Criteriul National

Patinoarul sintetic si avantajele sale

octombrie 09
10:03 2020

Patinoarele sintetice sunt o noua tendinta puternica in divertismentul din Romania. Sunt populare in afaceri si alte petreceri private. Si dintr-un motiv intemeiat: au avantajele unui patinoar traditional fara dezavantaje si chiar ofera o multitudine de posibilitati suplimentare, la un cost mai mic!

Iata cateva elemente de prezentare ale patinoarului sintetic si 5 avantaje cu care se poate mandri!

Patinoar sintetic si artificial: ce este?

Un patinoar sintetic este un patinoar format dintr-o forma de gheata sintetica care inlocuieste gheata conventionala. Permitand o alunecare care este 95% comparabila cu cea oferita de patinoarele conventionale, patinoarele sintetice sunt in general realizate dintr-un ansamblu de panouri din polietilena de inalta densitate, un material plastic autolubrifiant special conceput pentru alunecare.

Create pentru a evita frecarea si pentru a optimiza cat mai mult posibil factorii de alunecare, patinoarele moderne sintetice sunt rezultatul celor mai recente tehnici de fabricatie. Permit pasionatilor de snowboarding controlul deplin al miscarilor lor si multa distractie!

Mai sportive decat patinoarele traditionale, oferind un control mai precis, patinoarele sintetice sunt astazi utilizate de patinatori profesionisti pentru antrenamente de intensitate ridicata.

Gheata sintetica, versatila, nu numai ca este perfecta pentru patinajul recreational, dar consistenta sa poate gazdui la fel de usor role, curse de karturi sau meciuri de curling!

5 avantaje ale patinoarului sintetic

Nu numai ca patinoarele sintetice ofera o calitate exceptionala a alunecarii, ci au si multe alte avantaje de oferit. Confort, comoditate, divertisment, pret, amprenta ecologica: iata 5 avantaje cu care se poate lauda patinoarul sintetic!

1. Usor de instalat

Patinoarul sintetic este usor de instalat si poate fi amplasat pe orice suprafata plana, in interior sau in aer liber si in toate anotimpurile. In plin soare sau in ploaie, la 40 ° C sau -10 ° C, echipamentul nu se teme de nimic!

2. Multe posibilitati de animatie

Asamblat si demontat rapid, modular, pe un acoperis, langa mare, intr-un club de noapte sau la o intrare de metrou, adaptabilitatea patinoarului sintetic nu este convenabila doar pentru instalarea sa, ci permite sa iti imaginezi forme de animatie unele mai originale decat altele!

3. Intretinerea patinoarului sintetic este minima

Patinoarul sintetic nu se teme de vreme rea, praf, sare sau nisip. Necesita foarte putina curatare, fara electricitate, fara apa sau echipamente frigorifice zgomotoase si voluminoase. Echipamentul necesar nu ocupa spatiu si necesita foarte putina munca. Simplitate garantata!

4. O activitate economica

Mic de intretinut si de operat, patinoarul sintetic nu consuma energie sau apa. Panourile sunt interschimbabile si reversibile si pot dura 20 de ani. Suprafata de alunecare este utilizabila pe tot

parcursul anului fara intrerupere, iar placile pot fi inlocuite una cate una fara impact major asupra costurilor. Aceste economii nu sunt doar atractive pentru achizitionare, ci induc si o reducere deosebit de semnificativa a pretului de inchiriere in comparatie cu un patinoar traditional.

5. Patinoarul sintetic este ecologic

Patinoarul sintetic este fabricat dintr-un material neutru si netoxic. Este 100% reciclabil si nu emite niciun CO2. Patinoarul sintetic nu necesita apa, combustibil sau electricitate, iar produsul de curatare necesar este absolut necoroziv. In cele din urma, costurile energetice ale unui patinoar sintetic sunt cu mult peste cele ale unui patinoar traditional.

Gheata sintetica, alunecare autentica!

Patinoarul sintetic este deosebit de avantajos din toate punctele de vedere. Jocuri, sport sau divertisment, intalniri de familie sau profesionale, vara sau iarna, patinoarul sintetic va incanta atat incepatorii, cat si profesionistii.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul