Criteriul National

Paseste in mediul online cu sfaturi utile de la profesionisti

Paseste in mediul online cu sfaturi utile de la profesionisti
decembrie 15
12:28 2017

Internetul, este un mediu nou pentru multi dintre tinerii antreprenori, pentru altii este locul ideal de dezvoltare a ideilor. Pentru a reusi in acceasta jungla a informatiei este important sa iti pornesti corect business-ul, de aceea este indicat sa colaborezi cu persoane specializate, care iti ofera consiliere si indrumare in aceasta panza inclacita.

Conform specialistilor, nu este suficient sa detii un site web pentru a avea succes in mediul online, toate amanaunte, sunt importante: modul in care arata site-ul web, experienta pe care o ofera utilizatorilor, canalele de comunicare si publicare a informatiei, calitatea continutului din paginile site-ului. Aceste elemente corect implementate te pot ajuta sa evoluezi in domeniul online sau dimpotriva sa investesti sume importante de bani fara succes.

Pentru a beneficia de rezultate pozitive, este recomandat sa colaborezi cu agentie specializata care ofera servicii profesionale de creare site web, creare Magazin Online, promovare Google si promovare SEO.

Specialistiii care ofera astfel de servicii au demonstrat ca un site de prezentare pentru servicii sau un magazin online, corect realizat de la inceput ajuta la cresterea business-ului de la lansare. Continutul de buna calitate, original, care ofera informati intresante utilizatorilor este apreciat atat de personele care acceseaza site-ul cat si de motoarele de cautare, fapt pentru care informatia pe care o promovezi ajunge mai rapid in primele pozitii ale motoarelor de cautare. Pentru cei ce nu stiu inca, primele pozitii in motoarele de cautare inseamna, un numar mare de vizitatori, care pot fi usor fidelizati sau tranformati in clienti pentru serviciile pe care le oferi.

Un site web bine realizat, trebuie sa ofere o experienta placuta celui ce il aceseaza, trebuie sa fie usor de citit si sa conduca cate paginile care prezinta interes, de asemena trebuie sa functioneze impecabil atat pe dispozitivele mobile cat si pe calculatoarele personale de tip desktop. Imaginile si legaturile trebuie atent implementate pe fiecare pagina, astfel ca intregul proces de navigare sa fie unul placut.

O alta componenta importanta de care trebuie sa tii seama, cand gestionezi o afecere in mediul online, este promovarea. Un website bine promovat pe canalele specifice, isi va atinge usor tinta, si va ajunge rapid catre utilizatorii cheie. Un magazin online bine promovat are intodeauna mai multi clienti, decat unul care nu beneficiaza de reclama.

Procesul de promovare a unui site web este unul foarte complex, iar algoritmii motoarelor de cautare se modifica permanent, deci pentru a avea succes si a nu cheluti bani inutil este importan sa colaborezi cu o Agentie de publicitate Buzau, specializata pe promovare online. Colaborand cu o echipa experimentata vei benefica de consiliere si strategii complexe de promovare SEO. Daca doresti sa beneficiezi rapid de pe urma investitiei poti fi indrumat sa alegi metodele de promovare platite de tip google AdWords, Facebook ads, sau alte tipuri de campanii puse la dispozitie de principalii jucatori din mediul online.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro