Criteriul National

PariuriX.com iti spune cum arata grupele de la Euro 2016 si care sunt echipele care ti-ar aduce cel mai mare profit

PariuriX.com iti spune cum arata grupele de la Euro 2016 si care sunt echipele care ti-ar aduce cel mai mare profit
aprilie 28
05:33 2016

In anul 2016, cel mai important eveniment fotbalistic de pe batranul continent va fi cu siguranta Campionatul European de Fotbal, al carei gazda, in acest an, va fi Franta.

Febra pariurilor este pe cale sa ia startul, ca de obicei, odata cu debutul amicalelor ce vor preceda meciurile oficiale. Euro 2016 incepe pe 10 iunie cu partida Franta – Romania si se incheie fix o luna mai tarziu. Programul Euro 2016 poate fi gasit pe site-ul comunitatii pariorilor din Romania, PariuriX.com, alaturi de cele mai bune pronosticuri, furnizate chiar de catre cei mai eficienti tipster din tara.

In continuare, va voi prezenta echipele care s-au calificat la aceasta editie a turneului final si ce sanse au fiecare, mai ales din perspectiva grupelor in care se afla.

Grupa A

In aceasta grupa se afla si nationala tarii noastre si potrivit programului va avea si onoarea de a juca primul meci, avand-o ca adversara pe echipa tarii gazda. Grupa nu contine echipe care sa fie extrem de disproportionate ca putere, poate doar Franta sa faca nota discordanta. Dar cu toate acestea, casele de pariuri mizeaza pe echipa tarii gazda ca iesind castigatoare din aceasta grupa, in timp ce Romania pleaca cu a treia sansa.

1.35 este cota Frantei pentru castigarea grupei.

Franta a sarit peste etapa calificarilor, asta pentru ca este tara organizatoare, iar acest lucru poate functiona putin impotriva echipei, deoarece nu a avut parte de acelasi program competitiv ca restul echipelor, dar chiar si asa se preconizeaza ca va fi castigatoarea grupei.

Iar pe locul doi se anunta a fi echipa Elvetiei, aceasta a mai scazut putin in valoare in ultimii ani, dar ramane o echipa suficient de puternica pentru a face fata intr-un mod decent in grupa sa.

Romania se anunta a fi de abia a treia echipa, dar ar putea sa aiba ceva sanse, insa acestea depind foarte mult de felul in care jucatorii se vor coordona si vor reusi sa lucreze impreuna, sub presiune.

Albania, mai ales prin prisma felul in care a trecut de calificari, este considerata din start ca fiind echipa care va pierde si va iesi rapid din aceasta competitie.

Grupa B

Aceasta grupa contine echipa Angliei, Rusiei, Tarii Galilor si Slovaciei. Anglia este echipa care pleaca din pole position si este de pe acum considerata viitoare castigatoare a grupei, dar totusi ar putea sa aiba ceva probleme in meciurile cu echipa Tarii Galilor.

Anglia a avut o etapa de calificari care nu i-a pus multe probleme, aceasta reusind sa treaca de adeversarele sale cu o mare usurinta, iar acest lucru este asteptat si in iesirea din aceste grupe. Dar chiar daca toata lumea considera ca aceasta va fi castigatoarea grupei B, nu prea multa lume crede ca va reusi sa ajunga foarte sus in competitie, insa pot aparea si surprize.

Anglia a primit o cota de 1.95 pentru castigarea grupei.

Asa cum spuneam si mai sus, chiar daca Anglia este favorita, Tara Galilor s-ar putea sa ii puna ceva probleme, insa sunt putine sanse sa o intreaca in clasament. Rusia vine si ea destul de tare din urma, mai ales dupa ce antrenorul a fost schimbat, cel nou reusind sa faca o treaba admirabila, insa acest lucru nu este suficient pentru a ii asigura acestei echipe un loc fruntas.

Echipa Slovaciei a reusit o calificare in finala Euro 2016, dar nu se asteapta de la aceasta sa mearga mai departe, insa cu totii asteptam sa vedem cum si cat de bine reusesc sa le puna bete in roate celorlalte echipe din grupa, asta pentru ca se stie ca aceasta nu iarta nici o greseala a adversarilor si profita de fiecare.

Grupa C

Grupa C este cu siguranta dominata de catre echipa Germaniei, dar cea a Poloniei ar putea sa ii puna ceva probleme, mai ales prin intermediul lui Robert Lewandowski, de prezenta caruia nemtii, cel mai probabil, nu sunt foarte fericiti.

Chiar daca echipa Germaniei nu a avut un parcurs lin in calificari, grupa in care se afla o face sa fie cea mai potrivita potrivita pentru a fi finalista. Dar desigur ca Polonia poate sa incline putin balanta in favoarea sa, insa pentru a face acest lucru va avea nevoie mai mult decat de contributia lui Lewandowki, ceea ce s-ar putea dovedi a fi un lucru ceva mai problematic.

1.4 este cota Germaniei pentru clasarea pe primul loc al grupei.

Echipa actuala a Ucrainei este una mult mai buna, comparativ cu cea de a cum patru ani, astfel ca ar putea avea ceva sanse chiar sa o surclaseze pe cea a Poloniei si nu ar crea chiar atat de multe priviri uimite de acest lucru.

Iar una dintre echipele nou venite la Euro este si cea a Irlandei de Nord, despre care cei care nu stiu cum au decurs calificarile, ar putea spune ca este rezultatul extinderii campionatului european, insa Irlanda de Nord ar fi fost tot aici chiar daca s-ar fi calificat doar 16 echipe, pentru ca a fost castigatoarea grupei din care a facut parte si reprezentativa Romaniei. Dar tot nu se crede ca ar reusi sa faca aceeasi figura si in grupa actuala, astfel ca probabil va fi echipa fara prea multe sanse de a trece mai departe.

Grupa D

Aceasta grupa contine echipele Spaniei, Croatiei, Turciei si Cehiei, iar despre acestea se crede ca vor duce o lupta destul de stransa. Chiar daca Spania este considerata favorita, lupta pentru locul doi va fi destul de acerba.

Dar si echipa Spaniei ar trebui sa isi pazeasca foarte bine spatele, deoarece jucatorii sai, chiar daca au castigat acum patru ani trofeul, au mai imbatranit si acest lucru s-a vazut mult prea bine si la campionatul mondial. Insa, la cum se prezinta si restul echipelor, adica a Croatiei, Turciei Si Cehiei, echipa Spaniei s-ar putea sa nu aiba prea mult de furca.

Spania are o cota de 1.50 pentru castigarea grupei.

Cel mai probabil, acestea vor avea o lupta destul de acerba pentru al doilea loc, acest lucru intamplandu-se si pentru ca valoarea lor este asemanatoare. Daca echipa Turciei era de temut acum cativa ani, intre timp lucrurile s-au mai schimbat si adversarii nu mai tremura atat de mult la auzirea acestui nume.

Grupa E

Aceasta grupa pare a fi cea care va produce cele mai interesante meciuri, iar asta se datoreaza cel mai mult echipelor Belgiei, Italiei si Suediei, dar si de la echipa Irlandei se asteapta ca aceasta sa isi joace bine cartea.

Echipa Belgiei joaca in ultimul timp un fotbal spectaculos care te face sa stai cu nasul lipit de televizor in timpul meciurilor ei, iar compania Suediei si a Italiei nu te poate face decat sa astepti cu nerabdare inceperea meciurilor de la Euro 2016.

2.1 este cota Belgiei pentru castigarea grupei.

Chiar daca Italia are o echipa care a facut istorie in fotbal, in ultimii trei ani nu s-a ridicat chiar la asteptarile fanilor, dar au acum sansa de a dovedi cate de multe pot. Cat despre echipa Irlandei, aceasta a facut o figura buna in calificari, tinand piept cu brio chiar si echipei Germaniei, iar jocul lor este unul dezinvolt, care ii poate tine pe multi in priza.

Grupa F

Dupa cum arata aceasta grupa, ar parea ca echipa Portugaliei are asigurat locul intai. Desigur ca pot aparea surprize, desi este putin probabil sa se intample.

1.95 este cota Portugaliei pentru castigarea aceastei grupe.

Cel mai important jucator al Portugaliei ramane in continuare Cristiano Ronaldo, iar pe acesta se bazeaza intr-o buna parte echipa, dar exista si alti jucatori buni care incep acum sa straluceasca, iar acest lucru ar putea sa readuca echipa in lumina reflectoarelor.

Chiar daca echipa Islandei se afla pentru prima data la Campionatul European de Fotbal, ar putea sa iasa pe al doilea loc in grupa, ceea ce nu ar fi putin lucru. Cat despre echipele Austriei si a Ungariei nu se poate spune ca au resusit sa impresioneze in calificari foarte mult, dar totusi, austriecii ar parea sa aiba ceva mai multe sanse la un loc trei, iar cu destul noroc, ar putea ajunge chiar pe doi.

De la echipa Ungariei nu se asteapta nimic mai mult decat un esec, chiar daca maghiarii au reusit sa treaca de echipa Norvegiei in playoff. Ungurii dispun de cel mai slab lot dintre echipele cu care a nimerit in grupa.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile sportive trebuie tratate ca un hobby, nu ca pe o sursă sigură de venituri. Dacă fenomenul vă scapă de sub control, puteți primi asistență pe site-ul jocresponsabil.ro.

Pariurix.com – Decizie ONJN nr 697/18.04.2016

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

U-NI-RE în cuget și în simțiri… EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tema unirii cu Basarabia este mai actuală și mai dorită ca oricând. Aceasta, datorită însemnătății sale deosebite suscită nenumărate discuții mai mult sau mai puțin aprinse. În special, în presa scrisă, subiectul este tratat în nota sferei de influență de care sau prin care se poate proba ori atașamentul față de culorile și legile acestui teritoriu blagoslovit de Dumnezeu ori unda de răutate vis a vis de cele menționate. De asemenea, ar trebui ca tocmai caracterul unificator să fie mai puternic decât orice fel de simbolistică istorică și de aceea disprețul și ducerea într-o accentuată stare de relativitate, de autentică degradare a tot ceea ce valorează ideea de românism amplifică starea de încordare,de neliniște atât de prezente în cele două state înrudite.În această ultimă și nedorită categorie se pot identifica destule articole asemănătoare unor mostre îmbibate de ură și venin ce frizează orice urmă de omenie sau de bun simț. Din respect făță de dumneavoastră și mai ales nedorind să nominalizez provocând polemică,am să mă abțin…Dar nu pot să-mi cenzurez o întrebare… Oare câtă dezinformare grosieră se poate ascunde în spatele acestor propagandiști de-a dreptul înfrățiți cu puterile străine,cu imperiile care mereu ne-au râvnit teritoriile și bogățiile de orice natură?De aceea nu pot să trec cu vederea și să uit mincinoasele mituri fabricate împotriva unirii care sunt de fapt niște teorii promovate, cu amatorism sau profesionalism, de cei care își manifestă constant antipatia faţă de procesul de reîntregire a ţării. Cu o retorică plină de ură, anumiți indivizi falsifică și denaturează adevărul istoric și chiar au nerușinarea să spună despre unirea Basarabiei cu România că „ar fi frumos, dar nu se poate” invocând, în acest sens, argumente de ordin economic sau strategic. Interesant e faptul că aceștia nu contrazic adevărul istoric și anume că Basarabia e parte a terioriului românesc. Mesajul lor induce mereu nesiguranţă și teamă, sugerând pericole majore precum instabilitatea economică, apariţia unei minorităţi incontrolabile sau a unei corupţii imposibil de eradicat. Ca și când acești propagandiști ar fi descoperit peste noapte secretul tinereţii fără bătrâneţii și al vieţii fără de moarte dublat de cel al guvernării fără de corupţie, ei influențează pe unii dintre noi la modul cel mai abject și care ține doar de negativitate. Au chiar unele pseudo- argumente care corelează problemele existente în societatea românească cu cele din Republica Moldova, de genul ”că România n-ar avea nevoie de o regiune săracă” . Cunoaștem bine că această stare de corupție endemică este generată de o clasă politică oligarhică, mult mai apropiată de modelul din Asia centrală decât de Europa. Dar,vă rog să fiți fără grijă deoarece domniile lor nu au contract permanent cu funcția și nu vor domni la infinit, așa cum li se pare… A sosit timpul ca să dăm dovezi că suntem înfrățiți, înrudiți, că suntem de același sânge și limbă cu verișorii de dincolo de Prut! Revenind la planul inițial,nu am dispoziția și nici timpul necesar de a demonta toate aceste pseudo-teorii, deoarece aceasta revine ca o datorie de onoare a istoricilor și diplomaților. Dar în cele ce urmează vă propun un exercițiu de imaginație. Acesta se realizează prin corelarea tuturor elementelor posibile care ar duce la acest eveniment cu profunde rezonanțe- UNIREA! De fapt, mai bine spus după reîntregirea, reunirea celor două state,altcumva vor fi parametrii,regulile, legile și automat nivelul de trai. Numai încercați să vă proiectați ideea conform căreia, Republica Moldova va face parte dintr-un stat integrat european, membru al NATO. Peste acestea, îndrăzniți să vă proiectați și imaginea unei justiții imparțiale, corecte ce se vor extinde ca model și peste Prut. Cu alte cuvinte, lucrurile pot evolua într-o direcție normală, firească.Totuși, filo-rușii nu se lasă și încetinesc acest proces. Mai e cazul să ne aducem aminte de „prietenia” și interesul Rusiei, care a încercat să blocheze eforturile Republicii Moldova în sensul integrării europene, aşa cum a procedat de altfel şi în cazul altor state din fosta Comunitate a Statelor Independente? De aceea, din dorința de a ne vedea visul împlinit,ar trebui să nu mai ezităm deloc și nici să luăm peste picior pe semenii care luptă,speră și cred în idealul acestei uniri, în cuget și în simțiri.......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu