Criteriul National

Pareri despre dieta Rina

Pareri despre dieta Rina
mai 11
02:30 2017

Chiar daca dieta Rina este considerata cea mai benefica dieta de slabit, indiferent de sex sau greutate, totusi spre surprinderea noastra inca sunt persoane care nu cunosc avantajele acestei diete si care sunt evidentiate in absolut toate recomandarile care au fost facute de persoanele care au respectat acest regim. Si ca sa nu o mai lungim, o sa iti prezint in mod explicit cele mai importante pareri si care te pot ajuta si pe tine in luarea unei decizii care sa iti fie benefica.

Cele mai importante pareri privind beneficiile dietei Rina

Indiferent care este atitudinea ta fata de aceasta dieta, doresc sa iti evidentiez faptul ca prima categorie de persoane care au facut recomandari au mentionat de faptul ca dieta Rina iti va sustine sanatatea pe toata perioada regimului. Acest lucru este posibil datorita alimentelor care iti sunt permise pe toata perioada in care respecti acest regim si care au exact elementele nutritive de care organismul tau are nevoie pentru a se dezvolta si functiona intr-un mod normal.
In foarte multe recomandari, se mentioneaza de faptul ca diversitatea alimentelor care iti sunt permise este una foarte mare ceea ce iti ofera o comoditate aparte in fiecare zi in care vei servi masa. Chiar daca dieta este impartita in cateva zile la nivelul carora ai voie doar o anumita categorie de aimente, totusi dieta Rina este o dieta foarte usor de respectat.
Iar ca si o ultima precizare care se refera tot la parerile persoanelor care au respectat aceasta dieta, doresc sa scot in vedere faptul ca, dieta se intinde pe o perioada de aproximativ 3 luni de zile, ceea ce inseamna ca organismul tau nu va suferi absolut nici o schimbare drastica de alimentatie. Asa ca, poti sa stai linistit deoarece procesul de slabire, este unul natural si comod drept dovada vor sta rezultatele pe care le vei avea.

Concluzie despre dieta Rina

Nu stiu daca mai are rost sa mai spun ceva, avand in vedere ca acest regim este cel mai recomandat si de catre cei mai buni nutritionisti. Asa ca, tot ceea ce vreau sa mai precizez este ca iti recomand si eu aceasta dieta deoarece te vei putea motiva mult mai usor iar rezultatele vor veni inca dupa o perioada scurta de timp ceea ce te va ajuta din toate punctele de vedere.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo