Criteriul National

Participă de Paște la concurs și iepurașul Birocratica.ro te poate premia!

Participă de Paște la concurs și iepurașul Birocratica.ro te poate premia!
aprilie 01
08:56 2019

Birocratica.ro a pregătit trei premii speciale pentru norocoșii care au început să se înscrie în concursul lansat pe 15 februarie. Liber profesioniștii și prestatorii de servicii care vor da curs înscrierii chiar de Paște au mai multe șanse de câștig și, deși iepurașul va veni pentru aceștia mai târziu, data limita a concursului fiind 15 mai, fondatorii catalogului de profesii liberale susțin că această zi norocoasă va fi de partea lor.
De la lansarea concursului a crescut și numărul de membri, primele 3000 de conturi beneficiind de gratuitate. Mizele concursului sunt trei premii ce constau în servicii de promovare a membrilor câștigători. Premiul cel mare, și cel mai râvnit de membrii participanți, este un site de prezentare a serviciilor prestate de câștigător.

Profilul este cartea de vizită a unui liber profesionist sau prestator de servicii și primul criteriu de înscriere în concurs

Concursul vine în completarea numeroaselor beneficii pe care Birocratica.ro le oferă membrilor înscriși, de la liber profesioniști și până la prestatori de servicii. Dincolo de parteneriatele încheiate cu lanțuri de magazine, societăți de asigurare și mulți alții, Birocratica.ro stimulează interesele membrilor pentru propria lor vizibilitate în fața potențialilor colaboratori. De aceea și condițiile de participare au rolul de a-i încuraja să se preocupe pentru propria imagine.

Startul concursului a fost dat pe 15.02.2019, urmând ca 15.05.2019 să fie ultima zi de concurs. Data la care vor fi anunțați câștigătorii este 01.06.2019. Pentru a se înscrie, cei care dețin un cont de membru au de îndeplinit următoarele cerințe:

• Să păstreze actualitatea informațiilor din profil, pentru a fi contactați de potențiali colaboratori;

• Să se implice în relațiile cu ceilalți membri ai Birocratica.ro, prin:

– Publicarea de articole pe teme de interes, relevante pentru domeniul lor de activitate și / sau comentarea celor existente în secțiunea Comunitate;

– Prezența activă în secțiunea “Resurse”, unde aceștia sunt invitați să propună teme de dezbatere din aria lor profesională ori să comenteze la cele listate de alți membri;

– Informarea membrilor cu privire la viitoare evenimente de interes la care aceștia pot participa ori recomandarea unor programe sau intrumente care le pot fi de ajutor celor înscriși și care împărtășesc același domeniu de activitate.

Implicarea în aceste activități îi expune pe membri mai multor potențiale colaborări cu cei care au nevoie de serviciile pe care aceștia le prestează. De pildă, un specialist în digital marketing va fi contactat de mai mulți potențiali colaboratori dacă în articolele publicate în secțiunea de blog a portalului abordează tematici de actualitate, în care targetează intereseze afacerilor online locale și regionale. Același principiu se aplică și în cazul avocaților, a consultanților financiari, care își pot crea, astfel, un profil puternic și căutat prin intermediul catalogului de profesii liberale.

Fie că deții un cont dinaintea lansării concursului, fie că ți-l creezi acum, te poți număra printre norocoșii care câștigă unul dintre aceste trei premii:

– Premiul 1: Un site de prezentare pentru promovarea serviciilor pe care le prestezi;

– Premiul 2: Un filmuleț de prezentare a afacerii și serviciilor listate în cadrul acesteia;

– Premiul 3: Creare logo și banner pentru materialele publicistice prin care va fi promovată afacerea membrului câștigător.

Deși sunt clasificate astfel, toate cele trei premii au scopul de a-i ajuta pe membri să devină vizibili în atenția potențialilor colaboratori. În acest fel le cresc și șansele pentru un profit mai mare, ținând cont de faptul că peste 60% dintre conturi aparțin liber profesioniștilor și prestatorilor de servicii. Este, așadar, șansa ca ei să își extindă granițele și să treacă la un alt nivel, fiind și premiați pentru că investesc în propria lor imagine și dezvoltare.

Iepurașul va premia trei norocoși membrii înscriși pe Birocratica.ro! Premiile constau în servicii de promovare care le vor aduce membrilor câștigători mai multă vizibilitate și implicit mai multe șanse de a se situa în atenția celor care accesează Birocratica.ro în căutarea serviciilor pe care aceștia le furnizează. Eligibili pentru participarea la concurs sunt liber profesioniștii și prestatorii de servicii care dețin un cont de membru cât mai detaliat, independent de data la care acesta a fost creat.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei