Criteriul National

Partyyyy! Ţăranii Dobrogeni veritabili işi dau întâlnire duminică la Ciocârlia

Partyyyy! Ţăranii Dobrogeni veritabili işi dau întâlnire duminică la Ciocârlia
octombrie 21
07:47 2016

1

Nou infiinţata asociaţie Ţăranii Dobrogeni, preşedinte Ioana Moroşanu, anunţă un eveniment deosebit. Duminică 23 octombrie anul curent are loc o sărbătoarea cu specific tradiţional dobrogean. Reiterăm mesajul organizatorilor în legătura cu aceste evenimet:

,,Vă anunţăm cu bucurie, duminica 23 oct 2016 se petrece ţărăneşte la Ferma La Maci, Ciocarlia, începând cu ora 9 dimineaţa. Prima serbare a Ţăranilor Dobrogeni din multe altele care vor urma, vrea să reunească marea comunitate virtuală într-o intâlnire cât se poate de reală! Să petrecem o zi la ţară aşa cum se petrecea odinioară in bătătura bunilor noştri! Cine ştie işi va reaminti cu plăcere, cine nu ştie, va trăi intens o zi de sărbătoare. Muzică şi dansuri populare, bucate tradiţionale ce pot fi degustate şi achiziţionate, plimbări cu căruţa trasă de cai, jocuri ca la ţară pentru copii, miros de toamnă, gust de veselie…toate intr-o singură zi! Vă asteptăm cu drag!”

mai multe detalii si pe eventul online – AICI

14800066_10209608380338880_413348170_o

 

14793857_10209608562063423_1949507460_n 14805427_10209608340537885_135891196_n

hora-mare norfolk_08298000 tamaioasa-romaneasca

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andrei Chivu

Andrei Chivu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo