Criteriul National

Pastreaza-ti casa mereu curata cu produsele Domestos

Pastreaza-ti casa mereu curata cu produsele Domestos
aprilie 23
12:06 2020

Picture2

Un cunoscut brand de produse chimice de uz casnic, Domestos,  a introdus o noua generatie de dezinfectanti care omoara germenii din toalete si de pe suprafete. Noile produse de curatare si dezinfectare Domestos, distrug bine-cunoscutii microbi, cum ar fi Salmonella, aspergillus, stafilococ si Escherichia coli, si,  a venit momentul sa scapi complet de prezenta lor din  casa ta. Se stie ca microbii sunt extrem de rezistenti la mediul extern. Seria dovedita de dezinfectant Domestos te ajuta sa faci fata acestor microbi si bacterii. Gama Domestos iti va salva locuinta de germeni si iti va oferi 100% puritate.

Domestos WC

Noul gel Domestos WC  are o formula unica care ucide mai rapid microorganismele daunatoare. Este un mijloc eficient al unei noi generatii, care previne formarea calcarului si serveste ca mediu benefic pentru stoparea microbilor. Chiar si o cantitate mica de gel gros poate distruge microorganismele daunatoare. Efectele sale de curatare, dezinfectare, eliminare a microbilor, are puterea de a ucide microbii de pana la 4 ori mai repede decat alte mijloace, curata maxim poluarea organica, previne formarea calcarului, are o formula unica care omoara germenii din WC.

Domestos dezinfectant

Atunci cand curata bucataria, nici chiar gospodinele ingrijite nu acorda atentia cuvenita locurilor celor mai periculoase. Un frigider, o chiuveta de bucatarie, buretii de spalat vase sunt adevarate terenuri de reproducere pentru infectii. De toate acestea te poate scapa Domestos dezinfectant. Acest agent de curatare este ideal pentru curatarea in bucatarie. Poate fi folosit pe suprafete care vin in contact cu alimentele. Produsul contine un dezinfectant care se confrunta rapid cu murdarirea dificila, uleiul de gatit si mucegaiul. Domestos dezinfectant ucide toti microbii cunoscuti, asigurand igiena la domiciliu, ceea ce reprezinta prevenirea diferitelor boli intestinale.

Unicitatea sa consta, de asemenea, in faptul ca gelul ca produs universal poate fi utilizat in diverse scopuri: in forma sa pura – pentru curatarea si dezinfectarea vasului de toaleta, cada, scurgeri si, de asemenea,  poate fi folosit si in forma diluata – pentru spalarea diferitelor suprafete (podele, gresie, copii jucarii) si chiar pentru albirea hainelor.

Domestos dezinfectant suprafete

Domestos dezinfectant suprafete este folosit in toata casa – unde curatenia si dezinfectarea sunt deosebit de importante. Noul produs Domestos ofera dezinfectare, este potrivit pentru indepartarea chiar si a petelor dificile, distruge mucegaiul si murdaria dificila, elimina petele de uleiul de gatit. Este potrivit pentru utilizare in bucatarie, baie si toalete, pentru curatarea si dezinfectarea frigiderelor, manerelor usilor, cosului de gunoi. Produsul poate fi folosit chiar si pe suprafete in contact cu alimentele. Efectul sau este de curatare, dezinfectare, eliminarea microbilor.

Nu doar curata, ci dezinfecteaza suprafata, fiind adecvat pentru indepartarea chiar si a petelor dificile. Domestos dezinfectant suprafete poate fi utilizat in toata casa, unde curatenia si dezinfectarea sunt deosebit de importante, si mai mult decat atat, distruge mucegaiul si poluarea dificila, grasimea din bucatarie. Este potrivit pentru utilizare atat in bucatarie, cat si in baie.

Domestos dezinfectant toalete

Pentru igiena toaletei este necesita o abordare speciala. Domestos dezinfectant toalete este ideal pentru mentinerea curateniei in toaleta, previne formarea placii si improspateaza aerul cu fiecare scurgere. Domestos dezinfectant toalete nu lasa nicio sansa de salvare microorganismelor daunatoare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul