Criteriul National

Parfumu.ro, magazinul tău online de parfumuri originale

Parfumu.ro, magazinul tău online de parfumuri originale
februarie 13
00:46 2017

Știm că fiecare om folosește în medie un parfum lunar. Și mai știm că pe lângă un parfum bun, el mai trebuie să fie și original. Astfel că am încercat să venim cu o idee nouă. Înțelegem dacă v-ați săturat atât de mult în online să auziți cuvântul original, însă atunci când aceste cuvinte sunt adevărate, credeți-ne că nimic nu vă poate încânta mai tare decât să nu dați banii de pomană. * Unii așa ar zice. Așa că, de astăzi puteți uita de site-urile care vă oferă ” parfumuri originale” la prețuri mari și care într-un final nu fac ceea ce promit, pentru că Parfumu.ro stă la dispoziția noastre cu prețuri extrem de mici și cu parfumuri originale 100%.

drag_banner

Cum poți detecta dacă un parfum nu este original?

În zilele noastre, nu mai este greu deloc să vezi care dintre ale voastre parfumuri originale nu este ceea ce pare a fi, pentru că există numeroase site-uri în care poți seta brandul și pune codul parfumului de pe spate și de pe cutie, iar dacă acesta apare în sistem îți spune chiar și data când e fabricat. Discuțiile asupra parfumurilor desigur că sunt lungi și în final tot nu se știe un răspuns adecvat, însă noi vă putem spune că Parfumu.ro este unul dintre site-urile care vinde acea calitate pe care o căutați mulți.

Puteți alege dintr-o sumedenie de parfumuri pentru femei sau parfumuri pentru bărbați

Din ultimul research pe care l-am făcut pe site, am constatat că nu există brand de la care să nu aibă parfumuri. Fapt care atestă că este un magazin online ce se respectă și vrea ca fiecare client să fie mulțumit. De asta și diversitatea de produse pe care le au. Parfumu.ro este locul unde vă veți dori să vă aflați ori de câte o să vă intereseze unul dintre aceste parfumuri pentru femei, sau ori de câte ori vreți să faceți un cadou plăcut mirositor celor dragi. Și credeți-ne, prețurile sunt cu mult mai mici față de orice alte magazine din online. Iar asta pentru că își doresc să fim fericiți cu toții!

parfumu

De ce să alegeți Parfumu.ro?

Dacă alegeți Parfumu.ro, șansele să nu aveți parfumuri originale la voi acasă vor scădea. Parfumu.ro nu se dezminte. Acum în luna iubirii, puteți avea parfumurile preferate la o extra reducere. Tot ceea ce trebuie să faceți este să intrați pe site și să vă alegeți ce vă place. Iar apoi parfumurile voastre preferate vor fi livrate în cel mai scurt timp! De asta ar trebui să îi alegeți, oferă parfumuri originale la prețuri mici, și transport rapid indiferent de locație atâta timp cât e pe teritoriul României.

parfumuri_originale

Alegeți acum Parfumu.ro și bucurați-vă de discounturi OffShore, transport în 24 de ore și parfumuri originale!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo