Criteriul National

Pe New Age Fashion găsești cei mai eleganți pantofi damă

Pe New Age Fashion găsești cei mai eleganți pantofi damă
februarie 02
03:16 2020

În trendurile actuale se numără cu certitudine și pantofii eleganți de damă ieftini! Eleganța mereu atrage și mai mult decât atât, ea poate fi redată cu lejeritatea prin prisma articolelor de încălțăminte și îmbrăcăminte. În acest sens, New Age Fashion devine aliatul perfect când vine vorba despre pantofi eleganți de damă.

new age fashion

Tu cum te împaci cu termenul de eleganță? Este acesta prezent și în ținutele tale? Când efectiv simți că tot ceea ce lipsește este o pereche de papuci, dar nu îi deții, îți este cam greu să exploatezi acest stil al tău la maxim. Ca urmare, trebuie să iei atitudine și să vezi ce se poate face în această privință. Cu ce anume te poți declara mulțumită? Care sunt acele elemente care te pot ajuta să ai o ținută elegantă din cap până în picioare?

Pantofii eleganți de damă sunt elementele pe care New Age Fashion ți le pune la dispoziție, tocmai pentru că echipa de experți din spate s-a gândit că, la un moment dat, s-ar putea ca ceva să-ți lipsească! Echipa New Age Fashion prin prisma acestui magazin online s-a gândit că-ți poate veni în ajutor atunci când nimeni nu o face. 

logo new age

Dacă locuiești într-un orășel mic, iar magazinele dedicate încălțămintei elegante sunt destul de rare, atunci îți este mult mai greu pe partea aceasta. La fel de greu este și să te deplasezi de fiecare dată când ai nevoie într-un alt oraș pentru a-ți achiziționa o pereche sau două de pantofi eleganți. 

Din astfel de motive care țin de distanță și diversitate, dar și din multe altele, New Age Fashion îți oferă posibilitatea de a face cumpărături într-un timp relativ scurt, chiar din fața computerului sau laptopului tău. Ba mai mult, poți achiziționa pantofi eleganți de damă chiar și de pe telefon! 

Este atât de simplu când ai un magazin de încredere pe care te poți baza. Este atât de simplu să achiziționezi ceea ce-ți place când ai la dispoziție un magazin dedicat elementelor de fashion precum New Age Fashion!

Pune pe primul loc eleganța, dar și outfitul ! Alege dintr-o gamă foarte largă de pantofi eleganți și impresionează-i pe colegii de la muncă! Ai încredere în tine! Păsește în stilul caracteristic ție, încrezător și elegant și mai apoi împărtășește și cu colegele tale de birou detalii despre locul de unde ai achiziționat cei mai frumoși pantofi eleganți damă!

Lasă-ți imaginația să creeze cele mai frumoase ținute cu ajutorului celor mai eleganți pantofi damă!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul