Criteriul National

Pariezi corect și pierzi încontinuu? Nu te da bătut

Pariezi corect și pierzi încontinuu? Nu te da bătut
februarie 12
19:08 2021

Indiferent de rezultatele pe care le ai, atât timp cât pariezi mai puțin decât îți permiți să pierzi nu vei avea un nivel ridicat de stres. Este important să aveți un plan bine pus la punct pe care să îl urmați fără a vă abate de la el. Pariurile sportive reprezintă întotdeauna un risc și nu putem niciodată siguri de rezultat.

Motive pentru care mulți pariori pierd la pariurile sportive

Nu există o constanță în sumele pariate

Mulți dintre pariorii începători pariază sume diferite zi de zi, iar acest lucru îi poate ruina, uneori. Dacă trecem printr-o perioadă bună, câștigând constant, zi de zi, toate biletele pe care le creăm, unii pariori aleg să parieze sume mai mari față de zilele precedente pentru a încerca să facă un profit mai semnificativ. Dar orice pasă bună își are sfârșitul la un moment dat, iar aceștia se trezesc că și-au pierdut întregul profit în doar o singură zi.

De aceea un plan bine pus la punct și urmat cu strictețe este necesar. Niciodată să nu pariați mai mult decât vă permiteți să pierdeți și un aspect mai important este să nu pariați la recuperare. Dacă ați pierdut pariul într-o zi, nu vă speriați. Relaxați-vă. Poate mâine norocul se va întoarce. De asemenea, poți lua în considerare sa iei o pauză de la a paria cu bani reali și sa joci jocuri cu bani fara depunere, mai multe case oferind această posibilitate online.

Nu se analizează evenimentele

Mulți jucători pariază impulsiv și sunt conduși de instinct. Dar atunci când pariem în acest fel, șansele de câștig scad destul de mult. Evenimentele trebuie să fie analizate pentru a găsi  pariul care e cel mai probabil să fie câștigător.

De exemplu, o echipă poate avea o serie bună de meciuri, dar după 10 victorii consecutive să facă un egal cu o codașă a campionatului. Iar când se verifică statisticile să se observe că echipa în cauză nu a reușit să învingă acea codașă de multe sezoane. Uneori, e vorba  și de aspectul psihologic, de aceea este important să cunoască toate informațiile posibile

Nu se pariază pe cote mici

Cu cât o cotă este mai mare, cu cât scade șansa de câștig a acelui bilet. Pare destul de intuitiv, nu? Din păcate, nu mulți pariori au un plan și pariază o sumedenie de evenimente pe un singur bilet, dorind să aibă un câștig mare, rapid și cât mai mult profit. Iar deși există o mână de oameni care au reușit sa prindă acel bilet pe care îl câștigă o dată în viață, marea majoritate nu vor reuși niciodată să aibă noroc în acest mod. Pariază sume modice pe cote mici, dar în mod constant.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

ProMedia

ProMedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul