Criteriul National

Patriciu Achimaș-Cadariu și-a dat demisia

 Breaking News
Patriciu Achimaș-Cadariu și-a dat demisia
mai 09
18:24 2016

Domnul Patriciu Achimaș Cadariu  și-a înaintat în cele din urmă demisia din Guvern în cursul zilei de astăzi 9 mai.Aceasta survine în urma scandalului cu dezinfectanții diluați folosiți în mai multe spitale din România.

patriciu-achimas-cadariu-3

Premierul Dacian Cioloş a acceptat luni demisia ministrului Sănătăţii, Patriciu Achimaș-Cadariu.Totodată, premierul urmează să lanseze o altă propunere pentru această funcţie.

„Am acceptat astăzi demisia domnului Patriciu Achimaș-Cadariu din funcţia de ministru al Sănătăţii. În perioada următoare, voi înainta domnului preşedinte al României, Klaus Iohannis, propunerea pentru un nou ministru al Sănătăţii”, precizează premierul. Demisia ministrului Sănătăţii are loc în plin scandal legat de dezinfectaţii diluaţi folosiţi în spitale şi livraţi de Hexi Pharma.

Reamintim faptul că de vineri, în Bucureşti cât și în alte orașe ale țării au avut loc mitinguri de protest în care a fost cerută demisia ministrului. De altfel,de sâmbătă premierul Dacian Cioloș a convocat la guvern o şedinţă cu specialiştii din sănătate, pentru a găsi o soluţie în această situaţie.

Domnul Achimaș Cadariu nu a participat la această şedinţă, deşi iniţial existaseră informaţii legate de prezenţa sa în guvern.

Un alt scandal care a avut ecouri în mandatul de şase luni al domnului Cadariu a fost acela al copiilor diagnosticați cu sindrom hemolitic uremic, mai mulţi bebeluşi pierzându-şi viaţa, potrivit știrileprotv.ro

Sursa foto : http://medicalnet.ro

Redacția ziarului Criteriul Național

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare