Criteriul National

Paturile boxspring – top motive pentru a le alege

Paturile boxspring – top motive pentru a le alege
octombrie 29
22:58 2021

Paturile pe care le folosim au rolul de a ridica înălțimea saltelei (fac asta cu ajutorul unei baze), facilitând accesul și coborârea din pat. Atât un pat cu cadru si picioare, cât și un pat de tip boxspring sunt privite ca baze de pat – totusi, cand vine vorba de confortul nostru si sustinerea saltelei, tot mai mult lume alege varianta boxspring.

Un boxspring este o cutie de lemn (dupa cum ii spune si numele) care conține un strat de arcuri, acoperit cu o țesătură respirabilă în partea de sus și o țesătură ce actioneaza ca o barieră de praf în partea de jos. Unele paturi de acest tip au un cadru de oțel pentru un sprijin sporit. Boxspring pot fi plasate direct pe podea sau pe un cadru de pat pentru o înălțime suplimentară. Menținerea acestuia pe un cadru de pat previne, de asemenea, alunecarea sau miscarea nedorita.

O circulatie mai buna a aerului

  • Stratul de arcuri dinauntrul patului promovează fluxul de aer. Astfel, temperatura va fi una optima iar umezeala excesiva nu va aduce efectele sale negative.

Elasticitate si flexibilitate

  • Arcurile permit saltelei un plus de mobilitate și absorb greutatea corpului. Acest lucru confera si saltelei o durata mai lunga de viata.

O excelenta asimilare a socurilor

  • Cu boxspring, ai o aliniere intre spiralele din arcuri, acest lucru făcând salteaua mai moale. Se îmbunătățeste asadar functia de absorbție a șocurilor și se izolează mișcarea.

Descopera chiar acum oferta de paturi boxspring in magazinul Mobilacasamm.ro, cu showroom-uri in Baia Mare si Satu Mare.

O inaltime mai mare

  • Pentru un confort sporit la urcare / coborare, multi oameni prefera paturile boxspring, deoarece acestea pot depasi chiar si 1250 cm in inaltime. Astfel, sunt utile si pentru pozitia sezanda (multi oameni le folosesc ca si canapele). Paturile cu picioare si platforma, din contra, pot sa fie obositoare si sa solicite un grad mai mare de efort din cauza inaltimii lor foarte mici.

Zeci de optiuni – marimi, culori, stiluri

  • Azi, exista o multime de variante de personalizare si producere a acestor paturi. Poti alege (sau comanda) orice marime, combinatie de nuante/culori, in orice stil (clasic, modern, etc.). Daca te-ai saturat de look-ul simplist al paturilor vechi, un boxspring te va uimi prin estetica sa eleganta si complexa.

Totusi, este bine de stiut ca boxspring nu sunt compatibile cu saltelele cu spumă cu memorie sau cu saltelele din latex. Greutatea saltelei de deasupra poate rupe arcurile, ceea ce duce la o susținere redusă și la indoire.

Oamenii își petrec o treime din viață în pat (in medie). Prin urmare, alegerea unui pat confortabil, elegant si durabil va fi o decizie importanta de luat. Cunoașteți calitățile fiecărui pat boxspring pe care il selectati – in funcție de diverși factori, cum ar fi înălțimea patului și suportul pentru saltea, stilul si culoare, veti gasi ce cautati.

Dacă sunteți interesat de paturile boxspring, incepeti cautarea la Mobilacasamm.ro – gasiti diferite stiluri, peste 40 de produse, culori si preturi pentru orice gusturi sau preferinte! Transport gratuit la comenzile de peste 1800 lei!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul