantajele acestei diete si care sunt evidentiate in absolut toate recomandarile care au fost facute de persoanele care au respectat acest regim. Si ca sa nu o mai lungim, o sa iti prezint in mod explicit cele mai importante pareri si care te pot ajuta si pe tine in luarea unei decizii care sa iti fie benefica.

Cele mai importante pareri privind beneficiile dietei Rina

Indiferent care este atitudinea ta fata de aceasta dieta, doresc sa iti evidentiez faptul ca prima categorie de persoane care au facut recomandari au mentionat de faptul ca dieta Rina iti va sustine sanatatea pe toata perioada regimului. Acest lucru este posibil datorita alimentelor care iti sunt permise pe toata perioada in care respecti acest regim si care au exact elementele nutritive de care organismul tau are nevoie pentru a se dezvolta si functiona intr-un mod normal.
In foarte multe recomandari, se mentioneaza de faptul ca diversitatea alimentelor care iti sunt permise este una foarte mare ceea ce iti ofera o comoditate aparte in fiecare zi in care vei servi masa. Chiar daca dieta este impartita in cateva zile la nivelul carora ai voie doar o anumita categorie de aimente, totusi dieta Rina este o dieta foarte usor de respectat.
Iar ca si o ultima precizare care se refera tot la parerile persoanelor care au respectat aceasta dieta, doresc sa scot in vedere faptul ca, dieta se intinde pe o perioada de aproximativ 3 luni de zile, ceea ce inseamna ca organismul tau nu va suferi absolut nici o schimbare drastica de alimentatie. Asa ca, poti sa stai linistit deoarece procesul de slabire, este unul natural si comod drept dovada vor sta rezultatele pe care le vei avea.

Concluzie despre dieta Rina

Nu stiu daca mai are rost sa mai spun ceva, avand in vedere ca acest regim este cel mai recomandat si de catre cei mai buni nutritionisti. Asa ca, tot ceea ce vreau sa mai precizez este ca iti recomand si eu aceasta dieta deoarece te vei putea motiva mult mai usor iar rezultatele vor veni inca dupa o perioada scurta de timp ceea ce te va ajuta din toate punctele de vedere.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo