Criteriul National

Pareri despre dieta Rina

Pareri despre dieta Rina
mai 11
02:30 2017

Chiar daca dieta Rina este considerata cea mai benefica dieta de slabit, indiferent de sex sau greutate, totusi spre surprinderea noastra inca sunt persoane care nu cunosc avantajele acestei diete si care sunt evidentiate in absolut toate recomandarile care au fost facute de persoanele care au respectat acest regim. Si ca sa nu o mai lungim, o sa iti prezint in mod explicit cele mai importante pareri si care te pot ajuta si pe tine in luarea unei decizii care sa iti fie benefica.

Cele mai importante pareri privind beneficiile dietei Rina

Indiferent care este atitudinea ta fata de aceasta dieta, doresc sa iti evidentiez faptul ca prima categorie de persoane care au facut recomandari au mentionat de faptul ca dieta Rina iti va sustine sanatatea pe toata perioada regimului. Acest lucru este posibil datorita alimentelor care iti sunt permise pe toata perioada in care respecti acest regim si care au exact elementele nutritive de care organismul tau are nevoie pentru a se dezvolta si functiona intr-un mod normal.
In foarte multe recomandari, se mentioneaza de faptul ca diversitatea alimentelor care iti sunt permise este una foarte mare ceea ce iti ofera o comoditate aparte in fiecare zi in care vei servi masa. Chiar daca dieta este impartita in cateva zile la nivelul carora ai voie doar o anumita categorie de aimente, totusi dieta Rina este o dieta foarte usor de respectat.
Iar ca si o ultima precizare care se refera tot la parerile persoanelor care au respectat aceasta dieta, doresc sa scot in vedere faptul ca, dieta se intinde pe o perioada de aproximativ 3 luni de zile, ceea ce inseamna ca organismul tau nu va suferi absolut nici o schimbare drastica de alimentatie. Asa ca, poti sa stai linistit deoarece procesul de slabire, este unul natural si comod drept dovada vor sta rezultatele pe care le vei avea.

Concluzie despre dieta Rina

Nu stiu daca mai are rost sa mai spun ceva, avand in vedere ca acest regim este cel mai recomandat si de catre cei mai buni nutritionisti. Asa ca, tot ceea ce vreau sa mai precizez este ca iti recomand si eu aceasta dieta deoarece te vei putea motiva mult mai usor iar rezultatele vor veni inca dupa o perioada scurta de timp ceea ce te va ajuta din toate punctele de vedere.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

clinica implant dentar timisoara